Нови кадри: София Прайд в развитие, още пъстри участници

Вижте още снимки от центъра на София
Обновена: 22 юни 2024 18:44 | 22 юни 2024 18:44, Александър Попов
455

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Продължава тазгодишното издание на "София прайд" в центъра на София под жаркото слънце и високи температури. На сцената продължават музикалните изпълнения, а в 19 часа се очаква да стартира и шествието по улиците на София.

Вижте кадрите на нашия фотограф Димитър Кьосемарлиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


455
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
275
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Много ефтинджос тия, с един костюм за Хелуин и парццали от втората употреба искат да поминат цяла година.
274
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бонев и Терзиев ли водиха хорото
273
6
 
11
 
! Отговори
КаскетЯ преди 1 седмица
Само не разбирам като си грозен, обратен и русофилистик с какво толкова се гордеят тия!
272
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Додо Ти използваш фашистка риторика- наричаш хората ***- защо?! Нали знаеш фашистите какво са правели с различните, същото са правели и комунистите- на остров Персин, Белене...та кое по добро- да ги оставите да се покажат или да ги обсъждате с подробности години- първото ще свърши за часове, второто ще върви с години- та кой казваш им прави реклама, кому се видя удобна тема - на националистите фашисти!
271
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Няма падение на държавата- има падение на политическите заигравки с нещо удобно за дъвкане- ако не ги обсъждате така напоително, никой нищо няма да знае за тях
270
3
 
19
 
! Отговори
76 преди 1 седмица
Падението на една държава.
269
35
 
3
 
! Отговори
Емо преди 1 седмица
ЛГБТ+ прави хубава музика. Харесва ми. Църквата да си гледа работата.
268
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До блицкриг 275. За сяко нещо си има ора.
267
3
 
19
 
! Отговори
Хабибито преди 1 седмица
Потрес... И тези ни показват...покажете ги на децата си бе космати жартиери....
266
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Интернет е развъдник за гейове. Дори да не си роден гей, ако гледаш много порно, рано или късно ще станеш гей. За това, решението е по-малко интернет, повече комуникация с реални хора, за да бъде самооценката ви на ниво. И бъдете добри и възпитани, трудете се да имате добри взаимоотношения с хората - дори да не ви се получава, работете да се разбирате с всички. Да имате много приятели и гаджета.
265
2
 
10
 
! Отговори
Какво стана с Крим? преди 1 седмица
А ще ходите ли на парада на Исторически парк? Там ще е фул макс от гейчета.
264
3
 
7
 
! Отговори
Интернет гейове ! преди 1 седмица
Има и един друг момент, че който гледа много порно може да стане пеgеруга, така че пазете си децата от порното и от телеграм порно групите. Това е поквара. Започват да свикват с порното и започва да им харесва да не чукат, а да са в пасивна роля, в която само наблюдават как другите си доставят удоволствие, което е реално женската роля - когато някой друг си прави кефа върху теб. Това идва от порното и то е голям бич за нашето модерно общество с интернет. Контролирайте децата си в интернет. Тва е
263
18
 
6
 
! Отговори
блицкриг преди 1 седмица
Друго си е военният парад - оръжия, ракети, бомби - все хубави работи за убиване на жени и деца.
262
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Знам едни дето бащата е максимално-възможно мачо-мен, който е 100% мъжкар и сина му се роди пен4о, така че внимавайте какво си пожелавате. Рядко е, но се случва момче да се роди с обратни наклонности. Аз си мислех, че това е придобито психологическо заболяване, но не е точно така. Има си наистина родени обратни - нещо в развитието на плода не е минало по учебник. Има много разновидности. Някои се раждат хермaфродити и имат израстък и в болницата не знаят какви да ги пишат, за това ги пишат момче
261
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Гейовете обичат да ги бият. За това и парадите им ше стават все по-шумни, докато не се намерят истински мъже, които да ги напляскат. Това им е целта. Но явно в България няма достатъчно истински мъже - гейовете са повече. Мъжете ги е страх да не ги бият гейовете.
260
0
 
18
 
! Отговори
Чендов преди 1 седмица
Нищо против обратните но, този прайд май е прекалено. Вместо да печелят уважение с тези демонстрации си навлича само злоба и ненавист от обществото. Както беше писал някой по-долу уважение се печели. То не се насажда със закони и сила.
259
0
 
18
 
! Отговори
До 268 преди 1 седмица
Абсолютно си прав! Аз уважавам гейовете, които са се родили такива, но не се натрапват на никой. Едно време в училище познавах такова момче и съм го защитавал да не го бият. Защото ми е жал - виждам го, че той просто е роден такъв. Но тия по парадите - тях ми идва аз да ги набия. Тия са нагли гадове и перверзници. Към тях не трябва да сме толерантни
258
0
 
4
 
! Отговори
Мръсната Свиня преди 1 седмица
Слави Трифонов снимайте
257
0
 
6
 
! Отговори
Тошко Маймунята преди 1 седмица
От ИТН къде е
256
0
 
16
 
! Отговори
За какво прайд преди 1 седмица
Азис кара Майбах и е уважаван гей. Никой не го критикува за нищо. Даже му правят евала. Гейовете не са подтиснати. Българите уважават гейовете - Филип Киркоров, Емил Димитров, Васил Найденов, Рашия. България няма проблем с гейовете. Но България има проблем с наглеци, които си натрапват скапаното мнение и изискват едва ли не да им приемаме мнението за чиста монета. Българите не сме толкова ***. Хващайте си гей парадите и да ви няма, никой не ви иска тук.