Борисов: Честен човек е Петков, не знае нищо за кеша

Програмата на ПП е: Рашков шеф на КОНПИ, посочи лидерът на ГЕРБ
Обновена: 21 май 2024 13:11 | 21 май 2024 13:08, Петър Бойчев
329

Снимка: Димитър Кьосемарлие, Dnes.bg

Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е честен човек. И това стана ясно от последните записи – само той не беше чул, че "имаме кеш"! Как са безчинствали през тези 11-12 месеца... И ми е чудно как обслужващите ги медии ще интерпретират тези, които реално купуват гласове! Чак ми е жал за вас!"

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на представянето на управленска програма на партията.

"Тука се говори как си носят кеша, как ще купуват гласове, как ще финансират изборите! Много е спешен този наказателен кодекс, ама много!", добави Борисов.

Програмата на ПП се сведе то това да напишат – шеф на КОНПИ: Бойко Рашков!", не спря с критиките лидерът на ГЕРБ.

Той предупреди, че на 9 юни Европа също ще стане различна.

"Виждате, стрелят се премиери, убиват се президенти... Ние не можем да оставим държавата без генериращи мощности, светът е много сложен.. Много е важно дали крайнодесните ще доминират, дали либерали, зелени... Затова всеки депутат ни е важен."

"Продължаваме да вярваме, че една партия, която се явява на избори, трябва да покаже на хората какво ще прави и с кого ще прави", посочи Борисов и подчерта, че ГЕРБ има готовност да говори с всички партии, които са готови да подкрепят приоритетите, заложени в Управленската програма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
2
 
13
 
! Отговори
НЯМА ДА ВИ ИМА преди 1 месец
Доживотната раирана фланелка Бойко от БКП ходи непрекъснато до Турция за обща снимка с доживотната раирана фланелка Реджеп Тайип Ердоган после във България на предизборната кампания заявява:"Ако не БЕХ аз Бойко от Банкя да Ви спася от червената турска армия с техните танкове и хеликоптери ама ПРИЯТЕЛ тъй че гласувайте за ДОЖИВОТЕН БОЙКО от БКП.............ЕДНО на ръка шантаж и изнудване със страх и ужас от Неоосманизма на Давитуглу и две на ръка със същото от Бойко от БКП.....ИЗБА ИЗБОРИ СТЕ
81
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
борисов е гнусен нагъл екскремент
80
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преди години - 2010 г. , посланикът на Германия : ''Този път ще гледаме , европейските пари за България , да '' стигнат '' и до обикновеният гражданин '' ... ВЕРНО ЛИ ВЕ , НЯКОЙ УСЕТИ ЛИ ГИ ?
79
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Избора е един или България и нейното развитие, или ГЕРБ-ДПС, което си го знаете ,а то е кражби и постни пици.
78
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Драскачи вървете вие да управлявате
77
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пред евро атлантическа сега , дето ходи в Давос да лиже задните части и да слугува на Шваб, Боко е светец пред "Промяната"
76
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Докато цяла Европа ограничава кешовите разплащания, в противодействие на сивия сектор, нашите пишман европейци си носят кеша.
75
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Българи наети драскачи пишат против държавата в която живеят защо го правите Божков плати да се протестира срещу Борисов А шарлатаните го освободиха че и партия си има Нема такава държава
74
2
 
10
 
! Отговори
ХаХа преди 1 месец
Честен човек е баце, не знае нищо за шкафа и за мата хари не знае. Присмял се хърбел на щърбел
73
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Га кради парити ни ривa, ама сега като суверена те удари през крадливите лапи - ривeш. Да не мислиш, че сме забравили как за пачките и кюлчетата не даваше и дума да се каже по медиите, ама сега излизаш сам и тръбиш абсолютно съмнителни записи, на които нищо не се чува.
72
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 1 месец
Къде отиде форумната мадам butter fly с кредитите, когато ми трябва? "There is murder on the dance floor..." :) След Иввт, Крисия ли е? Плюв*ни й в устата от мое име. Няма и да пропее никога вече :) По женски, като змия към змия :) После ще преценим как да процедираме с всичките премиери, колежке. :)
71
6
 
2
 
! Отговори
Чичо преди 1 месец
Ех, докато не се завърне Бащицата в управлението на държавата все така ще е - прогресивно затъване в тресавището!
70
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как беше лафът " НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КРАДЕЦ В БЪЛГАРИЯ , С ПРАВО СЕ ''ВЪЗМУЩАВА'' НА ДРУГ КРАДЕЦ !Крадецът вика , ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА !
69
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 53 хуморески драскаш 53 ти ли броиш парите на Борисов ти ли си му счетоводител ХАХАХАХАХАХА
68
10
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
При Борисов , в държавата имаше пари, строеше се с пълна сила, а според щатните полюционери, имало даже и за"крадене"! След Борисов, държавата обрана, 20 милиарда дълг отгоре, строителството умряло, а Еврозона през крив макарон! Само с евтина помия не става ,товарищи, иска се и малко акъл!
67
6
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
А ти Боко, ти какъв си? Честен или безчестен и колко знаеш аджеба ти пък за кеша? Ето с такива приказки най-простия сред простите ще се завърне за пореден път на власт! А овцете са в екстаз от бисерите на своя вожд, нищо, че после за пореден път ще вият на умряло!
66
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Васил Божков : ''Идва министърът на финансите на герб , Горанов , и ми казва , ---КЪДЕ Е МОЯТ МИЛИАРД И ПОЛОВИНА ?'' ... Някой , нещо ?
65
4
 
15
 
! Отговори
Царят е гол преди 1 месец
И ние сега трябва да се преструваме, че Бойко е честен, така ли? БОЙКО НЕ Е ЧЕСТЕН, ТОЙ Е КРАДЕЦ И МОШЕННИК.
64
3
 
11
 
! Отговори
Язе преди 1 месец
ПП търсят отнякъде 1 милион, а Чекмеджан пуска СМС-и на Божков за по 30 милиона на месец. Влади Магнитски и Севда му ги носят у найлонови чували. Леле, лелеее...
63
1
 
7
 
! Отговори
до54 До Анонимен преди 1 месец
боков плебей: ами обгрижи го тогава както му е реда и прави оборка пред зайчарника в банкя