Пеевски с ранна честитка за Съединението

"Нека намираме каузите, които ни обединяват"
154
Пеевски с ранна честитка за Съединението
Снимка: БГНЕС

Лидерът на едното крило в ДПС Делян Пеевски рано сутринта честити Деня на Съединението на България.

"Честит национален празник! Днес отбелязваме 139 години от Съединението на България. Една паметна дата в българската история, която е доказателство за българската борбеност и свободен дух. Това се казва в обръщение на председателя на ДПС Делян Пеевски.

"В дни като тези отдаваме почит и признателност на всички герои отдали се на каузата за национално обединение. Тяхна решителност, смелост, дързост и разум могат да бъдат пример за достойно национално поведение.

Нека заедно, като български граждани съхраним завещаното ни и да отстояваме националната идентичност и европейските ценности. Да намираме каузите, които ни обединяват, в името на добруването на хората и новото начало за нашата Родина. Само единни и обединени можем да продължим по евроатлантическия път на България и да се противопоставим на прокарването на чужди интереси.

Съединението прави силата!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: Делян Пеевски
Още от Общество
НСО с мерки в Пловдив за честванията на Съединението
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
15
 
! Отговори
Тиква преди 1 седмица
Добра снимка, животното се замисля за секунда.
43
1
 
8
 
! Отговори
до 42 преди 1 седмица
Гладстон в Англия е бил считан за русофил и прозорците му са трошени с камъни през 1876 г. и освободителната война, когато се изказвал в защита на българите!
42
3
 
22
 
! Отговори
vs преди 1 седмица
Няма ли за празника да подариш някоя от фирмите дето взе от другия престъпник Василев!? А, да. Ти вече подати техномаркет на Захариев! Извинявай svinьо! Забравих!
41
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Марш при бай Ставри, грухчо
40
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
до 41, свалянето на санкциите е невъзможно, колкото и да се старае, те са подписани от самия американски президент, трябва да осъди САЩ като държава, той започна такова дело, не успя, след санкциите той трябваше да бъде разследван и съден и у нас, което не стана и ни злепоставя като правова държава, гешев излезе и заяви, че санкциите не действат на наша територия, това го каканижат всички вече, за американците корумпиран, за нас не, които му помагат си заминават един след друг - Гешев, Доган
39
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тая мутра трябва да е в затвора!?
38
3
 
19
 
! Отговори
Главанак преди 1 седмица
Докато този и Борисов са във властта, съединение няма, няма и да има! Това го разбраха вече почти всички БЪЛГАРИ!
37
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Съединението между Буци и Гуци е най-важното в съвременна България!
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
до 34, на два пъти са ни помагали, английският премиер Гладстон пръв признал Съединението, а след ПСВ американският президент Уилсън отказал да подпише настояването на Франция страната ни да бъде поделена между Румъния, Сърбия и Гърция, като Кюрдистан, спасил е съществуването на България като държава
35
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Следя някои от жълтите му медии. Прави впечатление, как точно след разцепването на ДПС тези медии обръщат рязко плочата от проруски към проамерикански. Пеевски работи усилено по изпирането и почистването си. Не бих се изненадал съвсем скоро американците да го изключат от списъка си. Боздуган го играе с руснаците, този с американците. Един истински българин политик няма в последните 30 години.
34
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
до 39, лидер на партия е, за съжаление и всичко това след санкциите Магнитски, избраха го за председател на парламентарна група и съпредседател на партия, гласеше се и за премиер
33
3
 
16
 
! Отговори
Лени преди 1 седмица
В нормалните сайтове пише как трябва да му се иска имунитета на тоя мастит субект задето е откраднал милиард и половина от КТБ, а Вести и Днес публикуват еничарските му честитки към хората, които обира вече 20 години. Кой е Пеевски, премиер ли е, президент ли е...че четем и слушаме за него денем и нощем? Единствената честитка, за която трябва да чуваме е тая от прокуратурата към Пеевски. Чакаме Сарафов да си го причини, да не се прегрупират в зандана като дойде нов главен прокурор.
32
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Гъбарка се с нацията
31
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не приемам честитки от него
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
до 34, имали сме късмет, че премиер министър на Англия е Гладстон, който е приятел на България още от Априлското въстание, начело на парламентарна длегация доказва, че няма нито един пострадал от цивилното турско население по време на въстанието, нито един, а тогавашния премиер Дизраели обяснявал, че турските зверства се дължат на избиване на цивилни, Гладсто веднага признава Съединението и поставя Европа в шах и мат, включително и Русия
29
5
 
4
 
! Отговори
ВИДНИ КККАПЙКИ СПЯТ преди 1 седмица
РАДЕВ, РАШКОВ И КИРИЛ ПЕТКОВ,КОРНЕЛИЯ, КОСТЯ И ДЪЛГУЧА....
28
7
 
4
 
! Отговори
Бау преди 1 седмица
Ако трябва да направите аналогия със Съединението, тя е, че нещо положително за България може да дойде с подкрепа от Запада! Пеевски днес е като Либералната пария в Източна Румелия преди 139 години! На нея е позволено, защото е прозападна! Представете си русофилската Сединитката партия да бе обявила Съединение, какво щеше да в се случи! Инвазия! На Пеевски е позволено да разтури ДПС или да ви вкара в големи етнически проблеми! САЩ така действат!
27
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
можем да минем и без поздравленията на този мафиот и останалите 239 изедника
26
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Чудя се що за общество сме , в което подобни индивиди могат да бъдат " успешни " , определено криминално .
25
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе писна ми всяка сутрин делян да изскача от някоя медия и да му гледам крадливата ***!!!

Спонсорирани публикации