Отвратително или иновативно? Учителка скубе и бие малки деца в детска градина

Случаят се разиграва във Велинград
Обновена: 30 май 2024 09:19 | 30 май 2024 09:18, Нели Христова
175
Отвратително или иновативно? Учителка скубе и бие малки деца в детска градина
Снимка: Pixabay/ponce_photography

Скандал в Иновативна детска градина "Фантазия" във Велинград. На няколко клипа, качени в социалните мрежи късно снощи, се вижда учителка, която скубе, бие и малтретира деца от детската градина.

Родители вече разпознаха жената от клипа - по думите им това е една от възпитателките. Петър Томанов, баща на едно от малтретираните в клипа деца, разказа пред БНТ, че на няколко пъти синът му се е прибирал с белези по лицето или тялото.

"Казах на леличката, която е там, но те само отричат. Казват, че между децата си стават тези спорове и накрая получих клипа, който сте гледали. Детето ми не е толкова голямо и не е от разговорливите, но на няколко пъти обяснява, че щял да слуша, защото "леля Нели нямало да го затваря в тоалетната".

На няколко пъти бащата търсил директорката на детската градина, но кабинетът ѝ постоянно бил заключен.

"Все отсъства някъде по работа. Аз искам да си изместя детето в друга група, но не мога да го направя, защото постоянно я няма. Други родители също са се оплаквали, казват, че и те са откривали белези по телата на децата си и все са им казвали, че децата се бият".

Велинградчани са силно възмутени и призовават институциите да вземат мерки. За днес е планиран протест на родители не само от въпросната детска градина, а и от други детски заведения в града.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
2
 
4
 
! Отговори
Митрофанов преди 1 месец
От малки да научат, че в тази прокълната територия или биеш, или те бият, и милост няма за никого.
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
- Вашият син има двойка по география! - Е, как бе? Ми, той кара магарето до всички съседни села, да разнася пощата, без да ги бърка.
74
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бийте си децата, обиждайте ги, възпитавайте ги така докато са малки и после като станат на 15 г., се чудите що ви мразят, не искат да се хранят с вас на една маса и не ви споделят нищо. Честито, отгледали сте едни скрити агресори с множество комплекси!
73
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евроазийски ценности. Навремето рака учеха, че боят изграждал. После да не се чудите що като станат големи децата ви ползват за боксови круши.
72
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
- Завърши ли визшето си образование? - Дабе второ визше изкарах! - Браво, ами колко ги даваш марулите?
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 73 - После ще лежиш 25 години.
70
0
 
0
 
! Отговори
75 преди 1 месец
Що минос, бе? Невинни спомени от детските години ... Тогава оше ходихме по зали да играем и кат свърши парата ... Навън играем. Ислахме и WoW да играем, ама всипки бяха яко Хорде.
69
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 58 - Мразя, когато се случи. Играехме на Call of Duty и бяхме Алита срещу Нацита. Ама щото бяхме 15 човека и нямале как да се различаваме, залепихне по един лист хавщртия. Алитата бвхме със син Х, а нацитата с червена свастика. Една лелка ни видя и побесня - наколади ни. После и съборихме прозорците и саксиите ... Хе хе хе
68
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прочетете "Знамена на кулите"от Макаренко.Превръще малките престъпници в истински мъже.Основното му правило е било ,мнението на неговите възпитаници е от съществено значение за него.Не оставяйте децата си безгласни букви
67
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво ще търсиш медии, какво ще ходиш по съдилища, един между очите и няма да се събуди повече. Нека после нейните деца и роднини да чакат възмездие от резервата.
66
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябват макаренковски методи вече, децата хич не слушат. По соц време като бях в детската градина една възпитателка вдигна едно от децата за двете уши !!!
65
2
 
1
 
! Отговори
Енчо преди 1 месец
До 67 - Тоооочно! Дядо казваше, *** тоя свят е пропит с мизерия и ***. И всели повек пое а от тях, когато се роди. Затова на млади години е добре, да се изкара лошото - тогава те гонят дяволите - изкарай си лошотията, ама да има и нялой да те държи в релси, ако трябва с бой, *** да стане човек от тебе! И е прав! От 16 не съм правил золуми и днес всипки ме знаят, като добър човек.
64
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Учителка, никак не е случайно, че нацията ви мрази. Дано се освестите и да си намерите друга работа! Учител определено не е за вас. Вие сте глезла, *** и некомпетентна. С един коментар принизихте всички учители в държавата! Сърдете се на себе си! Не са ви виновни нито децата, нито родителите!
63
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Учителката по история задава въпрос: - Какво знаеш за Луй XVI? - Отрязали са му главата. - Друго? ........... - Разликата е тази, че на Луй XVI са му рязали горната глава и е починал, а на мен са ми резнали като малък долната глава и съм още жив!
62
0
 
1
 
! Отговори
Енчо преди 1 месец
До до Енчо - Знам! Благодаря! На някой родове ни е такъв джинса. Врим и кипим до 20 и нещо и ако не ни запре някой, не дожувяваме много след това.
61
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това си е стара истина,че от най големите калпазани стават най готините хора Не напразно казват,че тихата вода е най дълбока.От такива да се пазиш
60
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чудя се само бащата как не я е подхванал тази пишман възпитателка и да измете двора на цялата градина с нея! Не може всякакви случайници да се допускат да работят в образователната система, а и що за човек трябва да си скубеш и биеш малко дете?!
59
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Детето да повярва ,че прави това, което искате по своя воля." - Искам, да не си събува гащите, да не показва средни пръсти и да не псува всеки втори... Видя го ЕДИН ПЪТ и то от тинтока на друго дете и побесня...
58
0
 
3
 
! Отговори
До енчо преди 1 месец
Хайде бе.Не си толкова страшен.Даже си готин.
57
1
 
3
 
! Отговори
Енчо преди 1 месец
А когато полицията дойде и ме пита, кка така съм и имал 300 лева в себе си, дали небсъм ги крал, казах, че са ми от бармитцвата (а не сме евреи ...) и чичото, докато ме е барал, е говорил за хитлер. Ехй, ако беше в САЩ днес, сигурбо щяхме да осъдим дакслаото и чичото ... Баща ми ме каза, *** лъжа, изключиха ме, нашляпа ме мъжката и бе за добро. После се стегнах. Ибапе, ако ми се бе разминало, сиг. шях да придавам фалшиви застрахивки и да карам кока.

Спонсорирани публикации