Путин пред Г-20: Трябва да помислим да се прекрати трагедията в Украйна

Москва никога не е отказвала да участва в мирни преговори
22 ное 2023 19:30, Александър Попов
512
Путин пред Г-20: Трябва да помислим да се прекрати трагедията в Украйна
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският президент Владимир Путин каза във видеообращение към лидерите от Г-20, че е нужно да се помисли как да се спре "трагедията" в Украйна и допълни, че Москва никога не е отказвала да участва в мирни преговори с Киев, предаде ТАСС.

Това е първото изказване пред ръководителите на 20-е страни с най-развити икономики в света, което руският държавен глава прави от началото на войната в Украйна. Той посочи, че някои лидери са заявили в речите си, че са шокирани от продължаващата "агресия" на Русия в  съседната ѝ страна. "Военните действия винаги са трагедия за конкретни хора, конкретни семейства и страни като цяло. И несъмнено ние трябва да помислим как да прекратим тази трагедия", подчерта Путин.  

Видеоконферентна среща на върха бе свикана от индийския премиер Нарендра Моди. Путин пропусна предишните заседания на Г-20 в Индия и Индонезия. Тогава Русия бе представлявана от външния министър Сергей Лавров. За последен път Путин присъства лично на среща на върха Г-20 през 2019 г. в японския град Осака, припомня Ройтерс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


512
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
6
 
22
 
! Отговори
Буци преди 9 месеца
*** го няма от един месец. А на Патрушев все още му е трудно да координира шизофренните двойници. Затова се получават такива *** изцепки. Трябвало да се помисли видиш ли... Няма какво да се мисли. Решението е изцяло в техните ръце. Или пълен разгром или си събират чувалите с трупове и обратно в Мордор.
256
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да направим една груба сметка какво постигна cлабoyмното, дърто и късо джyдже в Кремъл с войната срещу Украйна! Тотална, международна изолация, безпрецедентни санкции,Финландия и Швеция в НАТО, Украйна въоръжена до зъби, ежедневни загуби на пари от порядъка на 1 милиард рубли , повече от 300 хиляди убити и ранени руснаци, погубено бъдеще на поколения руски граждани, разруха в икономиката, обезценена рубла, с денонощна параноя и умря като се пocиpaше редовно от страх в бункера...
255
6
 
14
 
! Отговори
Мъка преди 9 месеца
Путин да не е решил да включи на задна скорост ? Едва ли. Лъже мр-----ка.
254
8
 
20
 
! Отговори
Пределно ясно! преди 9 месеца
Жужето-военнопрестъпник е разбрало, че това което не може да направи Украинската армия, ще го направи Пентагона. И ще го направи, защото Космическа Америка няма да допусне победа на крепостните. Такъв е края на феодалните тирани.
253
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
С войната, която предизвика в Израел и лъжите относно Украйна, Путин се стреми да измие срама и името си.
252
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Английската дума за възрастни е много подходяща за бг пенсионираните.
251
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Клоуна като прави видеообръщение от студиото на неговия бункер е велик даже много е велик няма по велик актьор от него .
250
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Долното какво е това ЗСУ а също и ВКС от другия форум ? Да не сме длъжни да ти знаем сорроските опорки ?
249
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бг пенсионери са умствено ограничени и не ходят нито на театър нито на опера нито дори на кино като премиера.
248
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Малиии ти каква точно връзка имаш с реалността може би имаш ОПОРКА ?
247
5
 
18
 
! Отговори
Пенсионер преди 9 месеца
Къде са постиженията на Русия за доброто на човечеството ?Продаваха нефт и газ , по един милиард евро на ден,половината пари за олигарсите , другата за оръжие.Какво произвеждат и продават по света , самолети ,тежки камиони , тежка пътно строителна техника , кораби , коли. Какви са им постиженията в медицината например ?Нищо такова.И как да ги харесва човек ?Останаха си войнствени пр-и-***-ти.
246
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Малии който и да си там нимога ама никога не си имал нито връзка с реалнността нито с главния мозък нито каквато и да е била връзка.
245
7
 
15
 
! Отговори
Малиии преди 9 месеца
Путин или който и да е е загубил връзка с реалността
244
5
 
13
 
! Отговори
Да допълня... преди 9 месеца
До Коматев от Коматево 271 В Донбас са загинали около 1 200 руснаци през 2014-15 г., подстрекавани от Русия, да се откъснат от Украйна. Русия стоеше и гледаше сеир, а после решават да отмъщават. Заради 1 200 руснаци , Путин изби половин милион руснаци и украинци. Де е Киро на кирия , казва народа.
243
9
 
17
 
! Отговори
Бах мама му. преди 9 месеца
Путин , няма какво да мислиш. Капитулация и репарации.Няма прошка за ди-во-тия-та която направи.Мир , ама по вашите условия.Няма как да стане.
242
4
 
5
 
! Отговори
Бай Ставри преди 9 месеца
Разбрах,че ако не му го дадат ще го вземе.
241
16
 
20
 
! Отговори
Слава ЗСУ преди 9 месеца
Вчера цяла зала с окупанти беше на бомбастичен концерт в Донбас,прилетя мистър Хаймърс и всички отидоха при Кобзон! Статия кога?
240
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Давай Вова . Много жени направи вдовици. Жените си взеха по 30 хиляди долара, кожено палто. Доволни. Търсят пак да се женят.
239
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И както не веднъж съм казвал укропитек, ти не определяш програмата чужди президенти. Обаче по стар соросташки навик трябва да крещиш защо не ти изпълнявал точно твоите опорки, нали така?
238
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Путин ходи предния път, сега и по важни задачи и В Русия и около нея. Важно е да се помирят Азербейджан и Армения например.