Чакъров: Доган има договор за наем в "Бояна"

Симпатизанти са се събрали пред сарая
Обновена: 30 авг 2024 10:37 | 30 авг 2024 10:28, Петър Бойчев
156

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съществува договор за наем, който урежда ползването на имота в кв. „Бояна“, заяви председателят на ДПС Джевдет Чакъров. Той пристигна при събралите се поддръжници на почетния председател на партията Ахмед Доган в столичния квартал.

По думите му договорът е сключен между Ахмед Доган от една страна и от друга - с фирмата, която управлява имота.

Джевдет Чакъров посочи, че ще бъде спазвано върховенството на закона и договорът за наем ще бъде подаден до съответните институции.

Тук сме да подкрепим Ахмед Доган, ДПС и каузата на ДПС, каза Чакъров и допълни, че се очаква както в София, така и пред имота в „Росенец“ да дойдат още симпатизанти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: Боянанаемдоганчакъров
Още от Политика
Татяна Дончева: Уставът на БСП крие рискове
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
23
 
! Отговори
Хахаха преди 2 седмици
Доган сам си създаде чудовище .От алчност.Сега да видим.....
33
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ДПС и Доган 30 години бяха поровителствани от Кремъл. Процесите в ДПС са напълно ествествени след като ДПС се обяви за Евроатлантическа партия и в подкрепа на Украйна. Русия просто спря да ги издържа и резултата е видим за всички. Самоизяждат се.
32
20
 
4
 
! Отговори
TPOЛ4ETATA преди 2 седмици
днес забогатяха. Толкоз пищящи не ги бях виждал отдавна. Явно прасчо здраво се е нааакаал в гаащите. Сега ще види кон боб яде ли. Не си представя какво го чака. Когато вдигнеш ръка срещу този който те е създал и направил богат - ще те боли много. Щом е имал силата да те направи нещо има знанията и силата да те унищожи.
31
0
 
12
 
! Отговори
Край преди 2 седмици
Колко ли дупки под кръста има човек, които е решил че трябва да живее сам в петзвезден хотел. Е за такива само екзотичен остров. Остров Белене.
30
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да покажат договора за наема и колко е като сума! В Росенец имота е над 100 милиона евро. За 100 квадрата колко е наема? А в Росенец колко квадрата е наел? Това са 24 бани, мебелите са по поръчка, има и яхтено пристанище. това ексклузивно пристанище са закотвени повече от шест яхти, всяка от които струва над 15 милиона евро. Тези яхти не са просто плавателни съдове те са плаващи дворци, оборудвани с най-съвременни луксозни удобства. Колко е наема за месец? ДА НЕ ПАДАМЕ ОТ МАРС, БРЕ?
29
10
 
20
 
! Отговори
Българин преди 2 седмици
Руските наколенки да гледат внимателно и да си водят бележки какво правят руснаците с техните помагачи: Доган 30 и кусур години беше най-верния им слуга, въртеше цялата държава в тяхна полза, и сега, когато вече не им е нужен, го изхвърлят на улицата. Това е съдбата на ВСИЧКИ руски помагачи. РАНО ИЛИ КЪCНО господарите им ги изритват!
28
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Христо Иванов и Ивайло Мирчев сигурно ликуват в момента. Най накая някой да изгони Доган от сараите. Те с лодката неможаха, но приятеля им Пеевски успя. Победата е налице.
27
2
 
13
 
! Отговори
КОГАТО СЕ преди 2 седмици
ЗАДВИЖАТ ГОЛЕМИТЕ КОЛЕЛА ВЪВ ВАШИНГТОН И БРЮКСЕЛ МАЛКИТЕ КОЛЕЛА В БЪЛГАРИЯ ХВЪРЧАТ. ФИЗИЧЕСКИ ЗАКОН
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В името на Прасетата, Разпръснете тълпата! Свинският Триумвират Боко, Шиши и Главчо заповядва, че не могат да се събират повече от Три Прасета на едно място!
25
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да не се окаже, че ще трябва да докаже, че е плащал наема? Това помислиха ли го?
24
1
 
17
 
! Отговори
БЕН преди 2 седмици
Събрали са една шепа блюдолизници.
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 21 Има и апартамент в Стрелбище. Този договор за наем, дане е като онзи с Ровъра?
22
3
 
7
 
! Отговори
има закони преди 2 седмици
Трудно се изгони 20 годищен Ползвател от имот!!!!
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Маи доган е длъжник, договор-моговор, там има клаузи за прекратяване наемните отношения с фирмата. Доган си знае положението, затова мълчи. Дерибеите му подскачат и водят клакьори и миманс за масовка!
20
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А кой плаща наема на Доган? За един двустаен апартамент в Лозенец наема е 1000 евро. Не ми се мисли какъв е наема на сараите.
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
май т.нар. Сокол ще трябва да се връща в родното село Дръндар.... Ех, че тежки времена
18
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ей заради тези хубостници , държавата не може да мръдне , само крадене , крадене , крадене , и така 34 години . Искам конфискация , линч и разни такива неща. Те в момента най-много се страхуват от народа , понеже им се осветлиха схемите .
17
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
интересно дали Доган е плащал наем или и той като Владко Горанов обитава безплатно чужд имот за милиони, понеже се е страхувал от земетресения... Мисля, че всички се досещаме
16
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тимур и неговата команда гледат като наакани.Шиши ще им секне бизнеса.Ще трябва до се обясняват за палати,яхти земя ,фирми,къщи в Гърция и Турция.Тия прошляци се увиват като лиани около Спиртосаншя Прилеп да ги спаси,а той в скоро време е на бунището..
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Значи не са негови сараите. Сега с договори за наем нищо няма да направят. Нотариални актове няма. Гол като пушка. С милиарди му минаха през ръцете. Хахахахахаха