Путин пред Г-20: Трябва да помислим да се прекрати трагедията в Украйна

Москва никога не е отказвала да участва в мирни преговори
22 ное 2023 19:30, Александър Попов
512
Путин пред Г-20: Трябва да помислим да се прекрати трагедията в Украйна
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският президент Владимир Путин каза във видеообращение към лидерите от Г-20, че е нужно да се помисли как да се спре "трагедията" в Украйна и допълни, че Москва никога не е отказвала да участва в мирни преговори с Киев, предаде ТАСС.

Това е първото изказване пред ръководителите на 20-е страни с най-развити икономики в света, което руският държавен глава прави от началото на войната в Украйна. Той посочи, че някои лидери са заявили в речите си, че са шокирани от продължаващата "агресия" на Русия в  съседната ѝ страна. "Военните действия винаги са трагедия за конкретни хора, конкретни семейства и страни като цяло. И несъмнено ние трябва да помислим как да прекратим тази трагедия", подчерта Путин.  

Видеоконферентна среща на върха бе свикана от индийския премиер Нарендра Моди. Путин пропусна предишните заседания на Г-20 в Индия и Индонезия. Тогава Русия бе представлявана от външния министър Сергей Лавров. За последен път Путин присъства лично на среща на върха Г-20 през 2019 г. в японския град Осака, припомня Ройтерс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


512
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
277
7
 
13
 
! Отговори
Некъф преди 9 месеца
Мирни преговори ама само по условията на пияните рашки. Не. Мерси. Бой по *** и това е!
276
13
 
8
 
! Отговори
Истина преди 9 месеца
няма такава държава като украйна, трябва да се раздели между Полша, Румъния, България и Русия. да ние заслужаваме да имаме наш анклав там, поради многото българи избягали там по време на безбройните въстания в нашата история и не само
275
15
 
10
 
! Отговори
Боби преди 9 месеца
До Ние ли? Нуланд се похвали че САЩ са инвестирали 5 милиарда долара в Украинската Демокрация това докато раздаваше курабийки на площада. Всичко започна от Незакония Въоръжен преврат именуван Майдан2.
274
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
От тебе зависи монголско истърсаче
273
5
 
15
 
! Отговори
Ние ли? преди 9 месеца
Че "Ние" ли нападнахме Украйна и потопихме държавата в ужас и хаос? Който е подпалил огъня, той да го гаси другарю Путин!
272
4
 
9
 
! Отговори
toti преди 9 месеца
Кой *** я саждаде тая война и защо не помисли как да използват други средства с помоща на всички страни ,а сега КАПО ПОП СИ ТРЪГНАЛ ДА СЕ МОЛИШ !!! *** се ПОМОЛИ ЗА ДЕСЕТКИТЕ ДЕ НАПРАЗНО СИ ДАДОХА ЖИВОТА !!!
271
1
 
3
 
! Отговори
АМАН от терористи преди 9 месеца
Следят двойници обемно.. Руските служби не можаха да неутрализират военния терор срещу СССР ..За пореден път след окупацията на Руската империя от терористи начело с Владимир Улянов и Йосифчо Джугашфили подават на заден план..Провеждащи терора срещу Нашите Българо ПРавославни народи убиха зверски стотици хиляди изгоряха десетки хиляди военни родени като СЪВЕТСКИ ГЕРОИ на територията на СССР след Втората световна..
270
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А кървавият преврат в Украйна през 2014 г., последван от войната на киевския режим срещу народа му в Донбас? Нима това не е шокиращо? А изтребването на цивилни граждани в Палестина, в ивицата Газа, не е ли шокиращо днес? А фактът, че лекарите трябва да извършват операции на деца - операции в кухини - да оперират със скалпел по детските тела без упойка - не е ли шокиращ? И фактът, че генералният секретар на ООН заяви, че Газа се е превърнала в огромно детско гробище - не е ли шокиращ?"
269
6
 
1
 
! Отговори
Боби преди 9 месеца
До Деди От античността когато преведеш на Гръцки Рос - се произнася Росси/я. От там се и тръгва. Царския период започва с клана Рюрикови а след тях са Романови вече имперския период. 1917-18 година Руската империя се разпада - Финландия, Прибалтите, Съветска Русия и прочие 1918-1924 е гражданската война в часта от Руската империя която се именува СССР. СССР се разпада 1991 като всички републики освен РФ излизат от СССР и това е една от причините РФ да наследи СССР, която наследява Имперска Русия
268
4
 
2
 
! Отговори
Деди преди 9 месеца
Гледам, че тука има умни люде, сведущи по различни руски теми. Може ли някой да ми отговори Русия синоним ли е на Рф или не и защо така ?
267
7
 
18
 
! Отговори
Хайл Хитлер преди 9 месеца
Фюрера днес говори пред света за мир. САЩ и ЕС веднага да се засрамят
266
9
 
15
 
! Отговори
Лилипутин преди 9 месеца
Този пък с това повтаряне "укропитек" се маска. Човек с две мозъчни гънки.
265
14
 
26
 
! Отговори
Сибирски питек преди 9 месеца
Еми спри я. Обявяваш,че се изтегляш от окупираните територии и войната спира.После репарации изплаща Руската Федерация за възстановяване на разрушеното и ограбено в тези територии и всичко се връща към нормалното. Джуджака се изплаши,че ще му вземат сандвича.
264
13
 
12
 
! Отговори
1212 преди 9 месеца
Как неволно им подхвърли ръкавицата, другаря Путин, сега запада е наред. Много як дипломатически ход.
263
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Хайде укропитек напъни се за опорка с евгеника. Да ама не дават вече, що така?
262
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Та както казах, укропитек, и с цъкане на оценки не става. Казах ти, вместо да цапаш тук заминавай на фронта. Регионите са руски, а не бандерски, а ти кензаш десет години по сайтовете глупости. Заминавай да ти пръснат бандерската манерка и спри да квичиш тук.
261
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А да и та цъкаш минусчета и да си слагаш сам оценки като 7 мо класник открил проксито показва на какво ниво е укропитешката офанзива хахахаха
260
7
 
12
 
! Отговори
карачанаков преди 9 месеца
А ди въ ни може да бъде,това ще е бил двойника.Толкова народ изтрепа дребния и свои и чужди сега му дошло на ума че било трагедия ,нали беше СВО ве товаришч.
259
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Укропитек аз мога да кажа и не само се пише. Както виждаш сложиха бутон да ти скрият глупостите. Не можеш вече и с евгениките, забраниха ти заради мен. Вече никой не ти чете укропитешките напъни, а аз те подритвам докато ти истерясваш и си мислиш че съм някаква фабрика или армия. До там си изперкал
258
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Джуджето просто и дърто е е мъртво вече почти 1 месец... Двойникът се дъни яко и затова кремълските бандити не обявяват дали самозванеца ще участва в изборите за президент през 2024 година...