Григорова и Костадинов се захапаха: За предателството и кой от кого и защо е взимал пари

Лидерът на "Възраждане" се опитал да я преметне със социологическо проучване
8 май 2024 11:13, Петър Бойчев
193
Григорова и Костадинов се захапаха: За предателството и кой от кого и защо е взимал пари
Снимка БГНЕС

Ваня Григорова и Костадин Костадинов откриха огън един срещу друг във фейсбук. Тя се оплака, че лидерът на "Възраждане" се опитал да я преметне на кметските избори миналата година.

Той дори й отправил оферта - да се откаже от надпреварата и да подкрепи кандидата на "Възраждане", ако социологическо проучване покаже, че той има повече шанс. Ако пък тя води, то тя щяла да получи подкрепата реципрочно.

Публикацията идва след тази на Костадинов, в която той пък обвинява Григорова, че взема пари от Пеевски.

"В момента не само Борисов гледа към Ваня Григорова. Пеевски също гледа натам. Даже Пеевски не само гледа, но и някой друг лев дава. "Възраждане" ви предупреди за нея. До сега не сме имали ситуацията, в която да сме казали нещо и да сме ви подвели".

Григорова веднага отвърна: "Време е да разкажа за хм... колебливите позиции на Костадин Костадинов".  И припомня случка пред парламента, когато пред нея спрял автомобил. "Излезе Костадинов, ръкува се с мен и заръча да предам поздрави. Познаваме се отдавна. Мъжът, с когото живея - Калин Първанов, беше писал статии за сблъсъка на Костадинов с Марешки преди години (ходи във Варна, запозна се с цялото дело срещу Марешки)", разказва още Григорова.

"По-късно приех поканата на БСП и през различни хора към мен започна да идва една и съща оферта - десет дни преди първи тур да се направи социологическо проучване. Ако то сочи, че аз имам шанс, кандидатът на Възраждане ще се откаже и ще призове избирателите да гласуват за мен. Ако пък, според това проучване, той има по-голям шанс, аз се отказвам и призовавам хората да гласуват за него. Въобще не отговорих", казва още тя.

И разказва как няколко дни преди 29 октомври са публикувани социологически данни, която отрежда първото място на Антон Хекимян с 25%, на второ - Васил Терзиев с 23,8%, на трето кандидатът на "Възраждане" с 20,1%. "А аз? На четвърто място, доста зад третия с 16,2%. Чие е "проучването"? На агенция "Адлайн". Чия е фирмата? Според търговския регистър, собственик е Анна Володиева Христова (200 лв. капитал). Госпожата била сътрудник комуникации на парламентарната група на "Възраждане".

Оставям изводите от офертата и "проучването" на всеки един от вас. След като номерът не мина, аз надвих кандидата на ГЕРБ и отидох на балотаж, какво направи Костадинов? Започна да публикува постове срещу мен. Включително в деня на балотажа. А след като помогна на посолствоТО да ме пребори в София, месеци по-късно продължава да се упражнява на мой гръб", пише още тя.

"Ако Костадинов твърди, че Пеевски ми дава "някой друг лев", е добре да има доказателства. А ако признава, че на него е дал, за да ме хули, няма да се учудя твърде много. Предателството в София също може да не е било безплатно", пише още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от Избори 2024
Минчев за казуса с Корал: Много шум за нищо
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
1
 
2
 
! Отговори
Дедо преди 1 седмица
Брей тоя Пеевски шеф на ГЕРБ и Бойко, шеф на Григорова , шеф на Христо дето му седи в скута , шеф на Слави . Че то за какво са ни партии. Да го коронясат за император на България и да приключва филма
156
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нека се закълнем да не допуснем никога повече синкави елементарни хора на ръководни позиции, най-вече. Имаме нужда от лидери, които водят държавата ни към белия свят.
155
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Почти съм сигурен, че за момент ми задрема за спора на тези тъмнокожи. Но после си помислих, че в един универсален план корупционните драми между копейки са незначителни. Въпросът е защо има чернокожи в управлението на държава, нямаща нищо общо с Индия.
154
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ваня отиде на балотаж в София. Копейкин няма нито един селски кмет дори.
153
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В България няма управници и политици, има манипулатори. Всяко изречение от устите им трябва да минава през детектор на лъжата. Особено на този лъжец Копейкин. Вие мислите, че другите лъжат, но този шмиргел е най-големия пинокио
152
3
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 1 седмица
До Анонимен..... И двамата са като картечници не можеш да им затвориш устата..... Типично ромска черта :)))))))))))))))))))))))))) И нахални.
151
0
 
1
 
! Отговори
Ухаа преди 1 седмица
Много еротично звучи това !
150
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И двамата са като картечници не можеш да им затвориш устата много шум празни приказки и лъжи
149
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И двамата са от махалата ще се захапят може и с кирки да се бият
148
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ваня е аналог на Копейкин подготвят е да го измести защото неговия цирк вече не е интересен и не хваща дикиш разбира се че на клоуните им се плаща да забавляват народа
147
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Браво на Ваня!! Сигурна съм, че има още много което не се знае за Копейкин и ако бройлерите му знаеха нямаше да изкара и 4%. Като факта, че жена му пере американски пари на Сорос в центъра си за деца и две седмици преди фиктивния им развод 3 крупни имота и сметки са минали на нейно име, за да изглежда Копейкин по-народен човек хаха Ама като е във Варна е в G wagon.. Знаем си го местните.
146
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
хахаххаха Костадинееее Костадинееее. Най-честния, най-родолюбивия хахах не правил уговорки и не правил далавери на тъмно. Светна като червен фенер ромалее
145
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Никога не съм се съмнявал че Копейкин прави всичко за пари а лу мп ените му вярват че бил голем "патриот" само че руски от там идват денгите
144
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ще разберете някой ден, че Копейкин въобще не е светата вода ненапита, за която се представя. Абсолютен лъжец, манипулатор и човек с адски много комплекси, но високо самочувствие и мания за величие. Защо мислите никога не е печелил във Варна? Знаем си го варненци какви далавери върти с руската общност ПРОТИВ интереса на нас българите.
143
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тия сами се застреляха борят се на Пеевски за парата хаха жалки и смешни Ци га нета Копейкин свършиха ли рублите ?
142
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И двамата са патерици и бушони напредварват се кой ще вземе по голямата плячка преди да е изгърмял
141
1
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 1 седмица
Копейкииии, на изборите ще ви заколим през врата :))))))))))))))))))))))) Мощно Евроатлантическо мнозинство в новия парламент. За вас остава да крякате отстрани
140
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 140.Ще ти споделим , що да не ти споделим .Режим на тока е имало защото заводите са работили на 3 смени .Ако още няколко години беше продължило АЕЦ Белене щеше да е факт и да имаме излишък . Айде сега с фотоволтаици да захраниш един стоманолеярен завод .
139
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хи хи типично по ромски кой колко ще дава че палати са почнали да строят пък и кредити плащат Копейкин и кака Ванчето са си от една боя и се борят за повече кинти
138
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
БГ копейки, я споделете как така през "златната" ера на Соца, държавата светеше като дискотека? 2 часа ток има, 2 няма? И това при работещи 6 реактора на АЕЦ! Нали уж сме били в чутовен просперитет? Не мога да си обясня защо в пропадналата Швейцария, Франция и тн. не са се сетили за този трик на проспериращите.