Манолова: Левицата няма да влезе в коалиция с ГЕРБ и ДПС-тата

Нови лица ще водят най-дългите листи
18 сеп 2024 09:52, Петър Бойчев
27
Манолова: Левицата няма да влезе в коалиция с ГЕРБ и ДПС-тата
Снимка БГНЕС

Нови лица от младежките структури на БСП ще водят най-дългите листи, обяви лидерът на "Изправи се, България" Мая Манолова в сутрешния блок на бТВ. Движението е една от 14-те организации в новото ляво обединение около БСП.

Мая Манолова няма да се кандидатира за народен представител. Тя призова същото да направят и лидерите на другите партии.

"С ГЕРБ и двете ДПС-та няма да влизаме в коалиция. Поставихме го като условие за лявото обединение. Второто беше да се прекрати самоубийствената битка с президента", каза Манолова. За нея е важно да се приемат законите за личния фалит и тези срещу монополите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от Избори 2024
На този етап никой не може да прогнозира дали ще има редовно правителство
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
19
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 1 ден
Вярвам й. Не заради друго, ами защото може и да не влязат в парламента, а ако влязат, то техните %ти ще са пренебрежимо малки и няма да допринасят за нищо.
2
3
 
14
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 ден
За БСП ще гласувам само и единствено, ако сложат Румен Гечев начело, че като вземат властта да ни направят отново всички българи милионери, като по времето на Жан Валжан :))))
1
3
 
19
 
! Отговори
НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ преди 1 ден
...а СЕГА ТАЯ КУХА БРЪМЧИЛКА ДА ОБЯСНИ ЗАЩО НЯКОЙ ДА ГЛАСУВА ЗА НЕЯ.....НАЛИ ТОВА Е ИДЕЯТА ДА СЕ ОБЕДЕНЯТ И НАПРАВЯТ КОАЛИЦИЯ И ДА УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО, ТАКА Е В ЦЯЛ СВЯТ!