Защо не пусна песента на Камелия? DJ Marten проговори

Диджеят е изненадан от реакцията на хората
Обновена: 18 сеп 2024 18:02 | 18 сеп 2024 17:55, Инна Ангелова
407
Защо не пусна песента на Камелия? DJ Marten проговори
Снимка: Iskra Angelova, Facebook

"Истината е, че бях изненадан колко много хора желаят да споделят мнение по въпроси, по които никой не ги е питал. Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време”, каза DJ Marten пред Радио София.

“Изненадах се, че хората имат толкова много свободно време да пишат”, каза още Marten.

Той е артистът, който отказа да пусне песента "Луда по тебе" на Камелия по искане на световния тенисист Новак Джокович, а социалните мрежи не спират да коментират случката.

Още по темата
Един от най-чаканите мачове в България между Новак Джокович и Григор Димитров доби още по-голяма популярност след края си, когато спор в социалните мрежи се разрази относно песента "Луда по тебе" на родната ни фолк певица Камелия.

В еуфорията след мача Джокович поиска от диджея да пусне популярната песен, която по-рано в клип в социалните мрежи тенисистът показа, че му е любима. Диджеят Мартен Роберто обаче не откликна на молбата му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още по темата: ДжоковичпесенDJ Marten
Още от Здраве
5 неща, които да не правите по време на цикъл
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
диджеят създава атмосфера а не унищожава атмосферата. КРЪГЛА НУЛА Е ТОВА ИЗКОПАЕМО АМИРИКАНИЗИРАНО В ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЛАН.
26
11
 
8
 
! Отговори
Ели преди 1 ден
Браво на момчето! Това е начинът! Да канселираме селянията и простотията! И аз да бях ди джей, и аз нямаше да искам да ме свързват с виенето на разгонени кози!
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Да ходи в щатите да види колко ще го забележат ако не демонстрира български песни а американски, жалкара селянин павликенски чуждонатегачевски.
24
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Не на чалгата! Браво на момчето!
23
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Пуснете си Подмосковские вечера и сравнете със западните елитни образци, каквито и да са те... Има хиляди прекрасни български песни а тоя никаквец за пръв и последен път с предизвикателното си скандално невъзпитано поведение блесна в прожекторите и мирише на лошо... осмърдя тенес събитието.
22
3
 
27
 
! Отговори
Gogo преди 1 ден
Не знам този диджей кой го кани и защо, но по-добре да стане татуист или да си остане модел за татуисти!? Твърд анти чалга персонаж съм, но когато Ноле иска песен трябва да я получи! Освен това през цялото събитие не пусна нито една БГ песен, а само някакви бозави шлагерчета на английски, което беше неуместно! Една народна БГ песен и една народна сръбска песен щяха да са си на мястото на този форум, но прекалено се вторачваме в този диджеец, няма нужда
21
7
 
4
 
! Отговори
ДЖОКО Е ПРО100СТАК преди 1 ден
РУЗКА МАРИОНЕТКА, ПРОПАГАНДА
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Наскоро идваше един западен прехвален певец, на снимката изглеждаше ужасно, а хвалби хвалби... пускам си негова песен страшно квичанеее...
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Защото песента на на Лепа Брена!
18
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Не разбрах защо не я е пуснал? Все пак това му е работата да пуска песни а тоз адбидира , предусещам , че и занапред ще му е проблем в кариерата.
17
4
 
29
 
! Отговори
Да се знае! преди 1 ден
В никакъв случай не ангажирайте DJ Marten за Вип гости. DJ Marten не изпълнява музикалните желания на ВИП госта. Това е недопустимо. Един DJ се ангажира за да изпълнява музикалните желания на този за когото е партито. Каквито и да са музикалните желанията! Да не мислите че е лесно да се доведе звезда като Джокович във България?
16
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
ДРАГИ КУЛТУРТАЛИБАНИ, НЕ МОЖЕТЕ ДА ОТРИЧАТЕ НИТО ЕДИН ЖАНР ОТ МУЗИКАТА, ИМА ХУБАВИ ПЕСНИ, С ХУБАВ ТЕКСТ И ПОШЛИ ПЕСНИ. ОБАЧЕ АМЕРИКАНСКО-АНГЛИЙСКОТО СЛУГИНСТВАНЕ В МУЗИКАТА Е СРАМНО И ПОЗОРНО ПРЕД ОКУПАТОРА С ЧЕТИРИТЕ МУ СКАПАНИ БАЗИ. ОКУПИРАЛ НИ И НИ ПРОМИВА НАРОДНОТО СЪЗНАНИЕ И НИ ПАЗИ ОТ КОГО А ПАЗИ НИ ЗА СЕБЕ СИ, КРАДЕ НИ ЗЛАТОТО ТРОВИ НИ ВОДАТА И БОГЕТЕЕ. ПОЗОР ЗА мартИн безродни.
15
17
 
13
 
! Отговори
Браво на момчето! преди 1 ден
Правилно е постъпил. И наистина чалгата, със своята честота и ритъм, предизвиква най-ниските чувства в човека - ядене, пиене и еднократно съешаване без любов. Не е до текста. Правиха се опити дори текстовете на знакови за българина песни да се вкарат в чалга убожия. Резултатът беше силно негативно приет както от чалгарите, така и от почитателите на ретро естрадата. Чалгата е начин на живот. Култура. Това не е турска, сръбска, гръцка, румънска или българска народна музика.
14
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Тъй нареченият DJ Мартен Роберто за негово съжаление се казва Мартин Лепоев и е от Павликени, където никога не е чувал чалга
13
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Никъв диджей не е тоя кавал щом не пусна песента
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Промитите пропагандно българи, които предават род и родина си накръстиха децата след прехода от американския именник и имаме такива продажници по име като Нанси Леонидова Борисова-Фердинандова... закривайРазни Денисове та се чудиш вдъхновението турско ли е или западно, разни Беатриски, Рутове, Стивъновци и тем подобни които Паисий е осмял през 1762 година като неразумни юроди.
11
3
 
4
 
! Отговори
Бай Урко преди 1 ден
Изтървахме Коня, коняяяя,,,,
10
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Ами все пак песента на Камелия е българска не е нещо чуждопоклонско като на Рут Колева и тем подобни """бионсета""""
9
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Нивото на сърбите не можете да го стигнете, защото сте завистливи, злобни, алкохолици пияници мистици и си мразите народа който ви е освободил. в националния по художествена се кипри нещото наречено внимание РЕЙЧЪЛ СТОЯНОВ. БЕРОДИЕТО ВИ Е НА МАКС.
8
8
 
30
 
! Отговори
Браво на Камелия преди 1 ден
Евала на жената, че дойде на крака за да му изпее песента. Джокович и се кефи на музиката.

Спонсорирани публикации