Нови кадри: София Прайд в развитие, още пъстри участници

Вижте още снимки от центъра на София
Обновена: 22 юни 2024 18:44 | 22 юни 2024 18:44, Александър Попов
455

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Продължава тазгодишното издание на "София прайд" в центъра на София под жаркото слънце и високи температури. На сцената продължават музикалните изпълнения, а в 19 часа се очаква да стартира и шествието по улиците на София.

Вижте кадрите на нашия фотограф Димитър Кьосемарлиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


455
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
255
0
 
26
 
! Отговори
Георги преди 1 седмица
Не знам какви са тия цветове, дъги, паради и костюми. Няма по-голямо щастие от това да имаш дечица. Някое ангелче да ти казва - мамо, тате. Като се прибереш от работа да те посрещне едно мъничко човече, за което ти си целият свят.. Моля, не си пропилявайте живота с някакви фетиши и перверзии. Живейте според природните закони и ще бъдете истински щастливи
254
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе твърдим, че сме народ твърдо против тия "ценности", а реално разврат, но сме и същия народ дето направи Азис свръхизвестен и само дето паметник не сме му направили още. Тия там са плод на цялостното българско пропадане.
253
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кола с винетка в трaп попадна, Дупкa - магистрална, хладна. Лилето обясни ни от екрана, че дупкaта е по комун програма. Зън, зън,зън по комун програма. Вънка гeйпарад се вихри, Роско най-отпред се кипри. А в учебната програма, Вазов веч' го няма. Зън,зън,зън Прoстoтия е гoляма. Бойко ни е Дядо Мразa, Сбръчка вежди и ни каза: "Таз година акциз и слагам данък пeдерунгeр!" Зън,зън,зън Къркандeли, нaркoмани. Тъй нас ГЕРБ ни управлява и ни мамата е"ава. А ний сме горди Комунисти и чакаме потопа!
252
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Той и Ивелин Михайлов е гей но не прави прайдове, а простете... прави... сега ще има прайд на Исторически Парк, Ивелин и мъжа му Киро зоват 100 хиляди гея да посетят прайда им.
251
1
 
16
 
! Отговори
Голям майтап са преди 1 седмица
Преди много се дразних, че промиват мозъците на децата ми. Обаче явно добре съм ги възпитал. Сега се забавляваме по тия прайдове - все едно си на цирк. Коментари от сорта - виж го тоя мъж на какво се е направил, това неще мъж ли е или жена, тия луди ли са.. това са коментари на 7 годишно дете. Жалко е че обществото стигна до такова дъно. Хубавото е че не може да вървиш срещу природата или поне няма да стигнеш далеч
250
6
 
3
 
! Отговори
Знаем ги преди 1 седмица
Сега след като всички тайни гейове се подписаха за омразата срещу това което не ги застрашава ще напълнят публичите тоалетни в знак на любов.Тези кото грачат срещу тях са тези които са вечно пред писуарите. Просто се срамуват пред жените и децата си.
249
1
 
11
 
! Отговори
ТИ МЕН УВАЖАВАШ ЛИ М преди 1 седмица
МЕН СЪЩО НИКОЙ НЕ МЕ УВАЖАВА. Даже ми се подиграват постоянно, ама не съм тръгнал да правя паради. Гейове, запомнете едно - в тази държава никой никого и никога няма да уважава. Парадокса е, че хората не те уважават дори да им даваш пари - пак не те харесват. Та точно защото някой имал различни сексуални предпочитания трябвало да го уважава някой. Какви са тези небивалици изобщо? Вие болни ли сте, какви сте?
248
1
 
7
 
! Отговори
Vulgaris Magistralis преди 1 седмица
Феноменална антиреклама си правят тия.
247
1
 
4
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 1 седмица
Имам някои забележки...
246
1
 
15
 
! Отговори
Съвет към Гейовете преди 1 седмица
Ако искате хората да ви уважават, първо вие дайте пример с поведението си и ги уважавайте първи. Никой не е длъжен да ви уважава. Уважението се печели, а не се дава даром.
245
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не ми се влиза в обяснителен режим защо тези хора са болни, объркани, и т.н, само ще кажа, че природата и естетиката си казват думата от пръв поглед- ами, чисто и просто са грозновати, отблъскващи, с лоши гени и т.н...Това, че не могат да се възпроизвеждат е само един голяма плюс, така че...
244
1
 
7
 
! Отговори
Гей хората са грозни преди 1 седмица
Красивите хора блестят с човещината си, а не със злобата си, че никой не ги приема. Че изобщо някой приет ли е от някой в тази цивилизация на омразата. Дори партньорите мъж-жена, самите те не се приемат, не се подкрепат и се мразят, хората си мразят децата, децата си мразят родителите, никой не приема никого. Айде сега гейовете какво са се разревали че никой не ги приема. Ми купете си по едно ламборджини и ферари и ще видите как всички ще започнем да ви подкрепяме. Азис кара Майбах и е уважаван
243
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като гледам снимките усещам, ослепявам и ми се повръща
242
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хората излезли да се забавляват, а комплексарите отстрани ги гледат и не могат да сдържат злобата и омразата си....че те не могат да се забавляват така, защото са се превърнали в кисели чичковци и лелки, вечно намръщени, поучаващи и мрънкащи. Ами нямате ли си друга работа?!
241
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Болни хора, които си мислят, че разврат и любов са едно и също. Спокойно природата си знае работата. Тия са стерилни по собствено желание.
240
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 228 - И сега кво, да си затваряме очите заради некви пееруги ли? Е, много ги затваряме тия очи бе. Не стига за че ги затваряме заради гадните политици ами сега и заради такива като теб.
239
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Компексари, които се правят на интересни, защото такава е модата. Нямат право да натрапват изкривените си разбирания с такива зрелища.
238
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако Костадинов даде повече пари, всички участници на прайда ще се пребоядисат за една нощ. Така е, защото сме на Балканския полуостров!
237
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всичко, платено от Америка, е фалшиво. Дори участниците на прайда не вярват в ЛГБТ, но източват парите на Америка като Христо Иванов, който няма никакво понятие от правосъдната реформа, но цял живот се изхранва с нея, защото американците му подхвърлят стотинки.
236
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Докато не си оправите разбиранията в тази България няма да напреднете много. Няма място за хомофобия и омраза 2024, приемете го и се очовечете малко. Трудно е ако си просс, ама опитайте.