"Възраждане": Трябва да има арести, за да освободим държавата

Прокуратурата саботирала други институции
25 юли 2024 13:15, Инна Ангелова
222
"Възраждане": Трябва да има арести, за да освободим държавата
Снимка: БГНЕС

Костадин Костадинов каза от трибуната на Народно събрание, че държавата ни е завладяна култура и даде пример.

"Прокуратурата е частна собственост на един човек. Жалко, че го няма тук на първия ред - Пеевски се казва. Тази прокуратура работи под изключително личното давление на този човек. Тази прокуратура осигурява чадър над определени бизнеси, престъпни групировки", заяви Костадинов.

Депутат е на мнение, че ако искаме да имаме реална и действаща съдебна система  това, което трябва да се направи, е арест на главния прокурор, както и арест на бившия главен прокурор.

"Вчера стана ясно в поредно заседание на поредна комисия в парламента, че определени държавни институции си вършат работата, но други държавни институции, най-вече прокуратурата, саботират тяхната работа. Когато има сигнали в прокуратурата, и то не от граждани, не от граждански организации, не от партии, а от МВР, от ДАНС, когато имаме сигнали НАП, и тези сигнали потъват в  прокуратурата, без никой да направи абсолютно нищо, това означава, че прокуратурата е едно огромна организирана престъпна група", допълни Костадинов. 

“Възраждане” иска да освободи държава от такива престъпни групировки и корупции, както и от олигарси и други “дерибеи”.

"Докато няма арести, докато не бъде арестуван и главният прокурор,  ние няма да можем да успеем да освободим държавата от тази мафиотска хватка", каза Костадин Костадинов.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
4
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Абе Цомчо до кога ще се прави в главата на онзи музикант от 70-80 години... как се казваше? :)))))))))))))))))
55
1
 
4
 
! Отговори
До55 преди 1 месец
Първо ще отрежем Зелюндьо и после и вас просяци от Уколандия дето наглят тук и се изказват от коневръза
54
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Костя, не дърпай дявола
53
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи трябва да започнем от Рундьо, после вас, гербаджиите , всякакви други руски калинки.
52
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябва и ще има арести,както и референдуми. Колкото повече мафията се гърчи за да ги отложи толкова понече затъва.
51
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре казва Копейкин, но това се знае отдавна, и ще е хубаво да оправят прокуратурата. Но следващата стъпка е съдебнета инстанция, където е пълно с подлвастни съдии, подлвластни на политически, икономически, либерални и НПО интереси. Днес са пуснали убийцата на баба си под домашен адрес, ами то май не остана убиец или насилник в затвора, там стоят само кокошкари,без пари и връзки. След като в Конституционният Съд си инсталираха марионетки с 10 години мандат,то какво да очакваме от тази държава!
50
5
 
10
 
! Отговори
До 50 преди 1 месец
Е ние тук виждаме как е в Украйна и не искаме да храним украинските нагляри дето си помислиха,че тук им е Урколандия
49
10
 
8
 
! Отговори
До Зозо преди 1 месец
Така е тежко е да си просеща украинска копейка като свинкя дето няма кой да и забърква и за това реве
48
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Костя, незабавно заминавай в Русия да видиш там какво е завладяната държава, какво значи (не)зависимите съд и прокуратура. Абе, мечта! В което непрестанно се опитваш да убедиш и нас. Не се старай, няма да успееш!
47
4
 
6
 
! Отговори
До 45 преди 1 месец
А с украинците ли ще стане бе тролей та повтаряш едни и същи опорки
46
7
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Агентът /ДС/ винаги си е агент, и може по всяко време да бъде активиран! Задействаха агент "Иван"/Каракачанов/, и той разтури патриотите да не влязат в Парламента! Сега активираха агент Сава/ Доган/, да разтури ДПС в най-големият им възход, и Коце Копилейката скочи да пее в хора на Доган!
45
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И като си арестувате главния прокурор и бившия главен прокурор ще цъфнете? Я да видим какъв е този "проблем с 6-ти блок на АЕЦа", дето говорят от ИТН? Ами за някакви проблеми със земеделците чувам? Безводие? Това пък как точно ще го решите, ако останете да работите? Истината е, че не можете "да си гледате партиите". Няма какво да кажете, защото сте в дълбока зависимост от абсолютно всичко, което мърда или мига по света. И следващите избори няма да са последни.
44
7
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Тежко ли е Копейка???? Коста Копейката е в криза. Чуди се против какво да е. Вече беше против НАТО, против ЕС, против еврото, против ваксините, против посолството..... Ся копейките вече няма с какво да ги навие да гласуват за него :))))))))))))))))) Остава му да е против Шиши и корупцията :)))))))))))))))))))) Ама копейките май вече ще си гласуват за БСП без Корнелия :))))))))
43
3
 
6
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 1 месец
с този " народ" няма да стане !
42
2
 
2
 
! Отговори
До 41 преди 1 месец
Ами ти като си сляп или гледаш от прозореца си в Кииф що се обаждаш от коневръза
41
3
 
9
 
! Отговори
Питам само? преди 1 месец
Защо няма Комисии за Боко и Шиши? 15 години управление на ГЕРБ с задкулисната подкрепа на ДПС, кражби, корупция, а няма Комисии за тях! ПП/ДБ са от 2 гждини партия и им спретнаха едно фжтошопче с пуделче и хоп ... Комисия! Странно...
40
4
 
3
 
! Отговори
До 36 преди 1 месец
Да там ще се озоват украинските копейки, където не разбират,че тук не им е Урколандия или от сега да бягат
39
7
 
5
 
! Отговори
Хех преди 1 месец
Костадинов говори неща , които искат да чуят хората .Коце , кажи какво направи за народа бре ? Поне едно дръвче някъде засадил ли си ? Стига алабализми за референдуми , евроатлантизъм , ЕС ...Купи си къща на варненското езеро , возиш се в лъскава кола и хвърляш прах в очите на хората , колко много работиш за народа . Какво изработи ,покажи го ?
38
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато един политик почне да ми обяснява че ще решава демографската криза просто спирам да го слушам. Тези хора не разбират абсолютно нищо. Нито икономиката знаят как работи, нито обществените и социални процеси. Не са наясно с проблемите и процесите. Просто си дрънкат едни глупости. Каквото им дойде на ума и разчитат че определен процент от хората ще се вържат и ще гласуват. Това което политиците ви обещават, никой не може да ви го даде!
37
4
 
5
 
! Отговори
До Зозо преди 1 месец
Е ти няма да гласуваш украинска копейко за това обикаляш сайта и виеш