Доган за Пеевски: Момчето прекали, няма връщане назад

Беше крайно време това да се случи, каза той за изключването на депутати
Обновена: 29 авг 2024 12:19 | 29 авг 2024 07:00, Нели Христова
307
Доган за Пеевски: Момчето прекали, няма връщане назад
Снимка: БГНЕС

"Беше крайно време това да се случи" - изключването на Делян Пеевски, както и Халил Летифов, Искра Михайлова-Копарова, Йордан Цонев, Хамид Хамид, Станислав Анастасов, Радослав Ревански, Ертен Анисова.

Още по темата

Това казва почетният председател на ДПС Ахмед Доган по време на заседанието на Централното оперативно бюро. Изказването му с видео бе разпространено от "ДПС Доган Пресцентър". "Убеден съм, че освободените вече, изключените, не са чели член Шести. Член Шести е негативната страна на нашата история, негативният ни опит. Той е изстрадан опит, за това си има заложена философия, дори в някои отношения много толерантна - има временно изключване, евентуално да се даде възможност да се коригира, но има и по-строга част, която е безкомпромисна", казва Доган и пояснява: Ние се придържаме към по-строгата част, защото вече твърде много се прекали от момчето, там няма връщане назад, но и за нас няма връщане."

Според него "това решение се очаквало от цяла България". "Дори вече чувам такива приказки - въпросът не е да спасите ДПС, а въпросът е да спасите България, това се говори реално", казва още почетният председател на ДПС и подчертава: Само Централният съвет е гилотината в такива случаи, така да се каже."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от Политика
Ананиев: Трябва да вървим към Велико народно събрание
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ДЪЛГИ,ПРОТЯЖНИ,БАНАЛНИ И ИЗПЪЛНЕНИ С ИЗЛИШНА И НЕРАЗБИРАЕМА ФИЛОСОФИЯ!ДАЙ ДА ВИДИМЕ СМЕТКИТЕ И ДЪЛГОВЕ...КОЙ НА КОГО,КОЛКО ДЪЛЖИ!
135
7
 
18
 
! Отговори
чл.11 ал. 4 преди 2 седмици
дните на доганя като разпределящ порциите, приключиха!
134
3
 
12
 
! Отговори
Делфийския оракул преди 2 седмици
Интересен двубой, но ще заложа на ***. От стара коза яре е той, а и електоралните единици са зад него в по-голямата си част. Дебелия Магнитски очаквам да изчезне от политическия небосклон. После и от тази физическа реалност, понеже вече ще е нужен на господарите си точно колкото използвана дамска превръзка.
133
2
 
7
 
! Отговори
хм преди 2 седмици
агенцията по вписванията ще каже.
132
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Библиотекарите май застаха зад Доган ? Или бъркам ?
131
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Само аз ли виждам , че "момчето" има сериозни ментални проблеми . Навремето някой като се смяташе за Наполеон го прибираха в лечебно заведение
130
7
 
10
 
! Отговори
прасчочо преди 2 седмици
Доган не е никакъв в ДПС по закон. Неговите ешения нямат никаква стойност за партията, още повече, че беше изключен и съпредседателят. Тоест Пеевски е едноличен председател по буквата нза закона. Доган може да си направи своя партия.
129
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"Атентатът на гара Буново трябва да ни накара да се замислим" - и да видим кой стои зад него - заповедта идва от централата на БКП, а изпълнителите са агенти на ДС, като Ахмед Доган, Местан и Дал, Боку Тиквата тогава беше изявен бияч и ръчкаше с дулото на пистолет "Макаров" хълбоците на българските турци по селата. Това бе "тероризъм" така както Османците набиваха на колове българите за да станат Мюзюлмани, но организиран от БКП и извършен от агентурата на ДС. Разлика между Комунист и Ислямист??
128
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До РеалистИзлизахте 50-60 души, гледах ви от терасата на хотел Черно Море. И излизахте зад а дойдете вие на власт на принципа стани да седна.А какво построихте като дойдохте на власт - едно НИЩО!
127
0
 
1
 
! Отговори
dada преди 2 седмици
До АнонименВ тази история засега джуджето е около 27 % от площта на Украйна според зеленият.Сега ако имаш нещо в главата, отвори и виж кой региони колко % от БВП са генерирали от преди войната и ще прецениш за опашката
126
0
 
24
 
! Отговори
разбор преди 2 седмици
Доган е митична фигура от 35 години.Всяко начало има край.Неговия е скоро.На 70 години друго не може и да се очаква.С епохата Доган,ще приключи и епохата ДПС.Ще се разпадне,ще се свие и ще изчезне.Младите турци изобщо не ги интересува ДПС.Изселниците в Турция измират,а децата им нито знаят български,нито ги интересува България.Те са турци родени там.Ако някой си мисли,че този доктор и миньора ще управляват ДПС,се лъжат.Неприличното им богатство ще се стопи.Очаква се възмездие.Видов ден идва.
125
0
 
7
 
! Отговори
Кире преди 2 седмици
Този и ортаците му ще усетят глада и ще подвият опашки. На това ги е учила ДС.
124
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тази война ни напомня на огромен кръвожаден плъх ОсманРусТуркан преследващ гущер (Украйна) - тъкмо го застигна и го захапа за опашката, парче от което се отдели и остана в муцуната на плъха, а гущера се измъкна успешно. Сега Путин остана с парченце от гърчещата се опашка и взе да се обяснява като ученичка какво мислил, смятал и т. н. Извода - не оставяте тъпиЧенгета като Филип Димитров, Андрей Ликанов, Боку Тиквата, Ахмет Доган и хора без професионале Станишев...и цялата плеяда русофилски ***!
123
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
дс-то прекали сергейо
122
2
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 2 седмици
до 120-2013 излязохме-във Варна всяка неделя по 60-70 хиляди падна кмета, падна Борисов, след 2 месеца пак дойдоха, за какво да излизаме? да се трепем ли-ние сме добър народ-ако се бием спираме да сме добри-мисли повече де
121
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Бандата на Турската Доган ДПС подкрепила Бандата на Московската БСП в бруленето на Орехи по опустелите земи на Майчина България ...та настана СериГейскаДоганЧалгарскиВремена!
120
0
 
5
 
! Отговори
тя преди 2 седмици
Това момче просто си има проблем !
119
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Протестирайте, излезте на улицата и се изправете с комунист-феодалните кланове, копелетата им и охранители ДС мyтpи. Не гласувайте, файда от това няма - вече 80 години не се ли усетихте че преди БКП и сега всички политически партии са комунист до мyтpа, мyтpа до комунист. Защитете националните си герой като Октай Енимехедов, те се борят за вашите интереси. Този доблестен човек ще бъде наказан от бугарските "правосъди", а терориста Ахмед Доган ще оправя българската политика!!!???
118
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Този господин и шепата милионери около него са се самозабравилиголяма борба е да си спасяват милионите нищо не сте направили за вашите гласоподаватели завсичките тези години
117
0
 
23
 
! Отговори
хаха преди 2 седмици
Едни недостойни ДС милионери се зъбят на други недостойни ДС милионери. Смях в залата.