Доган за Пеевски: Момчето прекали, няма връщане назад

Беше крайно време това да се случи, каза той за изключването на депутати
Обновена: 29 авг 2024 12:19 | 29 авг 2024 07:00, Нели Христова
307
Доган за Пеевски: Момчето прекали, няма връщане назад
Снимка: БГНЕС

"Беше крайно време това да се случи" - изключването на Делян Пеевски, както и Халил Летифов, Искра Михайлова-Копарова, Йордан Цонев, Хамид Хамид, Станислав Анастасов, Радослав Ревански, Ертен Анисова.

Още по темата

Това казва почетният председател на ДПС Ахмед Доган по време на заседанието на Централното оперативно бюро. Изказването му с видео бе разпространено от "ДПС Доган Пресцентър". "Убеден съм, че освободените вече, изключените, не са чели член Шести. Член Шести е негативната страна на нашата история, негативният ни опит. Той е изстрадан опит, за това си има заложена философия, дори в някои отношения много толерантна - има временно изключване, евентуално да се даде възможност да се коригира, но има и по-строга част, която е безкомпромисна", казва Доган и пояснява: Ние се придържаме към по-строгата част, защото вече твърде много се прекали от момчето, там няма връщане назад, но и за нас няма връщане."

Според него "това решение се очаквало от цяла България". "Дори вече чувам такива приказки - въпросът не е да спасите ДПС, а въпросът е да спасите България, това се говори реално", казва още почетният председател на ДПС и подчертава: Само Централният съвет е гилотината в такива случаи, така да се каже."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от Политика
Ананиев: Трябва да вървим към Велико народно събрание
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В България правосъдие няма и никога не е имало след като СССР короняса комунистическите извеpги като окупираха страната през 1944. Обикновенният българин е изложен на непрекъснат тормоз, грабеж и унижение от комунист-феодалите и охранителите ги мyтpи от ДС. Не се оставяйте, въоръжете се и се защищавайте сами, държавата ще защити единствено мyтpи и терориста като Ахмед Доган!
115
2
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 2 седмици
днешната липса на правосъдие и дългогодишно царуване на дпс не е по причина бкп и руснаци ами причината е от другия край на света -това с бкп и руснаци се изтърка
114
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ахмед Доган по указания на БКП създаде противоконституционна партия - ДПС и създаде огромен проблем за нашия народ и идните поколения, но комунистите са способни на всичко, те саБезродници, по-точно русофилски кyчки и са доказали че са готови да харижат България на СССР/Русия. ако трябва и народа да изхвърлят за да освободят място за руски заселници, което става в момента. Ченгето Ахмед Доган - долна твар, крадливМръсник, който българското правосъдие много, ама много се грижи за него.
113
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ахмед Доган по указания на БКП създаде противоконституционна партия - ДПС и създаде огромен проблем за нашия народ и идните поколения, но комунистите са способни на всичко, те саБезродници, по-точно русофилски кyчки и са доказали че са готови да харижат България на СССР/Русия. ако трябва и народа да изхвърлят за да освободят място за руски заселници, което става в момента. Ченгето Ахмед Доган - долна твар, крадлив ***, който българското правосъдие много, ама много се грижи за него.
112
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ахмед Доган по указания на БКП създаде противоконституционна партия - ДПС и създаде огромен проблем за нашия народ и идните поколения, но комунистите са способни на всичко, те са ***, по-точноРусофилски кyчки и са доказали че са готови да харижат България на СССР/Русия. ако трябва и народа да изхвърлят за да освободят място за руски заселници, което става в момента. Ченгето Ахмед Доган - долна твар, крадлив ***, който българското правосъдие много, ама много се грижи за него.
111
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ахмед Доган по указания на БКП създаде противоконституционна партия - ДПС и създаде огромен проблем за нашия народ и идните поколения, но комунистите са способни на всичко, те са ***, по-точно русофилски кyчки и са доказали че са готови да харижат България на СССР/Русия. ако трябва и народа да изхвърлят за да освободят място за руски заселници, което става в момента. Ченгето Ахмед Доган - долна твар, крадлив ***, който българското правосъдие много, ама много се грижи за него.
110
0
 
5
 
! Отговори
Един Българин преди 2 седмици
Всичко зависи от съда т.е. от Пеевски. Доган вече на 100г не знам на какво се надява. Това да изправиш гласоподаватели срещу принудителен вот от бизнеса и купен такъв е безсмислено. Много ми е чудно как ще регистрира нова етническа партия. Все пак съдът е на Пеевски. Изобщо не биваше да го издига...не е лъжица за неговата уста, колкото и да му е помагал срещу "Зидаров".
109
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Сега свинята нерез в коя партия ще опита да се присламчи заедно с аверите си? Може би в ГЕРБ те са евроатлантици , може в ПП да проба а може и при Слави да иде. Но никога при Възраждане няма да отиде защото Костадинов не обича еврогейтаци. Чудесно 51 парламент няма да мирише на пръжки в залата и на мазна пот.
108
2
 
14
 
! Отговори
От ДПС преди 2 седмици
Въобще не се интересува за България! Това от което всички най- много се интересуват в момента е, да си запазят милионите и милиардите, натрупани с честен Труд!Шайката я създаде Доган, другите я доразвиха! И защо поглед не се обръща към бившите мародери от ДПС???ДПС- да бъде заличена! Това е справедливо!
107
3
 
23
 
! Отговори
Антикомунист преди 2 седмици
На крадливия доган и крадливото му обкръжение това трябваше да им се случи бая отдавна......
106
6
 
14
 
! Отговори
може да се каже преди 2 седмици
Момчето си отиваааааа, хахахаха.
105
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кой е Ахмед Доган - долно ченге, което комунистите използваха да подстрекават българските турци, да взривяват гари и влакове, умишлено за да предизвикват ситуация която свърши с не1увана гавра с милиони български граждани, смяна на имената и насилствено прокуждане от България, цели семейства. Бойко Борисов и той беше начело на терора на българските граждани през 80 - те години и затова комунистите от БКП/БСП го въздигнаха толкова нависоко, защото е вярно куче на ОсманТурцизъмРусЧукЧа!
104
3
 
5
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 2 седмици
това на български ли го е казал :)
103
5
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Вчера беше член 9а,днес член 6 и упорито се бяга от отговор на въпроса за кворума.
102
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 105, надява се на Северозапада, там турци няма, а гласовете за ДПС са най-много, един милион в кеш има пеевски
101
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ние Българите живеещи в чужбина не можеме ни да инвестираме ни имот да купуваме на Българска земя гласувано със закон от българския парламент по поръчка на Москва, чрез Волен Сидеров от партия Атака инвестирана с Парите на Доганясалата партия на Ахмед Доган от ДПС... Така е 2002 година исках да купя една къща в Велико Търново.. цяла година никой не я е купувал и не ми разрешиха да я купя плащайки от чужбина, понеже съм Българин! Ако бях Укра, Руснак или Турчин или Ром може би щяха да ми разрешат
100
3
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 2 седмици
до 105-Пеевски се надява на българите, на тези, които са наивни. -за себе си признавам-от 2013 г не гласувам-откакто народа в 25 града изгони Борисов и герб и после системата пак ги върна-без мене повече на избори..12-та година вече.
99
3
 
19
 
! Отговори
vs преди 2 седмици
"това решение се очаквало от цяла България"! Едва ли! По - скоро, цяла България гледа саира ви! Но въпреки всичко, народа е робски! Такъв като теб (доган) в нормално общество не би трябвало да съществуват, та кмо ли 30 години да "раздават порции "! Ти не си направил абсолютно нищо! Нито за твоите гласоподаватели, нито за другите! Само за себе си и дерибеите! Мразя пеевски, но ми харесва как те клати!
98
4
 
12
 
! Отговори
Гледаме филма преди 2 седмици
"Момчето си отива" в.... ГЕРБ.
97
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пеевски е шефа на Бойко