33-годишна съпруга на полицай е загиналата жена в Бургаско

Разкошен и усмихнат човек, прекрасен учител, казват близки на семейството
Обновена: 10 мар 2024 11:33 | 10 мар 2024 11:30, Анисия Иванова
62
33-годишна съпруга на полицай е загиналата жена в Бургаско
Снимка: МВР - Бургас

Жената, която загина в челната катастрофа в Бургаско в събота, е съпруга на полицай от ОДМВР - Бургас. Тя почина на място в тежка катастрофа, а двете деца, които са били на задната седалка в автомобила, са в болница.

От полицията в морския град изказват съболезнования на колега си, който въпреки загубата, трябва да се събере и да се погрижи за двете си малки деца.

Още по темата

"Казват, че мъжете не плачат... Лъжа е.. От очите може и да не капят сълзи, но сърцето и душата ридаят, наранени от ужасяващата истина - едно прекрасно и винаги усмихнато момиче ще остане на 33, две невръстни сестрички загубиха за миг майка си, а един български полицай ще събере живота си в шепа спомени, опитвайки се да продължи напред сам и неутешим в името на децата и съпругата си - Янита Пепелянкова!! Светът му е сринат за секунди, а жестоката катастрофа, прекъснала семейното му щастие, още утре ще бъде статистика!

Но Янита Пепелянкова е повече от цифра в статистическите данни - тя беше разкошен и усмихнат човек, с огромно сърце и слънчева душа. Педагог, отдал професионализма си в полза на най-крехките и нуждаещите си - учениците, майка, обичаща и възпитаваща двете си момиченца в доброта и човечност, съпруга, чиито мечти за семеен уют и щастие безвъзвратно бяха прекъснати..

Ето защо Янита няма да остане просто спомен - ще е пример за подражание и уважение - за семейството, приятелите и учениците ѝ!! Скърбим заедно с тях и споделяме болката на съпруга й - полицай в Областна Дирекция МВР-Бургас!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Васко Далаверата преди 1 месец
Аз съм Васко Далаверата загорял педесегодишен тираджия гастарбайтер и ако ми беше паднала ей котьо бати Васко как щеше да те клати все едно че си в кабината на камиончо.
44
0
 
6
 
! Отговори
Обективен преди 1 месец
Жалко за красивото момиче. Лека и пръст и съболезнования на близките.. ХОРА , КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО !!! Нищо не е по-важно от живота и нищо не оправдава безразсъдното каране !
43
1
 
16
 
! Отговори
от района на Дунава преди 1 месец
Съпричастен съм към неутешимата болка на семейство. Де факто, аз съм доста по-възрастен от нейните родители и мога да разбера тяхната болка, тяхното страдание ...! Този лъчезарен човек няма да види своите деца когато станат пубертети, когато завършат своето образование, нито да усети полъха на това, че ... време да бъде баба! Поклон пред нейната младост! Боже, колко е кратък живота, никой от нас не е наясно какво ще му се случи в скоро време. Мир на душата на това дете ...
42
18
 
3
 
! Отговори
за малко преди 1 месец
да ви повярвам на измислената сърцераздирателна драма,кого си мислите,че може да излъжете не знам
41
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бог да я прости горката жена и да даде сили на близките и,най-вече на дечицата и да се справят с тази ужасна трагедия! Няма по-страшно нещо на този свят от това,невръстни деца да загубят майчицата си и да бъдат лишени завинаги от майчинита обич,ласки и целувки за лека нощ! Да почива в мир и да бди отгоре над децата си!!!
40
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До "Винаги става така" : не знаеш какво говориш. Върховенството на закона според ЕО е точно това, против което говориш. Това е правото на съдия, от страсбург да те осъди за каквото и да е. Дори и защото дишаш, да не говорим ако не му плащаш че дишаш или храниш котката на улицата или не си навежда главата достатъчно като те бие някой от някое малцинство. Правото на доктора да ти приложи евтаназия или скопяване. А ако е мъж - правото им да го му вземат всичко. Не им пука колко ще измрат по пътя.
39
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До всички велики морализатори: правете като вятъра! Очаквам още такива добри новини! Всички ченгета са незаконни синове!
38
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега поне знаем че като полицейша, според следствието на полицията ще е невинна. Май вече превключихме на феодално съсловно право. Най-високо мутра дърпащ конците, после политик на власт, магистрато, нотариато, полициато, медикато, и да му мислят Иванчо и Марийка, дето ги принуждават да ги хранят.
37
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Честито за 8ми март. Един се отървал от ярема.
36
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
СОЦИАЛИЗЪМ - ПРИМИТИВИЗЪМ, НЕГРАМОТНОСТ, КОРУПЦИЯ, ТЕРОРИЗЪМ.
35
5
 
19
 
! Отговори
Винаги така става преди 1 месец
Когато толерираш беззаконието,корупцията и справедливостта да е само за властта.....понякога и ти си потърпевш. Дано си отворят хората очите и да разберат,че спазването на законите в крайна сметка е в полза на всички и на изборите да гласуваме за да има промяна. Не тикви,калинки,копейковци и догановци да ни казват как да живеем, а ние хората да им кажем...как трябва да живеем всички. Докато народа ни се спотайва...ще страда.
34
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
СОЦИАЛИЗМА УВРЕДИ УМСТВЕНО БЪЛГАРИТЕ
33
7
 
22
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 месец
Интересно е как българите прикриват злобата си към всички мислещи хора използвайки смъртта на тази учителка за да злобеят
32
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жрица на чалга образованието в дълбоко провинциалния бургъз
31
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ОСКОТЕЛИ ОТ ЗЛОБА ХОРИЦА РОНЯТ КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ ЗА ЗАГИНАЛАТА ЗА ДА ХЕЙТВАТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ
30
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До човека бз душа Новите времена увредиха умствено много българи! Тази жена, преди да бъде съпруга на полицай е нечия дъщеря, сестра, майка да две деца/дано поне те се възстановят/ и не мога да разбера, как може да има толкова негативни коментари! Колкото до съпруга, то все някои хора в тази държава трябва да са полицаи! И накрая, Бог да я прости !
29
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
нали българите искат да са дерибеи връзкари оправящи се с рушвети за които законите не важат какво толкова различно е станало? какво отчаква наглото некдърно племе връзкари начело с дебелян дерибеевски наглата мутра и от банкя и киру наглеца връзкар да му се случва? яжте гофна велики българи връзкари некадърници
28
3
 
17
 
! Отговори
До 27 преди 1 месец
Интелигентността просто блика от теб. Като гледам как си написал кни(ш)ки..... Има и много мъже, които не са добри шофьори. В случая жената не е виновна, а мъжа от другата кола изпреварвайки.
27
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Който трябва да се събере.....ало джурналята, превърнахте професията в селска седянка!!!
26
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
МВР защитава ГЕРБ и ПП така че си го заслужават. КАТ трябва да вземат книшките на жените защото не могат да карат и са опасни за живота.