Слави Трифонов: ПП сега ще пият европейско турско кафе

Евродепутатите на ПП и ДПС са в едно семейство в ЕП
27 юни 2024 19:15, Нели Христова
88
Слави Трифонов:  ПП сега ще пият европейско турско кафе
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов нарече "Продължаваме промяната" малкото ДПС. Лидерът на "Има такъв народ" коментира присъединяването на Никола Минчев и Ицо Хазарта към групата на "Обнови Европа" в Европейския парламент.

"Забележете кои други български представители са част от тази група. Това са избранниците от ДПС - Илхан Кючук, Елена Йончева и Танер Кабилов. Може да ги видите заедно, усмихнати на снимка преди старта на Европейския парламент", пише Трифонов.

Ето какво още написа лидерът на ИТН:

 И каква стана тя сега? В Европа ПП и ДПС са в едно семейство, а в българския парламент ПП твърдят, че ДПС са мафия и са тяхната опозиция в 50-тото Народно събрание. И кой сега е "Малкото ДПС"? ПП е малкото ДПС. Даже, понеже са само двама депутати, Никола Минчев и Ицо Хазарта, ПП са "Нищожното ДПС". И това е, защото такива са фактите. След мазното турско кафе, ПП сега ще пият европейско турско кафе. И каквото и да приказват, и колкото и да лъжат, и мазното турско кафе, и европейското турско кафе ще оставят неизлечими следи върху тях, защото такава е истината. Знам, че много им се искаше, "Има такъв народ" да направи това, което те направиха, но аз им отнех възможността да плюят и сега могат да плюят само върху себе си. Както, между другото го и правят. Срещал съм разни жалки хорица през живота си, но тези типажи от ПП са уникални. Явно за тях българският народ е създал пословицата: "Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от Общество
Постижима ли е еврозоната без стабилно правителство?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
16
 
5
 
! Отговори
ППДБ преди 4 дни
вече Означана (П)одготвени (П)апагали от (Д)егенерирали (Б)ългари: днес при Гризова един, по Канал1 друг - повтарят едни и същи заучени отговори "да не правиме хипотеза върху хипотезата" - помислете си дали в 1 ден двама различни Мислещи индивида биха употребили тази фраза, ако Найо не им ги набива в Тиквите и това е само 1 пример - имаше поне още 4-5 такива същите, т.е. тия са Станали като Клонинги!!
11
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Така е. В случая Слави е прав. С техните камъни по техните глави. Как се обръщат нещата. Има поговорка и за този случай " Голям залък хапни, голяма дума не казвай".
10
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
SSлавчо, ти за ГЕРБ л исе притесняваш или за ПП/ДБ че ще пият мазно турско кафе? Според теб е нормално Буци да пие мазно турско кафе с Шиши, така ли? Щото нищо за тях не обелваш.
9
11
 
6
 
! Отговори
РОЖБИТЕ НА РАДЕВ.. преди 4 дни
ЛЯТОТО НА 2020 - ПП, БСП, ДБ, ИТН, ВЪЗРАЖДАНЕ, МАНОЛОВА, ХАДЖИГЕНОВ, МИНЕКОВ, БАБИКЯН,... ЙОЛО ДЕНЕВ....
8
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Вярно е. В една обща група са. Качено е на сайта на ЕП. Пише DPS-PP
7
8
 
26
 
! Отговори
Уникален преди 4 дни
некадърник. Този въобще не познава европейските институции. Сигурно неговият Ивайло Вълчев няма да може да открие вратата на групата си. Той към кои се присъедини бе долен чалгар?
6
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
А ти славчо си на водка...и казачоци. Да ти имам избора от 1917г
5
0
 
12
 
! Отговори
Ze nigmar преди 4 дни
Колумбийско ще е....:)))
4
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
И Славуца пие турско кафе :)))
3
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Хахахахахахаха Бариста кой ще е?
2
21
 
11
 
! Отговори
Нане преди 4 дни
Прав е слаФчу.... Тия от ппдебето са си чисти еничари, кириакстефчувци... ===)))
1
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ех, че е кисело гроздето.