Отвратително или иновативно? Учителка скубе и бие малки деца в детска градина

Случаят се разиграва във Велинград
Обновена: 30 май 2024 09:19 | 30 май 2024 09:18, Нели Христова
175
Отвратително или иновативно? Учителка скубе и бие малки деца в детска градина
Снимка: Pixabay/ponce_photography

Скандал в Иновативна детска градина "Фантазия" във Велинград. На няколко клипа, качени в социалните мрежи късно снощи, се вижда учителка, която скубе, бие и малтретира деца от детската градина.

Родители вече разпознаха жената от клипа - по думите им това е една от възпитателките. Петър Томанов, баща на едно от малтретираните в клипа деца, разказа пред БНТ, че на няколко пъти синът му се е прибирал с белези по лицето или тялото.

"Казах на леличката, която е там, но те само отричат. Казват, че между децата си стават тези спорове и накрая получих клипа, който сте гледали. Детето ми не е толкова голямо и не е от разговорливите, но на няколко пъти обяснява, че щял да слуша, защото "леля Нели нямало да го затваря в тоалетната".

На няколко пъти бащата търсил директорката на детската градина, но кабинетът ѝ постоянно бил заключен.

"Все отсъства някъде по работа. Аз искам да си изместя детето в друга група, но не мога да го направя, защото постоянно я няма. Други родители също са се оплаквали, казват, че и те са откривали белези по телата на децата си и все са им казвали, че децата се бият".

Велинградчани са силно възмутени и призовават институциите да вземат мерки. За днес е планиран протест на родители не само от въпросната детска градина, а и от други детски заведения в града.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мечтата на всеки ученик в момента в училище е.... да го накажат, с плесница, без компютър и без телефон...
115
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От дистанционното обучение на детето, най ме кефи учителката по трудово, понеже без да ги бие! Днес им даде да изперат, прострат и си изчистят стаите!
114
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
О, това изобщо не е ново. По комунизма и в детските градини и в началните класове бяха все "опитни" - тотално издухани лелички, някои и психопатки. Шамари, дърпане на уши и други издевателства над малки деца понякога съвсем за нищо или за съвсем невинни провинения си бяха едва ли не ежедневие. В нормална страна тези "педагожки" щяха да бъдат уволнени и пратени в затвор, тъй като прекаляваха.Добре е че сега има нетърпимост към такива неща, не трябва и да се залита и в другата крайност, разбира се
113
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
СУ ще приеме всеки, който открие къде се намира университетът.
112
4
 
6
 
! Отговори
Ядосан преди 1 месец
Кой е наел тази психопатка за детска учителка?! Тя има болна психика и не е в състояние да се гршжи за малки деца!
111
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Одеве минах покрай Софийския университет и още не бях отминал, и ме приеха "Право"!!!
110
4
 
7
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
Това е недопустимо поведение на детска учителка! Тя няма нужните качества за работа с деца! За да работиш с деца, трябва да обичаш децата, за си позитивен, грижовен, търпелив, емпатичен и добър човек!
109
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БЪЛГАРСКАТА ИНОВАТИВНОСТ ОСОБЕНО В ПРОВИНЦИЯТА. БЪЛГАРИТЕ СИ ОСТАНАХА ЕДНИ ДИВАЦИ С НАБИТИ В ТИКВИТЕ НЯКОЛКО ВНОСНИ ДУМИ.
108
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
УЧИТЕЛКАТА Е ФЕН НА ФЕРДИНАНД В ДЕЦАТА ВИЖДА БЪДЕЩИ ЗЕМЕДЕЛЦИ
107
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Българските стандарти за брой деца в група са 25/+1,2/, а колко деца са всъщност- 36/38д и това на една детска учителка и една леля- сутрин и след обяд, а през лятото когато има сборни групи минават 40 деца. Стандартите в ЕС са най много 15 деца, а когато в групата попадне дете със специални потребности- е те тогава обстановката става като в ....
106
6
 
8
 
! Отговори
Г557дт преди 1 месец
Насилието поражда насилие. Тази учителка-психопат уврежда психиката на дечицата! Съд и затвор за такава агресивна жестока садистка!
105
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Учителката по география пита Иванчо: - Знаеш ли Иванчо къде се намира Килимаджаро? Иванчо мислил, мислил и казал: - Знам другарко, и то много добре знам. Добре съм го запомнил това място. Мама винаги ми удря шамар, когато у дома на Килима изсипя Манджата!
104
3
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Учителка, която бие и скубе децага в детскага грасина явно страда от шизофрения! Тя не е годна за работата с малки деца! Спасете дечицата!
103
2
 
13
 
! Отговори
Право на мнение! преди 1 месец
В Южна Корея групичките в детските градини са малки, учителките изпращат снимки на родителите им за това как се грижат за децата им, как играят, как са усмихнати, как се забавляват, като предават децата на родителите им в края на деня, учителката и детенцето се покланят един на друг в знак на Уважение... У нас има детски градини с учителки-психопатки, които нямат психорогически умения да се справят с работата си. Тази работа не е за всеки, изисква стабилна психика и да обичаш децата!
102
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Учителката по география: - Деца, знаете ли къде се намира Панамския канал? Иванчо става и казва: - Другарко, но ние в къщи нямаме по телевизията такъв канал!
101
4
 
9
 
! Отговори
Не на насилието! преди 1 месец
В цивилизованите държави има затвор за такива малтретирания на дечица!
100
2
 
3
 
! Отговори
Хахахахахахахахахаха преди 1 месец
До Анонимен 102, дори самият ти коментар е агресивен, мъжо! Поредния пропадняк, който се разпозна в коментар!
99
5
 
9
 
! Отговори
Възмутен преди 1 месец
Затвор за такива "учителки"- психопатки!!!!
98
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 87 - Не си видяла агресия, жено.
97
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Визшето образование е много важно - то ще ви помага в дългите, самотни дежурства като пазач, да си решавате кръстословиците.

Спонсорирани публикации