Като мъжете: Националите на Украйна се сбили след загубата от Румъния

Те изгонили треньорът Сергей Ребров
18 юни 2024 17:00, Нели Христова
181
Като мъжете: Националите на Украйна се сбили след загубата от Румъния
Снимка: БГНЕС

Украински национали са се сбили в съблекалнята след загубата от Румъния с 0:3 на европейското. Това разкрива вестник "Билд".

Треньорът Сергей Ребров не е присъствал, тъй като вратарят Андрий Лунин и Александър Зинченко от Арсенал са го изгонили от съблекалнята, казвайки, че "искат да си поговорят като мъже".  Това прераснало във физически конфликт.

Ребров беше директен на пресконференцията и не се поколеба да заяви, че футболистите са виновни за поражението. Треньорът даде да се разбере, че неговите звезди не са дали всичко от себе си, за да победят Румъния.

"Ние представляваме Украйна на този турнир, това е важен момент за цялата нация. Играчите получаваха съобщения от войниците. Всеки трябва да даде най-доброто от себе си. Ако не го направят, ще бъде трудно. Няма значение кой е фаворит. Това, което представлявате, е вашето лице. Няма значение дали е било вчера или миналата година. Срещу Румъния не достигнахме нивото си, трябва сериозно да се подготвим за следващия си мач.

Сигурен съм, че играчите се извиняват, че съжаляват. Казах им, че представляват една велика и силна страна, която повече от две години се бори за нашата свобода, за всички нас. Не дадоха всичко от себе си, загубиххме. Така че се извинявам. Трябва да се подготвим за следващия мач срещу Словакия. Нека покажем другата страна на Украйна", каза Ребров на пресконференцията, цитиран от сайта на УЕФА.

Един от най-яростните играчи в съблекалнята, но и този, който направи най-много грешки в срещата, беше вратарят Лунин. Той също се извини на феновете и каза: "Ние се бием за нашите войници".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от Миш-маш
6 модни тенденции при аспираторите през 2024 г.
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
9
 
! Отговори
Споко преди 1 седмица
Дедо Байдън и Баба Урсула ще санкционират всички други отбори докато Украйна не победи!
104
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Също като на фронта,украинските победи са само по медиите.
103
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сборная кога играе? С кой?
102
0
 
5
 
! Отговори
И футбола преди 1 седмица
Е като на война..по силният побеждава!
101
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Как няма да изгонят треньора като той не участва в схемата за продаване на мачовете наредена лично от зелката. Трябва да има кинти да пълни носа с брашно човека. Лунин почти цял сезон титуляр за Реал,сега изведнъж први детински грешкки сещу някакви румънци.
100
1
 
8
 
! Отговори
Има ли още Украйна преди 1 седмица
И във футбола, както на фронта. Много приказки за мижави контраофанзива.
99
0
 
3
 
! Отговори
Хунка преди 1 седмица
До Мда-----''Вестник Билд сър''.....те знаят всичко какво се е случило при затворени врати.
98
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ама що ги карате да играят бе?!?Като на евровизията-еврошампиони направо!И по милярд на калпак за премия,не оррките милярдите за нищо ги нямат вече!И кой откъдето е!Лоша фифа!
97
1
 
12
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 седмица
Румънците много яко ги опънаха, сега търсят виновни. Една Румъния не могат да бият, тръгнали срещу руснаци да се перчат.
96
1
 
7
 
! Отговори
А представяте ли си преди 1 седмица
Украйна като загуби..демек капитулира какъв бой ще падне във Върховната Рада! И в Президенството..
95
1
 
6
 
! Отговори
Кубрик преди 1 седмица
Спокойно укрофашисти,урсла и шулц фон дер байдооон,казаха на белгийския отбор да играят шестима срещу Велика Оркаина,за да бъде сигурно,на белгийския и словашки отбор, ще извадя очи, слепи да играят, ще се почувствате мъже.ще станете шампиони както укропката,по секс,Гордостта на нацията.
94
1
 
8
 
! Отговори
Ех Украйно преди 1 седмица
Някога 2012 ЕП по футбол беше в Украйна..строяха се летища и стадиони, а сега.. жалка картинка на разруха и отчаяние!
93
1
 
15
 
! Отговори
Мда преди 1 седмица
"Украинци, сър".... няма какво повече да се коментира!По мое скромно мнение 30 годишното мозъчно промиване е довело до резултати вече на генетично ниво.... тия са тотална щета!
92
1
 
10
 
! Отговори
Тежки са преди 1 седмица
Проблемите на украинските дезертйори
91
1
 
16
 
! Отговори
Какви мъже а? преди 1 седмица
Докато истинските мъже се бият на фронта, тея се бият помежду си в съблекялнята.а после масажче, коктейлче, релакс, жени ..добре се живее в Германия като бежанец от войната
90
1
 
7
 
! Отговори
СЪБРАНИ преди 1 седмица
ОТ ФРОНТА
89
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
селяни, пращайте ги на фронта
88
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какво "Мъжко"има в едно рогашко сбиване???Мъжко щеше да е да беха обърнали мача от 0:3 до 4:3 или поне3:3... ех , "съвременна" българска журналистика , че некои са завършили тази специалност в най- престижния ни университет
87
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Украинец и война... Те една врата не успяха да опазят. То 11 човека не могат да се разберат на футболно игрище, че армия ли? Търчи безумно и рита каквото мърда ама не и топката. Може и да се повтарям.. Ами ако им пратим само ромите от Столипиново на украинците и тая война точно за 2 дена ще приключи. Просто ще им окрадат всичко. Направо и чорапите ще им вземат. Видяхме ги как играят футбол. Не стават. И във войната са същото. То не може само "ДАЙ".. Дай това, онова. Некадърници.
86
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Украинците са гола вода във всяко едно отношение.

Спонсорирани публикации