Като мъжете: Националите на Украйна се сбили след загубата от Румъния

Те изгонили треньорът Сергей Ребров
18 юни 2024 17:00, Нели Христова
181
Като мъжете: Националите на Украйна се сбили след загубата от Румъния
Снимка: БГНЕС

Украински национали са се сбили в съблекалнята след загубата от Румъния с 0:3 на европейското. Това разкрива вестник "Билд".

Треньорът Сергей Ребров не е присъствал, тъй като вратарят Андрий Лунин и Александър Зинченко от Арсенал са го изгонили от съблекалнята, казвайки, че "искат да си поговорят като мъже".  Това прераснало във физически конфликт.

Ребров беше директен на пресконференцията и не се поколеба да заяви, че футболистите са виновни за поражението. Треньорът даде да се разбере, че неговите звезди не са дали всичко от себе си, за да победят Румъния.

"Ние представляваме Украйна на този турнир, това е важен момент за цялата нация. Играчите получаваха съобщения от войниците. Всеки трябва да даде най-доброто от себе си. Ако не го направят, ще бъде трудно. Няма значение кой е фаворит. Това, което представлявате, е вашето лице. Няма значение дали е било вчера или миналата година. Срещу Румъния не достигнахме нивото си, трябва сериозно да се подготвим за следващия си мач.

Сигурен съм, че играчите се извиняват, че съжаляват. Казах им, че представляват една велика и силна страна, която повече от две години се бори за нашата свобода, за всички нас. Не дадоха всичко от себе си, загубиххме. Така че се извинявам. Трябва да се подготвим за следващия мач срещу Словакия. Нека покажем другата страна на Украйна", каза Ребров на пресконференцията, цитиран от сайта на УЕФА.

Един от най-яростните играчи в съблекалнята, но и този, който направи най-много грешки в срещата, беше вратарят Лунин. Той също се извини на феновете и каза: "Ние се бием за нашите войници".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от САЩ
Три години след щурма на Капитолия: Как използват темата Тръмп и Байдън?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
и такава загуба превръщат в политическа реч, просто не са очаквали че някой ще им излезе насреща, особено пък Румъния, която е обвинявана от руснаците, че дава летищата си за излитане на бойни самолети които бомбардират руски позиции
84
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На зелката и на него така да направят!
83
0
 
6
 
! Отговори
целия отбор преди 1 седмица
за награда да се изпрати на фронта
82
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Съветвам ги да направят същото като симфоничния оркестър на киев , да не се връщат
81
0
 
14
 
! Отговори
Феро преди 1 седмица
Ще чакаме и сбиването след края на войната с Русия!Колкото по рано,толкова по-добре за украинския народ!Зеления ще ги изтреби до крак!
80
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За съжаление на украинците сегашните им звезди са набедени за такива - Мудрик, Зинченко ,Лунин... видяхме ги и какво играят в първенствата ,за клубните си отбори ,останалите са бивши звезди с по 1-2 силни сезона ,сега са просто играчи .Румънците не се радват на %журналистическо" внимание и немат звезди ,но Йорданеску явно знае как да работи ,а би трябвало Ребров да бъде далеч по- компетентния ,виждам ,че пишете ,каква е истината ще гадаем ,че го изгонили подопечпите му от съблекалнята !?!?
79
0
 
10
 
! Отговори
След Киевския Симфон преди 1 седмица
Оркестър, сега и Украинския Национален Отбор ще остане в Германия..
78
0
 
6
 
! Отговори
Казали са им преди 1 седмица
Че ще ги мобилизират ако загубят!
77
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аз ше ви каза защо, защото по социалните мрежи тръгна призив да ги пратят на фронта
76
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да ги прибират в камионетките и да ги вкарват в битката!!!
75
0
 
11
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 седмица
След още една загуба и тези ще подадат молби за убежище...
74
0
 
13
 
! Отговори
Закривай окрайна! преди 1 седмица
Вън наглите окраинци!
73
2
 
15
 
! Отговори
ДУРАК ИЗ УКРАИНЕ преди 1 седмица
фУТБОЛЪТ НЕ Е БОЙ --ИЛИ ВОЙНА?? --ФУТБОЛЪТ Е ЕДИН СПОРТ КОЙТО ОБЕДИНЯВА ВСИЧКИ НАЦИИ В СВЕТА--да се радват -да се наслаждават на Цар Футбол--ама за украинските фашисти това е някаква си Спортна Война -- СЛАВА КОКАИНЕ --СЛАВА ДУРАКИ ИЗ УКРАИНЕ !!1 На черноморието не може вече да се дища от тези твари--- не спазват никакви пътни правила- имат вече автмобили с бургаски регистрации- отвратителен народ са тези -0 гадни фашистки твари!!!
72
0
 
20
 
! Отговори
Смех и рев преди 1 седмица
Класически пример за супер надценяване на собствените си възможности. "Украйна е велика държава с велик народ с велико минало и бъдеще" ... Пичове никой за нищо велико не се сеща за Украйна последните 100. години освен че гръмнахте централата в Чернобил нищо друго не сте правили ако тва го считате за велико добре велика катастрофа направихте дори и японците с Фукушима са на второ място след вашата атомна бомба за мирни цели. Чака ви бъдещето на сръбските великани.
71
1
 
15
 
! Отговори
Зеленски преди 1 седмица
Ако САЩ ни бяха предоставили още 7 Пейтриът ПВОта да защитим украинската Врата, щяхме да спечелим! Защо само на Румъния и се дават Пейтриътс?
70
2
 
3
 
! Отговори
КацаМун преди 1 седмица
И нас Нигерия но опатка с 3:0 на световното .
69
1
 
14
 
! Отговори
Зеленски преди 1 седмица
Ако Германия ни беше предоставила далекобойни Таурус топки, щяхме да вкараме поне един гол! Виновен е Канцлер Шолц!
68
2
 
15
 
! Отговори
Зеленски преди 1 седмица
Спонсорите на Европейското първенство са китайски фирми! Китайски реклами през цялото време, топките. на стадиона са китайска! Китай е виновен, да се санкционипа!
67
0
 
8
 
! Отговори
мхм преди 1 седмица
Последно сбили ли са се или са поговорили като мъже ?! Ли се тая...
66
2
 
21
 
! Отговори
Зеленски преди 1 седмица
Ще свикам втора футболна конференция за мир в Швейцария, където 80 държави ще подпишат декларация, че Украйна е спечелила, а не Румъния!

Спонсорирани публикации