Каналът, погребал Путин: Готвят усилено двойника му за срещата на ШОС

Посещението на дубльор на срещата на ШОС е доста рисковано начинание
25 юни 2024 21:00, Нели Христова
344
Каналът, погребал Путин: Готвят усилено двойника му за срещата на ШОС
Снимка: БГНЕС

"Човекът, назначен за президент на Русия и приличащ на Владимир Путин, се готви за много по-значимо събитие от посещение в Северна Корея и Виетнам - съобщи телеграм каналът Generall SVR. Именно той през октомври информира, че държавният глава е починал и веднага е бил заместен от двойник. Тогава се появиха предположения, че медията е свързана със специалните служби.

Днес каналът отбеляза, че за двойника предстои ново, още по-голямо предизвикателство от визитата при Ким Чен Ун.  

"Предстои срещата на ШОС (Шанхайската организация за сътрудничество - бел. ред.), която ще се проведе в Астана на 3-4 юли тази година - отбелязва още каналът. - Тази среща на върха обещава да бъде представителен и ще има много възможности двойникът да се опозори. Дубльорът сега интензивно се подготвя за това събитие - външно. Опитват се да доближат физиономията на двойника възможно най-близо до оригинала или поне да направят всичко възможно, за да премахнат видимите проблеми с външния вид на "Путин"."

Според канала обаче не по-малко внимание се обръща и на моралната и психологическата подготовка, така че двойникът да не се предаде, ако възникнат трудни ситуации.

"Отделно "Путин" се готви за преговори в рамките на срещата на върха - отбелязва още Generall SVR. - Вчера двойникът от името на Путин проведе телефонен разговор с президента на Казахстан Касим-Жомарт Токаев, по време на който се опита да изясни някои точки и да получи подкрепа. Все пак Казахстан е страната домакин и много зависи от позицията на държавния глава. Токаев обеща подкрепа и също зададе въпроси, включително за резултатите от посещението на "Путин" в Северна Корея и Виетнам, на които получи неясни отговори. Въпреки заплахата от вторични санкции, Казахстан помага на руското ръководство в сивия внос и се възползва добре от слабата позиция на Русия."

Според канала дубльорът е провел още един телефонен разговор с президента на Узбекистан Шавкат Мирзийоев.

"Руското ръководство беше доволно от резултатите от посещението на „президента" в Узбекистан и посъветва двойника да се свърже с Мирзийоев, за да получи подкрепа - съобщава още Generall SVR. - Посещението на дубльор на срещата на ШОС е доста рисковано начинание и може да поднесе неприятни изненади за руските власти."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от Русия
Петте предизвикателства пред бъдещия шеф на НАТО
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Дубльорът интензивно се подготвял за ШОС, а байДжо говори и действа. Онзи ден каза, че Кения е най-верният съюзник на Пиндостан, а вчера Кения бе обхваната от бунт, парламентът превзет, депутатите линчувани ...
201
19
 
16
 
! Отговори
Хахаха преди 6 дни
Не случайно путин отиде при ким. Русия се изолира по подобие на северна корея....гражданите ще четат само лозунги в няколко руски сайта.Пак взимат пример вместо да измислят нещо родно.
200
15
 
15
 
! Отговори
Бул преди 6 дни
НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА! БЪЛГАРИЯ И САМО ТЯ НИ ИНТЕРЕСУВА,ДА ВЪВЕДЕМ ЕВРОТО ЗА ДА СЕ ПОИЗЧИСТИ ПОЛИТИЧЕСКАТА НИ СЦЕНА!
199
11
 
23
 
! Отговори
Абе преди 6 дни
В този канал да не работи "разследващият журналист" Грозев? Първото му име май беше Педьо.
198
17
 
15
 
! Отговори
Копейкин преди 6 дни
А аз се чудех, защо тоя е толкова ***??? А пък то - защото бил крокодил Гена. Ама хитро са го измислили руснаците. Пиян народ - яка държава. - Ленин.
197
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
От началото на лятото 24 г. Русия изпревари Япония и е на 4-то място в света.
196
11
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 6 дни
До европейски индианец === 1. CAЩ БBΠ: $26,8 тpилиoнaБBΠ нa глaвa oт нaceлeниeтo: $80 030 2. Kитaй БBΠ: $19,3 тpилиoнa БBΠ нa глaвa oт нaceлeниeтo: $13 720 3. Япoния БBΠ: $4,4 тpилиoнa БBΠ пo дъpжaви нa глaвa oт нaceлeниeтo: $35 390 4. Гepмaния БBΠ: $4,3 тpилиoнa БBΠ пo дъpжaви нa глaвa oт нaceлeниeтo: $51 380 5. Индия БBΠ: $3,75 тpилиoнa БBΠ пo дъpжaви нa глaвa oт нaceлeниeтo: $2600
195
7
 
20
 
! Отговори
тъпа пропаганда преди 6 дни
Ами те го погребват вече за не знам кой си път.
194
14
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 6 дни
През последните дни в редица медии се тиражира новината, че руската икономиката вече е пета по големина в света и дори е задминала по размер германската. Въпреки че се цитира достоверен източник - Световната банка, показателят, на който се основава твърдението, не е същият, чрез който традиционно се измерва размерът на икономиките или се изчислява техният растеж. Така една по принцип легитимна статистика беше представена по подвеждащ начин, очевидно с пропагандна цел.
193
17
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 6 дни
До европейски индианец === Айде, пак се почнаха мечтите, фантазиите и бълнуването с отворени очи. За 2023 година скъпия на сърцето ти Мордор не само, че не е пети, ами го няма и в челната десетица. На десто място е Бразилия. А0pkитe са дори след тях :))) Нали се сещаш, че като пишеш в интернет, той не се ползва само за писане, а всичко може да се провери в Гугъл, дрогарю редник :))) Ей сега ти пускам какво пишат в "Капитал"
192
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Каналът, погребал Путин, + още 80 подобни, от вчера са забранени в РФ. Стъпката е предприета в отговор на решението на Съвета на ЕС за забрана на основни руски медии ot 17-ti maj. Сред изхвърлените от вчера от Русия са: австрийски, белгийски, немските Der Spiegel, Die Zeit, FAZ, френските Le Monde, LCI, Radio France.
191
7
 
27
 
! Отговори
мдааа фул хибридия преди 6 дни
Зоопарк в Берлин. Жена пада в езерцето с крокодилите. Всички пищят. Един мъж скача във водата и изважда жената. Аплодисменти. Една журналистка от DW предава на живо застава до мъжа и тържествено произнася:- Такъв героизъм е присъщ само на украинец!Спасителят се обажда:- Всъщност, руснак съм, но това е присъщо за всеки човек.До вечерта новината е разпространена от DW и Бесарабски фронт като световна новина.На следващия ден в български вестник заглавие с огромни букви: DW и Бесарабски фронт съобщават - "РУСКИ ФАШИСТ ОТКРАДНА ЗАКУСКАТА НА КРОКОДИЛИТЕ ОТ ЗООПАРКА!
190
23
 
14
 
! Отговори
Путлер Капут преди 6 дни
Жив е той, жив е, ама се крие по бункерите...
189
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
С какви глупости се опитват да ни занимават не е истина.
188
6
 
20
 
! Отговори
Бай Дрън преди 6 дни
Тия надминаха и нашите телевизии :)
187
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Е много ясно че е починал. И то отдавна, поне преди 3-4 години. То от километри си личи че това не е Путин. Истинският Путин яздеше мечки в ледени води гол до кръста, беше мускулест и мъжествен. Тоя пoдут чичкa, който ни пробутват и децата не може да заблуди че е Путин. Та той като говори фъфли като някоя бабичка.
186
10
 
21
 
! Отговори
европейски индианец преди 6 дни
айде пак почн апропагандата -Путин умрял ,свършили ракетите ,русия щяла д а фалира -като гледам Путин си е жив .Русия въпреки санкциите стн а 5та икономика в света а геополитическото и влияние обхваща страни с над 3,5 милиарда население
185
3
 
24
 
! Отговори
ароматния пръч преди 6 дни
Всички нормални,които не възприемаме подобни евроатлатлантически "истини" да бъдем незабавно обявени за руски агенти.Нали бе във фризера бе нормалните?
184
6
 
14
 
! Отговори
Коментар преди 6 дни
Представяте ли си да арестуват дубльора и на следващия ден Путин да се появи по всички медии на международен форум. Какъв резил ще стане в целия "демократичен" свят. Останалите само ще се усмихнат.
183
4
 
12
 
! Отговори
Аха преди 6 дни
Интересно как възкръсна темата за двойниците. Защо никой не каза за дубльор на Зеленски, на Байдън, на Ким Чен Ун, на Си Пин, а именно на Путин. Той е първият който ще отреже всяка идея за двойник, защото това е голям риск за него. Дубльорът да не стане оригинал. Иначе веднага щеше да го прати в Хага за да тества МНС например. Путин никога няма да позволи да му откраднат самоличността. Още повече в тази ситуация.