ПП-ДБ ще върне втория мандат, не може да го реализира

Ясно е, че няма подкрепа за техния подход
Обновена: 18 юли 2024 09:21 | 18 юли 2024 09:00, Елка Василева
247
ПП-ДБ ще върне втория мандат, не може да го реализира
Снимка: архив, БГНЕС

Няма да злоупотребяваме с времето и сме готови да върнем обратно веднага мандата в първия удобен за президента Радев момент.

Още по темата
Това съобщи на брифинг в парламента съпредседателят на ПП Кирил Петков.

От ПГ на „Продължаваме промяната – Демократична България“ обобщиха проведените разговори с останалите формации в 50-ото Народно събрание.

В рамките на вчерашния ден стана ясно, че няма подкрепа за нашия подход, а именно антикорупционни закони и след това разговор за правителство. Това ни поставя в ситуация да не можем да реализираме втория мандат. Това заяви Божидар Божанов от "Продължаваме промяната - Демократична България" в изявление пред медиите след вчерашните срещи.

Няма никакъв смисъл да обсъждаме какво ще се случи в хипотетична ситуация, заяви от своя страна Николай Денков. Нека да видим кой ще бъде мандатоносителят на третия мандат за съставяне на правителство.

Вчера се проведоха срещи по предложената от коалицията ПП-ДБ декларация за антикорупционно законодателство с ГЕРБ-СДС, "Възраждане", БСП и "Има такъв народ".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
5
 
10
 
! Отговори
1280 преди 1 месец
Аматьор-шарлатан разбрал, че няма да може да състави кабинет. Пак ГЕРБ и ДПС са виновни. И Путин разбира се.Сега на следващите избори, пак да идем всички за гъби, за да влязат МЕЧ, РАЗЛИЧИЕ, КУРАМИЯНКО и още знайни и незнайни нови шарлатани. Те тогава ще станат нещата със сигурност.
143
5
 
15
 
! Отговори
Перко преди 1 месец
Шарлатани. Да се прекръстят на ПШ (Партия на шарлатаните). Като си помисля, че има хора, които са гласували точно за този ...
142
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Връщайте го и приключвайте с пошлия си цирк.
141
17
 
6
 
! Отговори
реалист преди 1 месец
Браво на ПП-ДБ. Вече ще гласувам за тях. Омръзнаха ми разни копейки, чалгари, мутри и други неможачи и кло уни да определят бъдещето ми. Подкрепа.
140
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Комунистите родината изграждат, комсомолците със тях строят! Пионери - пенсионери, славен път ви чака, трудов път. Комунисти, комсомолциц, пионери сме в един и същи строй. Комунисти, комсомолци, пионери! Заедно във труд и бой. Комунистите щурмуват небесата, комсомолците след тях летят. Пионери, Пенсионери Славен път ни чака - ЗВЕЗДЕН ПЪТ!
139
13
 
7
 
! Отговори
до 136 преди 1 месец
под зоркото око на пожарникаря и пеевски сигурно и магьосник няма да може да направи нищо, а и времето в което ПП бяха на власт не може да се сравнява с 12 години разсипия и липса на растеж!
138
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И сега какво ще прави генерал гном,той се гласеше за министър завалията
137
4
 
8
 
! Отговори
Тия шматароци преди 1 месец
Тия шматароци не ги интересува нито демографският колапс, нито незаконната миграция, нито зеленият талибанизъм ,нито здравеопазването, нито зануляването на енергетиката, а образованието ги интересува само да вкарват джендъризъм. Прокуратурата и съдът им трябват за установяване на диктатура за преследване , както Демократическата партия тормози Тръмп.
136
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
пуснете им чалга на хората от изгорените села, покажете им снимка на кюлчетата, това им е достатъчно, важното е ПП да бъдат демонизирани
135
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кирил Петков беше достатъчно време на власт, за да го оправдаваш. Защото беше министър на икономиката от 2021 г при Радев. Кажи ми, какво направи Петков за икономиката от тогава досега като се има предвид, че беше премиер?
134
2
 
14
 
! Отговори
Лудото Ленче преди 1 месец
Мен определено ме е гнус от тия престъпни физиономии борещи се единствено за власт и пари в Народното събрание !!! Съд и затвор за всички нечистотии бещести се в Народното събрание !!! Крадливи ,лъжливи ,зависими национални предатели !!! *** ,който е затлачил управлението на държавата ни !!!
133
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички политици разиграват циркове, а единствената им цел е да се докопат до властта и да откраднат колкото се може повече. Глиганите се задръстиха от пачки, но наяждане нямат, сякаш нещо ще занесат оттатък. Тези навлеци и те искат набързо да се натъпчат, че доста са изтървали. За тях българският народ е нещо чуждо - нисша каста. Всички обаче работят за господарите си, които им плащат, а народа кучета го яли. Кога ли на хората ще им писне и ще заиграе сопата?
132
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
защо има къща в Барселона, а хеликоптери няма, кючета има, а хеликоптери не
131
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
България гори, а пожарникаря не казва, защо за толкова години нямаме хеликоптери за гасене на пожари
130
3
 
12
 
! Отговори
Циркаджии преди 1 месец
Тез циркаджии така реагираха като им дадоха мандата, все едно имат огромно мнозинство и веднага оправят държавата. А то, поредната им лъжа, ама то лъжа, ммайката си трака, пред медии, пред целия народ. Това да лъжеш така безкрупулно и безцеремонно, баси изродаа дет тряя си! Е то е ясно, напъват се за бизнеса на Прокопиев и приближени мутри и толкоз. Мутррнска партия направена от мутри в гонение и да спясят бизнеса, дай да лъжем, че и ние да крадем и да се пазим. ПП са доста долнни за жалост!!!
129
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро, какво стана със завода за електроколи в Ловеч? Кога слиза първият автомобил от конвейра?
128
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как можах да гласувам за тези неможачи
127
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И запомни Кирчо, това американски професори са го казали:Корупцията е смазочното масло на демокрацията.Няма ли корупция колата на демокрацията не потегля.Или се влачи, вие това сътворихте, за да няма корупция спряхте всички проекти и строежи и на практика заради бълхата изгорихте юргана.Уж сте учили в САЩ , а то какво, нищо не сте научили.То , за да управляваш освен да си роден за това трябва да четеш и да имаш талант да разбираш какво четеш.Не се управлява с приказки за корупция.
126
5
 
12
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
"Няма да злоупотребяваме с времето..." - нагъл, по-нагъл, Кирил Петков! Кой искаше 2 месеца забавяне на процеса, за да може да краде за последно?
125
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма мазно кафенце този път, сори!