Нови кадри: София Прайд в развитие, още пъстри участници

Вижте още снимки от центъра на София
Обновена: 22 юни 2024 18:44 | 22 юни 2024 18:44, Александър Попов
455

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Продължава тазгодишното издание на "София прайд" в центъра на София под жаркото слънце и високи температури. На сцената продължават музикалните изпълнения, а в 19 часа се очаква да стартира и шествието по улиците на София.

Вижте кадрите на нашия фотограф Димитър Кьосемарлиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


455
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нима това, че мислиш че тази прoституткa, която те е родила, наистина те е родила? Или пък, че този пoлуидиoт, който се е изхрачил в утробата на прoституткaта е твой баща? Ако той е твой баща, чудно ли е че точиш сoпoли?
234
3
 
17
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 седмица
този праид е наи голямият позор за нормалните българи.
233
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 229 Най-важно е броят на reйтаците в един колектив да е четно число... Чудно ми е какво има да се гледа на един такъв "парад"? Тлъсти осмянки, брадати мycypи и тълпа фpикове?
232
8
 
5
 
! Отговори
Хомофоб преди 1 седмица
Хомофобите, какво ще правите като утре детето ви заяви, че е гей? - Ще му предложа да се лекува или го проклинам и го гоня от вкъщи без наследство и без да го видя и чуя до края на живота си, това е.
231
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защо всички reйтаци за пpoтивни и приличат на пeдиpyнreли?
230
0
 
24
 
! Отговори
Не сте здрави преди 1 седмица
Независимо каква пропаганда ще ангажирате в защита на тази перверзия, фактите са неоспорими - не сте психически здрави, не сте нормални и адекватни хора, това е.
229
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Много грозни деца. И доста глyпави :) Кво точно демонстрират? Да ходат на гей бар, кво занимават цяла България с нуждите си...
228
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 225 "Има цял научен труд по темата как се става гей." Те тия сбъpканите какво друго да направят, освен да пишат сбъpкани "научни трудове" да си оправдават сбъpкаността... Можем единствено да ги съжаляваме. За съжаление ако сами не пожелаят да си помогнат и да се излекуват, никой не може да им помогне.
227
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аз съм изгледала над 10 прайда. Имам тениска с дъга. Шефа ми е гей. Аз все още не съм и няма как да стана. Успокойте си малко и просто си стойте у вас на този ден.
226
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ам кат не ви са гледат, не ги гледайте бе. Гледайте си мачовете и си бийте горките жени. Или тайно ви са гледат, ама не смеете защото ще събудите отдавна потиснати чувства към съседа?
225
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За пишещитв срещу гейовете. Никой не може да те накара с порпаганда , насилствено или не насилственено в демократична държава да станеш гей. И на мен не ми харесва начина по който изглеждат, но сигурно има хора които не харесват как аз изглеждам.. Бъде спокойни вашите деца ще станат гейове само ако те искат или по-скоро ако са се родили такива. Някои хора опитват от любопитсво, но не се получава. Ако не си гей няма как да станеш такъв.
224
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 223 АЗ - И в нашето внуче Америка преди 1944г Ковбоите както и в България - Българските Ковбой - Селяни са орали с БЕЛЧО И СИВУШКА, А МНОГО ЧЕСТО ДОРИ С КОНЕ. След 1944 г. по Целият свят Ковбоите започват да орат с Трактори, понеже се появяват технологии за производство на ТРАКТОРИ. Но, в България на Ковбоите им се изземва земята след нахлуването на СССР и се натикват да орат с ТРАКТОРИ по не свойта Земя. Сега нямаме вече Български Ковбои - Селяни ..... Има Колхози - ТКЗС!
223
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Има цял научен труд по темата как се става гей. Има антиген, който тялото на майката произвежда при момчешка бременност с цел да роди и момиче. Демек колкото повече момченца роди една майка, толкова по-голям е шанса най-младия да е гей. Говори се и за недостиг на цинк, мед и тн. Раждаш се гей, не е заразно. Никой не е станал гей щото е изгледал два три прайда. Важното е да има любов, не е моя работа кой с кой си ляга.
222
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
След нахлуването на СССР по заповед на Сталин в българия бе въведено Крепосническото право и на Българските Ковбои - Селяни семействата им бяха разрушени след изземването на земите им и натикване по колхозите ТКЗС....... Старите Хилядолетни Традии на българският народ бяха нарушени. Българските Ковбои - Селяни имаха семейства и там по селата не е имало пендерунгия и всички са се учели от своите деди как да обработват и посяват земята за да има примерно Рози по Розовата долина!
221
6
 
2
 
! Отговори
той преди 1 седмица
До тя Аз мисля, че ако ти опиташ секс с друга жена, ще се успокоиш малко. Няма така истерично да реагираш на еднополовите контакти. Ще ги приемеш за нещо нормално. Дори съм сигурен, че ще ти хареса и ще искаш още и още с най-добрата си приятелка в леглото. После съвсем други неща ще пишеш в тази тема.
220
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Стига с вашата пропаганда! Никой не говори за хомофобия и гей! На снимките виждаме чудовища! Дори при лошия социализъм Парцалев живееше като цар, докато гейовете в Америка се криеха. Не лъжете хората - българите не са хомофоби и ЛГБТ не са хомосексуални, а нещо друго
219
6
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 1 седмица
За лезбийки и *** пишете цяла седмица, но никой не написа и дума за това че на днешна дата Германските фашисти нападнаха СССР и започна ВЕЛИКАТА ОТЕЧЕСТВЕНА ВОЙНА. Светла памет на загиналите!
218
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Америка за България превърна българските деца в ***
217
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Напишете в търсачката на фиейсбук ивелин михайлов и сциентология и вижте, и на профила му има итуресно
216
0
 
4
 
! Отговори
хахаха преди 1 седмица
До До 205 Имаш дълбока логическа грешка. Синът им нямало да каже, защото нямало да имат деца??? Е, тогава пък откъде се появиха тези мъже с тази сексуална ориентация? Че нали техните бащи не би трябвало да имат деца по твоята сбъркана логика? Сам се хвана в логически капан!