Борисов: Честен човек е Петков, не знае нищо за кеша

Програмата на ПП е: Рашков шеф на КОНПИ, посочи лидерът на ГЕРБ
Обновена: 21 май 2024 13:11 | 21 май 2024 13:08, Петър Бойчев
329

Снимка: Димитър Кьосемарлие, Dnes.bg

Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е честен човек. И това стана ясно от последните записи – само той не беше чул, че "имаме кеш"! Как са безчинствали през тези 11-12 месеца... И ми е чудно как обслужващите ги медии ще интерпретират тези, които реално купуват гласове! Чак ми е жал за вас!"

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на представянето на управленска програма на партията.

"Тука се говори как си носят кеша, как ще купуват гласове, как ще финансират изборите! Много е спешен този наказателен кодекс, ама много!", добави Борисов.

Програмата на ПП се сведе то това да напишат – шеф на КОНПИ: Бойко Рашков!", не спря с критиките лидерът на ГЕРБ.

Той предупреди, че на 9 юни Европа също ще стане различна.

"Виждате, стрелят се премиери, убиват се президенти... Ние не можем да оставим държавата без генериращи мощности, светът е много сложен.. Много е важно дали крайнодесните ще доминират, дали либерали, зелени... Затова всеки депутат ни е важен."

"Продължаваме да вярваме, че една партия, която се явява на избори, трябва да покаже на хората какво ще прави и с кого ще прави", посочи Борисов и подчерта, че ГЕРБ има готовност да говори с всички партии, които са готови да подкрепят приоритетите, заложени в Управленската програма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
8
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
аааа,Мутроида е по-честен !...Той не е и чувал за торбите с пари от магистралите,за милионите от Божков,за другите далавери,в които го обвиняват.."Нема такова нещо".."Петков та Петков"...ЗАЩОТО ЕДИНСТВЕНО Петков се осмели да го арестува !!!..Това зло и отмъстително изчадие не забравя..Навреме предупреди Каскетя с "атентата" и Гешевия клекна,за да спаси живота си..
141
9
 
6
 
! Отговори
Старшината преди 1 месец
18 до 25 годишните, подкрепете Възраждане, за да върнат задължителната казарма и да станете мъже!
140
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 136 То първо това го изкара Томова от Афера със споменаване, че има още по-интересни записи. След това ПП си казаха, че е истинско и явно службите ги следят. Оказа се по думите на Томова, че всъщност записът е от архива на Алексей Петров, с който ги е държал. Компромати или не, в случая важното е дали са крали и изнудвали за пълнене на черна каса и дали не са нарушили куп закони и извършили престъпления по НК. Даже записът да не е валидно доказателство в съда, умното Кире само си призна.
139
1
 
5
 
! Отговори
СНИМКА 16 преди 1 месец
НАПРАВО КЪРТИ
138
5
 
7
 
! Отговори
ВЛАДКО на МЕТКО преди 1 месец
МНОГО Е ИЗДУЛ БУЗКИТЕ НЕЩО > заприличал е на Шиши
137
4
 
6
 
! Отговори
Удивително е, преди 1 месец
...що народ е преминал Борисов със 200 ? Нон-стоп реват, като недо'клатени ханъми! Толкова Мата Харита има из форума, че не е нужно да се пита коя е ! От години, все една и съща примитивна помия ! Поразмърдайте ги малко тия мозъци ,бе!
136
4
 
13
 
! Отговори
Моргавел преди 1 месец
Лойко не краде, той само си взима - като неговите ора на вторичните
135
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Баце е прав за корупцията на Киро, ама и за него имаше записи на Иван Тотев да обяснява от трибуна как купуват гласове. Това си го знаем, че всяка партия го прави. По-интересно ми е от какви крайно десни се бои. Зелени и либерали отдавна са си баш крайно леви. Всеки с допреди 10-15г считани за дясно-центристки идеи е обявен за крайно десен. Нещо дясно да има в ГЕРБ, ДБ? Възраждане и те са си леви с елементи на национализъм. Конкуренция, ниски данъци, малко намеса.на държавата в бизнеса са дясно.
134
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колкото повече ордата на Бойко Разбойко, хидроинжинера и теплоенергетика Агент Сава и Феноменалния крадец Дебелян вместе с ортаците Ченгечийници вадят компромати толкова повече се активирам да гласувам за ПП/ДБ. Жалки и долни ИНТРИТАНТИ , ДОСТОЙНИ НАСЛЕДНИЦИ НА ПАРТИЯТА НА ПРАВЕШКИЯ ТАРИКАТ, БАЙ ТОШО / ЛЕКА МУ ПРЪСТ/. Неговият бодигарт , Агент Буда добре е усвоил занаята.
133
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БОКО БАРСЕЛОНАТА се изцепи
132
2
 
15
 
! Отговори
РОМА от БАНКИ преди 1 месец
СЪЩО НЕ ЗНАЕ НИЩО ЗА КЕША
131
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То, че и Бойко е "много честен" е друг въпрос, но как по-пряко да се докаже, че Кирил Петков е престъпник. За това дето се говори в записа, всъщност може да получи и честно пари, ако го продаде на някой гангстерски хип-хоп-ър за текст. Съучастието му в непредумишлено убийство - катастрофата, вече не е толкова комично. Но големия проблем е, че има кой да му вярва. М-а-л-о-у-мници, сър!
130
5
 
15
 
! Отговори
МАСОВО ГЛАСУВАНЕ преди 1 месец
КОЙТО НЕ ГЛАСУВА, ДАВА ДВА ГЛАСА НА ГЕРБ.
129
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Винету..., да си беше мълчал, можеше да минеш за умен, бе!!! Чувал ли си лафа: Квато и далавера да врътнеш, Щом не съ тъ гепали - си невинен, щом тъ гепат - си виновен!
128
11
 
9
 
! Отговори
1280 преди 1 месец
ГЕРБ 80 дупетата, ДПС 45 и аматьорите крадци и шарлатани от ПП, ДБ, СС и последния да затвори вратата отиват в затвора, просто е даже и за жълтопаветните тротинеткаджии. Красиво и естествено е.
127
4
 
10
 
! Отговори
Черен хумор преди 1 месец
Владислав Горанов подал молба да го прекръстят на Лютви Местан и там го попитали ЗАЩО?...........Ами щото шеф Бойко ми каза че Местан е невинен за детето!отвърнал В.Горанов.................администраторката на свои ред казала:"Голям мъж а на БКП Бойко ще му верваш?
126
4
 
16
 
! Отговори
Бидони под зайчарник преди 1 месец
Ами той Борисов защото е много честен и всичките му денги са по банков път. Само интересното е как само му се трупат заплатите, а той не ги харчи. С какво си плаща храната? Сигурно кака му му дава джобни?
125
3
 
2
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
До Наистина Защото и на двете партии Мозъкът, който ги командва, е подчинен на Кремъл и КГБ...ЗАТОВА!
124
6
 
5
 
! Отговори
Рапирам Бодро преди 1 месец
Всякакви прилики и разлики с Действителни Лица и Събития са НеСлучайни: ПП Пудел с Пачки и Онзи с Градинаря, на Мисирките с Камери -Чадъри -Подава, ПапионкатаМладши с Магнум- Стреля, дали това е Точната -Леля; Насти -НаркоКинтите Пере, а в Ефир- били от Пасти, не от Австрийски НаркоКасти; Габи Пейо удуши, а Велико хленчи: дайте ми БеБе-то, щото Кмета ни е от ДеСе-То; к0к0 Съден в Лондон - за Измама, но Това - Не е Нашта Драма; кирУ и найУ са Убиици, но кво от тва - нали са Политици КръвоПийци?!
123
2
 
10
 
! Отговори
Поетът с китарата преди 1 месец
Това на първата снимка Влатко Магнитното ли е?