Детето на Явор Божанков простреля друго

Домакинът оставил пистолета си, за да отиде до тоалетната
12 май 2024 19:24, Стела Стоянова
346
Детето на Явор Божанков простреля друго

Дете на депутата от ПП-ДБ Явор Божанков е простреляло друго дете на тържество в село Арбанаси, край Велико Търново.

По информация на bTV извършител е едно от децата на депутата от ПП-ДБ Явор Божанков. От МВР са потвърдили пред телевизията за случая, но тъй като е образувано досъдебно производство, не могат да изнасят повече подробности. Въпреки това, малко по-късно самият Божанков потвърди за случилото се.

Според наличната информация, в италиански ресторант в Арбанаси е имало рожден ден на съпругата на местен бизнесмен. Сред гостите е имало много известни хора от областта, а сящо и депутати.

Домакинът на партито е оставил законно притежавания си боен пистолет, за да отиде до тоалетната. Малко по-късно е проехтял изстрел. Оказало се, че големият син на депутата е натиснал спусъка и е ранил друго дете в крака. Пострадалото момиче е откарано в болница, няма опасност за живота му.

"Моля за разбиране в този момент. Засега зная само, че на рожден ден в село Арабанси, на който са били децата ми с майка им, децата намират оръжие, което мислят за играчка. Но не е. Оръжието е на собственика на къщата. Рожденият ден е на жена му. Големият ми син е в шок. Лелята на сина ми, която е годинка по-голяма от него, е вече добре - ранена е в пръста на крачето. Можело е да се случи и най-лошото. Благодарим на Господ, че не е. Не отговарям на телефона на вашите обаждания, защото в този момент отивам при децата и искам да бъда до тях", коментира в профила си във "Фейсбук" Явор Божанков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
0
 
8
 
! Отговори
Там на Арбанаси преди 4 месеца
Поне църквата е хубава и е наблизо. Няма от какво да се страхувате. Трябва и народа да има оръжие законно, да видиш....що е ред!
157
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Най- жалкото е че тоя няма да си подаде оставката, а и никой няма да му я поиска.Това е днешната действителност в Бг.Трябва сега всеки час това да питат журналистите, но те няма да го направят.
156
0
 
5
 
! Отговори
До До 137 преди 4 месеца
Татко ми даде тази информация по време на разходка в един Луна-парк. Видях хубава играчка на едно стрелбище и поисках татко да стреля, за да се опита да ми я спечели. Той ме дръпна настрани, обясни ми защо е опасно човек да се мотае около стрелбище. После ми купи подобна играчка от друго място. Според мен децата най-добре запомнят поучения, дадени в хода на самия живот, а не когато специално започнат да ги назидават. Вие самият правите същото - в естествения ход на живота учите децата си.
155
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Оставете го Борисов какво пак се чудите какво да мажете Докога Борисов това Борисов онова
154
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До До 137 "До оръжията не сме стигнали още." И кога мислиш да стигнете до темата за оръжията? След като стане на 12 и гепи нечий пистолет да простреля някого ли? Дано поне до темата за наказателната отговорност сте стигнали, да знае да се оправдава, че го е помислило за играчка. Щото това хлапе няма как да не е виждало истински пистолет, освен в мутренската му среда, поне ще е виждало по филми и тик-ток. Ама го изкарват малко детенце, което си играйкало с играчица, пък тя взела, че гръмнала...
153
1
 
23
 
! Отговори
?!? преди 4 месеца
Кой е той " Домакина" Собственика на оръжието. Единствената вина е негова! Пълнолетен е , защо го крият? Защо държи оръжие в джоба на якето си , н войн ли е. И това ли са ПП ДБ другари на хора с пистолета по джобовете или по лошо май
152
3
 
12
 
! Отговори
Точен преди 4 месеца
Ако МВР още не е отнело пистолета на Божанков, то е за прокуратурата!
151
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен143 Мая Банзарова, гледаш й фейса, жена на този оставил пистолета, даже видях и момичето
150
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Шарлатаните вчера биха Соня Култуклиева а днес стрелят децата с истински бойни пистолети как хубаво ни се промени животът
149
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Господ продължав да ви показва какви са тия ПП та, БСП та и тем подобни Дсб та.
148
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Умнокрасивите сащевролгбтейци избиват нормалните хора. От друга страна, кой нормален ще си пуска децата при тях.
147
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тия всичките са увредени в главите! Кой нормален човек ще носи зареден пистолет на празненство,на което присъстват само най-близки хора?! Върхът на неадекватността е,че го е оставил зареден на масата,където има и деца!!!
146
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Както се изрази един преди мен - турбокомплексарщина на турбоселяни!
145
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Никога не съм знаел, че този леген Божанков е раждал!!!???
144
0
 
36
 
! Отговори
Гошо преди 4 месеца
Що чини пистолет на празнество и то с деца.Комплексарската селяндурщина на измислените новобогаташи може да се конкурира само със се.лянията и дебилноста на Стоичков.
143
2
 
13
 
! Отговори
До 137 преди 4 месеца
Не във всички семейства се говори за оръжие и за безопасната му употреба с децата. Моите ги уча как да пресичат безопасно, как да боравят с електричество безопасно, как да действат при различни бедствени ситуации - пожар и земетресение. До оръжията не сме стигнали още.
142
1
 
9
 
! Отговори
Стоян Стелий преди 4 месеца
Кити Божанков имал0 дете?!? Тези евроатлантически ценности са доста с6ъркани...
141
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всички там са били яко пияни-и Общинари,и Бизнесмени, и Дупетати,и децата. После що и кво стана...
140
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 143 - Прочети предишните коментари, те съдържат отговор на всичките ти въпроси. Много хора са осведомени относно случая.
139
0
 
10
 
! Отговори
бай Гошо преди 4 месеца
да де, ама ако наистина стрелецът-отроче на известния хитрец-пe.д.aл е спортувал с истински Смит & Уесън" 357 Магнум, и е гръмнал отблизо, не пръст, ами цялото стъпало отива

Спонсорирани публикации