33-годишна съпруга на полицай е загиналата жена в Бургаско

Разкошен и усмихнат човек, прекрасен учител, казват близки на семейството
Обновена: 10 мар 2024 11:33 | 10 мар 2024 11:30, Анисия Иванова
62
33-годишна съпруга на полицай е загиналата жена в Бургаско
Снимка: МВР - Бургас

Жената, която загина в челната катастрофа в Бургаско в събота, е съпруга на полицай от ОДМВР - Бургас. Тя почина на място в тежка катастрофа, а двете деца, които са били на задната седалка в автомобила, са в болница.

От полицията в морския град изказват съболезнования на колега си, който въпреки загубата, трябва да се събере и да се погрижи за двете си малки деца.

Още по темата

"Казват, че мъжете не плачат... Лъжа е.. От очите може и да не капят сълзи, но сърцето и душата ридаят, наранени от ужасяващата истина - едно прекрасно и винаги усмихнато момиче ще остане на 33, две невръстни сестрички загубиха за миг майка си, а един български полицай ще събере живота си в шепа спомени, опитвайки се да продължи напред сам и неутешим в името на децата и съпругата си - Янита Пепелянкова!! Светът му е сринат за секунди, а жестоката катастрофа, прекъснала семейното му щастие, още утре ще бъде статистика!

Но Янита Пепелянкова е повече от цифра в статистическите данни - тя беше разкошен и усмихнат човек, с огромно сърце и слънчева душа. Педагог, отдал професионализма си в полза на най-крехките и нуждаещите си - учениците, майка, обичаща и възпитаваща двете си момиченца в доброта и човечност, съпруга, чиито мечти за семеен уют и щастие безвъзвратно бяха прекъснати..

Ето защо Янита няма да остане просто спомен - ще е пример за подражание и уважение - за семейството, приятелите и учениците ѝ!! Скърбим заедно с тях и споделяме болката на съпруга й - полицай в Областна Дирекция МВР-Бургас!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
5
 
16
 
! Отговори
До човека бз душа преди 1 месец
До АнонименИма една стара българска приказка "На чужд гроб недей рева", защото рано или късно ще ревеш на някой свой. Тогава се сети, какви си ги писал за "заптието" да видим дали ще ти олекне.
24
13
 
6
 
! Отговори
До поредния русофоб преди 1 месец
До КОПЕЙКИТЕДобре, че заработващите центове сте хора, ама друг път. Разпалвате войни по целия свят и се наричате хора. Вие сте ментално увредени, но не го осъзнавате.
23
30
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някак не мога да жаля семейството на заптие... Опитах, ама не се получава.
22
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Беемве ли е карала :)))
21
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега ченгето може да потупа началника си по рамото и да го похвали за успехите които жънат сврени с камерата в храсталаците, докато чакат пенсията на младини и торбата със заплатите. Както казваше един чешки затворник,видими резултати.
20
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Наистина трагичен случай. Язък за жената, но случаят с нищо не се различава от много такива подобни, ежедневно ставащи по пътищата ни, за жертвите на които не се леят дитирамби в сайтовете и остават безименни и неназовани!
19
5
 
10
 
! Отговори
ББ (Бургаска Батка) преди 1 месец
Не случайно само при нас хлябът не е нарязан, а нацепен!
18
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега да плачем ли? 30г вече толерират простотията по пътищата и се крият в храстите. Резултатът е този.
17
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не знам защо се акцентира, че е съпруга на полицай. Трагедията е много голяма. Защо въобще трябва да се анонсира каква е професията на съпруга и ???
16
12
 
14
 
! Отговори
Учен ентомолог преди 1 месец
Предпочитам червеи и бръмбари пред полицаи. По-симпатични са ми.
15
5
 
23
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
В тоя регион специално изобщо не могат да шофират, а за употребата на наркотици масово е обществена тайна, преди нова година едно *** с порше се заби в паркирани коли пред морската на прав участък на метри от пешеходната, полицаите го пазеха като вип клиент, някакъв подобен индивид е причинил катастрофата сега вероятно, светла памет на жената.
14
31
 
12
 
! Отговори
УНИЖАВАМ русофили преди 1 месец
бедняшката русофилска и3мет, колко Оскара тази вечер ще спечели Опенхаймер?! бедняшката русофилска и3мет, ще стоите ли будни до 3ч. сутринта за да гледате най-бляскавата церемония в света и да се осведомите за най-новите трендове в хай клас модата?! : )))))
13
7
 
31
 
! Отговори
Шишо преди 1 месец
Обществена тайна е, че когато органите на КАТ спрат автомобил с неправоспособен/пиян/дрогиран водач първо се оглеждат, да не би случайно не е човек на човека. Време беше някой от техните роднини да даде фира. Не може закона да е врата в полето и всички МВР корумпета и техните семейства да са щастливи. Такъв филм няма!
12
1
 
20
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 1 месец
Тепаме се без война,на акорд
11
4
 
29
 
! Отговори
Дали забелязвате преди 1 месец
Явно полицаите са висши същества щом се натъртва на думата "полицай" което само по себе си е страшно и сатанистко !
10
13
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво ви става, бе, хора? Още един напразно погубен млад живот, две деца ще растат без майка. Погледнете се какви глупости сте изпонаписали! С малки изключения. Не останаха ли хора с нормални усещания и съпричастност в тая страна?
9
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Полицаите си вършат работата по горе е проблема.Адвокати юристи съдии
8
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много тъжно.... прекрасно момиче...
7
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Съболезнования на близките за загубата,по принцип всеки починал е разкошен и прекрасен за някого и не е нужно от такава публичност!
6
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко сте оскотяли, бе хора, хора ли сте изобщо ... спрете се