Путин гласува онлайн на изборите за Московската дума

Последните години той предпочита електронното гласуване
6 сеп 2024 21:43, Анисия Иванова
66
Путин гласува онлайн на изборите за Московската дума
Снимка: БГНЕС/EPA

Руският президент Владимир Путин участва в единния ден за гласуване и даде своя глас онлайн в изборите за депутати в осмия състав на Московската градска дума, предаде ТАСС.

На кадри, публикувани от пресслужбата на Кремъл, се вижда как руският лидер е  в кабинета си и сяда пред компютъра, след което с няколко кликвания прави своя избор.

През последните няколко години Путин предпочита да използва електронното гласуване. Той гласува онлайн на тазгодишните президентски избори през март, а в предишни години е гласувал онлайн в есенния единен ден на гласуване, включително на изборите за кмет на Москва, съобщи БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от Русия
МААЕ с опасения за безопасността на атомните електроцентрали в Запорожие и Курск
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
3
 
! Отговори
отпрал гуша охранен преди 1 седмица
Кремълски демагог. Да види на какво приличат руснаците, които прииждат в България при свои роднини, натурализирани отпреди десетилетия. Кожа и кости, прежълтели от недохранване. Не го е срам ! Народът му гладува, а богатствата на Русия отиват за производство на бомби и ракети за да избиват мирни жители в Украйна !
56
0
 
4
 
! Отговори
варварите от Кремъл преди 1 седмица
В 5ч. СУТРИНТА на 4 СЕПТЕМВРИ НАНЕСОХА РАКЕТЕН УДАР ПО ЛЬВОВ. ЗАГИНАХА 7 ДУШИ, МЕЖДУ КОИТО 3 ДЕЦА. 47 СА РАНЕНИ И НАСТАНЕНИ В БОЛНИЦА, МЕЖДУ КОИТО 3 ДЕЦА. ХИЛЯДИ УКРАИНЦИ СЕ ПРОСТИХА С ЖЕРТВИТЕ НА ВАРВАРСКИЯ КРЕМЪЛ. ПО ЧУДО С РАНЕНО ОКЪРВАВЕНО ЛИЦЕ ОЦЕЛЯ 48 г. ЯРОСЛАВ БАЗИЛЕВИЧ, СЪПРУГ И БАЩА НА ЗАГИНАЛИТЕ : 43 г. СЪПРУГА ЕВГЕНИЯ И ТРИТЕ ИМ ДЪЩЕРИ : 21 г. ЯРИНА, 18 г. ДАРЬЯ И 7 г. ЭМИЛИЯ. ОСВЕН ЧОВЕШКИТЕ ЖЕРТВИ ИМА РАЗРУШЕНИЯ НА ЖИЛИЩА И НА 6 ПАМЕТНИЦИ НА КУЛТУРАТА. ПОЗОР ЗА ВАРВАРСКИЯ КРЕМЪЛ !
55
0
 
3
 
! Отговори
от 107 г. Кремъл преди 1 седмица
изнася терористи, революции и войни в цял свят. Окупираха България в 1916 г. и в 1944 г. Убиваха всички свободомислещи и грабиха десетилетия цяла Източна Европа, сринаха Сирия, Афганистан, Грузия, Чечня, сега и Украйна ! ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 107 ГОДИНИ ИЗБИХА С ГЛАД, РАЗСТРЕЛИ И В СИБИР ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ОТ СОБСТВЕНОТО СИ НАСЕЛЕНИЕ ! КАКВО ОЧАКВАТ ПСИХОПАТИТЕ В КРЕМЪЛ ? СВЕТЪТ ДА ГИ ОБИЧА ? ДЕМОКРАТИЧНИЯТ СВЯТ СЕ ДИСТАНЦИРА ОТ КРЕМЪЛ КАКТО ЗДРАВ ЧОВЕК СЕ ИЗОЛИРА ОТ ЧУМАВИ !
54
0
 
3
 
! Отговори
путин умря в 2022 преди 1 седмица
И НЕ ПОЛЗВАШЕ КОМПЮТЪР И ИНТЕРНЕТ, ЗАЩОТО СЕ СТРАХУВАШЕ ОТ ЕЛЕКТРОШОК ОНЛАЙН ! ТОЙ И ТЕЛЕФОН НЕ ПОЛЗВАШЕ ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА, А ДИСТАНЦИОНЕН МИКРОФОН И ГОВОРИТЕЛ ! ТОВА Е ЕДИН ОТ ДВОЙНИЦИТЕ !
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Някои руснаци сънуват, че след края на войната всичко ще се върне на положението на февруари 2022. Обаче милиони руснаци с професии емигрираха и се трудоустроиха на Запад, където имаше милиони вакантни работни места. Те няма да се върнат в Русия. Защото Руският народ ще трябва да плаща репарации и контрибуции за убийствата и разрушенията в Украйна. Престъпниците от Кремъл ще избягат. Останалите ще трябва да им плащат сметките.
52
0
 
3
 
! Отговори
гласува от гроба преди 1 седмица
путин умря в 2022
51
5
 
1
 
! Отговори
Тореро преди 1 седмица
Слава на Русия и Путин!!
50
3
 
5
 
! Отговори
Мъка преди 1 седмица
Как е възможно един агресор да съсипе най голямата държава в света ? Чия заповед изпълнява ?Руснаците започват да се осъзнават и Путин го чака съдбата на Берия. Няма да му простят.
49
2
 
0
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 1 седмица
По принцип е почти така, но е неточно. Не е гласувал, а е ползвал ям-дикс търсачката, за да намери клипове от любимия му жанр, "некрофилско животински порно с малки гоморашчета" (гоморашите са така или иначе полуживотни, ergo се връзва). В крайна сметка е намерил нещо, хванало му окото - серия клипове със бонус звук от дране на малки гоморашчета в млада брезова гора... :)))
48
1
 
5
 
! Отговори
Чичо Манчо преди 1 седмица
Страх го е да излезе от бункера. Какво правят престъпниците ? Бягат и се крият от правосъдието.
47
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И тук ДСБ много натиска за електронно гласуване, като е в Русия.
46
2
 
4
 
! Отговори
ПРЕДАТЕЛ ТЪПУТИН преди 1 седмица
50 милиона гласа си добавих през интернет за ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ И ТУК ЩЕ Е СЪЩОТО :D ЕВАЛА НА КАМАЛА, ЧЕ ИЗБИВА ПРОКЛЕТИТЕ ТЪ ПУТИНИСТИ БИЕЩИ СЕ ЗА РЕЖИМА, ЗАЩОТО ТЕ НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ЗА ТРЕПАНЕ, ЕДНА ГОЛЯМА ПОДИГРАВКА СА!
45
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя не ползва дори смартфон, обаче "гласувал онлайн". Приказки за оскотяли крепостни.
44
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
То шубето си е голям страх. А и да гласува и да не гласува все тая. Там всичко е наредено изначално. Дори оня колхозник Песков си каза, че при тях изборите са чисто административни.
43
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като му гледам телефоните и компютъра си личи, че са доставени от някой антикварен магазин или заложна къща.
42
4
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 седмица
Компютъра сигурно е руски :))) Гласуването в какво се изрази? Джуджaн Първи да посочи имената на депутатите може би, които е одобрил
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Може и балета Лебедово езеро, да играе!
40
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Истинският Жужин не ползва компютри!!
39
5
 
11
 
! Отговори
Каскетя преди 1 седмица
Др0гара Пу не гласува а нареди кои дпутати ще са в градската дума!
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Много важно!