Слави Трифонов: ПП сега ще пият европейско турско кафе

Евродепутатите на ПП и ДПС са в едно семейство в ЕП
27 юни 2024 19:15, Нели Христова
88
Слави Трифонов:  ПП сега ще пият европейско турско кафе
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов нарече "Продължаваме промяната" малкото ДПС. Лидерът на "Има такъв народ" коментира присъединяването на Никола Минчев и Ицо Хазарта към групата на "Обнови Европа" в Европейския парламент.

"Забележете кои други български представители са част от тази група. Това са избранниците от ДПС - Илхан Кючук, Елена Йончева и Танер Кабилов. Може да ги видите заедно, усмихнати на снимка преди старта на Европейския парламент", пише Трифонов.

Ето какво още написа лидерът на ИТН:

 И каква стана тя сега? В Европа ПП и ДПС са в едно семейство, а в българския парламент ПП твърдят, че ДПС са мафия и са тяхната опозиция в 50-тото Народно събрание. И кой сега е "Малкото ДПС"? ПП е малкото ДПС. Даже, понеже са само двама депутати, Никола Минчев и Ицо Хазарта, ПП са "Нищожното ДПС". И това е, защото такива са фактите. След мазното турско кафе, ПП сега ще пият европейско турско кафе. И каквото и да приказват, и колкото и да лъжат, и мазното турско кафе, и европейското турско кафе ще оставят неизлечими следи върху тях, защото такава е истината. Знам, че много им се искаше, "Има такъв народ" да направи това, което те направиха, но аз им отнех възможността да плюят и сега могат да плюят само върху себе си. Както, между другото го и правят. Срещал съм разни жалки хорица през живота си, но тези типажи от ПП са уникални. Явно за тях българският народ е създал пословицата: "Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от Общество
Постижима ли е еврозоната без стабилно правителство?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
ще пият и ще се либят, дон Чалгаре завижда ли?
31
0
 
20
 
! Отговори
И тоя като Бойко: преди 4 дни
Не го е срам да се показва, след всичко което направи.
30
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Не сме видяли чули слави да каже нещо последните месеци година! Същи като баща си амет доган
29
0
 
15
 
! Отговори
От Слави референдума преди 4 дни
До Слави капачката....
28
0
 
24
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 4 дни
Славуца,да си беше останал шоумен.След време на гроба ти ще пише"Един от многото....баклуци в парламента"
27
1
 
17
 
! Отговори
666666666 преди 4 дни
А ти *** пий вода от барата между учиндол и къртожабене.
26
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Н е ти ли писна да се произнасяш по всякакви глупости.Не си интересен,сопри се.г
25
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Слави от, събиране на подписи за референдуми, мина на пластмасови капачки!
24
6
 
24
 
! Отговори
Аспирин преди 4 дни
Славчо, много си обсебен от ПП-ДБ ! Изпии едно валидолче и престани да се занимаваш с тях !
23
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Защо да не може две партии да са в обща европейска група? ИТН в коя група са? А, да те изобщо нямат представители там? Защо изобщо Слави коментира? Той народен представител ли е? А не, чакай, той се кандидатира само за да влязат други хора на база известността му, щот иначе никой няма да гласува за непознати личности.
22
6
 
32
 
! Отговори
кмето преди 4 дни
По лошо от това да си чалгар, е да си самотен, дрът чалгар с комплекси.
21
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
а ти импотентен сакатливецо дето Господ приживе още те наказа за цялата ти низост, какво кафе пи докато играеше белотче с Порко и ходеше на кино с него като гадженца? банкянско? германо-аденауерско? как се намират хора да гласуват още за теб се чудя. без кампания, без изказвания и 8 процента. от къде бе ако не от посолството.
20
20
 
8
 
! Отговори
ГацоБацоФиуйЪрьь преди 4 дни
Браво Славчууу...ръгай чушки в бобааа на Шарлатаните...!!!
19
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
ДПС е най европейската партия в България защото както е казал класика - Пътя на България за Европа минава през Босфора :) Вервайте в членството . Само то ши ва опрай . Нас вече ни оправи с едни милиони от усвояването . Ние усвояваме . Вие плащате . А милицията по някога прави грешки . Не им вервайте .
18
6
 
22
 
! Отговори
Хахаха преди 4 дни
А славчо предлага руско-северно корейска леблебия...м.а няма да му се получи!
17
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Певецът на мафията от две години се занимава само с едно - да плюе по ПП. Откакто правителството на Кирил Петков спаси Украйна с таен износ на гориво и муниции в първите месеци на войната и изгони мафията от Капитан Андреево, чалгарят забрави за чегъртането на ГЕРБ, ДПС, БСП, статуквото, електронното гласуване, мажоритарния вот, премахването на субсидията, намалянето на депутатите и всички останали лозунги, с които яхна протестите. Единственият му враг е ПП - партия на две години и половина.
16
5
 
12
 
! Отговори
интересно преди 4 дни
В чий скут ще поседнат????
15
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
малкото ДПС сте вие, вие гласувахте с ГЕРБ и ДПС, при това след нареждане от г-н Трифонов, както непрекъснато повтаря Тошко Йорданов, защо ли?
14
3
 
20
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 4 дни
В ЕП депутатите работят за общата европейска политика.Дали така си мислят гражданите в Германия, Италия и др.НЕ!Нали се хвалиш,че си свалил правителството на Петков.Ето,те сега са в опозиция.Защо продължаваш да се занимаваш с тях?Май така са ти наредили господарите ти!Виж си депутатите-такъв отвратителен език имат,така ли даваш пример на хората-от най-високата трибуна да имаш каруцарски език.Ама от "моралната мъзъ"си много велик!
13
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Всеки може да намери в нета когато Доган гостува на чалгаря, как Славуна му седна мазно мазно в скута и се подхилкваше като му задаваше закачливи въпросчета.