Отвратително или иновативно? Учителка скубе и бие малки деца в детска градина

Случаят се разиграва във Велинград
Обновена: 30 май 2024 09:19 | 30 май 2024 09:18, Нели Христова
175
Отвратително или иновативно? Учителка скубе и бие малки деца в детска градина
Снимка: Pixabay/ponce_photography

Скандал в Иновативна детска градина "Фантазия" във Велинград. На няколко клипа, качени в социалните мрежи късно снощи, се вижда учителка, която скубе, бие и малтретира деца от детската градина.

Родители вече разпознаха жената от клипа - по думите им това е една от възпитателките. Петър Томанов, баща на едно от малтретираните в клипа деца, разказа пред БНТ, че на няколко пъти синът му се е прибирал с белези по лицето или тялото.

"Казах на леличката, която е там, но те само отричат. Казват, че между децата си стават тези спорове и накрая получих клипа, който сте гледали. Детето ми не е толкова голямо и не е от разговорливите, но на няколко пъти обяснява, че щял да слуша, защото "леля Нели нямало да го затваря в тоалетната".

На няколко пъти бащата търсил директорката на детската градина, но кабинетът ѝ постоянно бил заключен.

"Все отсъства някъде по работа. Аз искам да си изместя детето в друга група, но не мога да го направя, защото постоянно я няма. Други родители също са се оплаквали, казват, че и те са откривали белези по телата на децата си и все са им казвали, че децата се бият".

Велинградчани са силно възмутени и призовават институциите да вземат мерки. За днес е планиран протест на родители не само от въпросната детска градина, а и от други детски заведения в града.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То като си учител, не значи, че си интелигентен :))) То аз почти всичко съм научил от интернет и от познати, то в училище освен да станеш мутра, друго не виждам :)))
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
- Какви езици ви преподават учителите в училище? - Английски с кимане и немски с ръкомахане.
54
1
 
3
 
! Отговори
Енчо преди 1 месец
До 46 - Така става при теб и хора от твоя джинс. Ако нас ни оатавиш без последствия, преди 20-тата година, че и след това, сме просто кошмар за обществото. Дядо казаваше - по-добре колан на 5, отколкто въжето на 25. Аз на 11 продавах Magic карти, вадени на принтер. Запалих едни от 6-ти клас с 300 кинта на онея пари. Когато баща им дойде, с мек тон, да си ги иска, казах на директора, че ме обарвал и ми е взел парите ...
53
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако успявате със забрани и наказание , добре Но според мен с този метод най вече и вие да полудеете.Не е лесно,но не и невъзможно.Първо започнете оттам да не се налагате.Детето да повярва ,че прави това, което искате по своя воля.Забравете заповедническите изречения.
52
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имах художествени дарби като малък в 1 клас, бях нарисувал как съветските танкове побеждават нацистките, обаче направих грешката да нарисувам нацисткия кръст..., учителката взе да ме бие по пръстите... :)))
51
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Учителка, Сами факт, че наричаш децата "***", означава , че си сбъркала професията си и не си за тази професия!
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Преди стотина години, преди Соца да изкорени българските селяни и да ги вкарат да работят на не своя земя" - Мина и това време. Връшаме се към корените си.
49
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 53 - Страскащото е, че си оцелял толкива дълго ...
48
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 46 - Ще ти дам бративчеда ... Спокойният тон, го кара да се пувства, че може да прави, каквото си иска. А памя мункажу, *** "не може", наораво се обижда и от ламъни по прозорьшците, се минава през това, да не пуска водата в таолетната, до това да не ползва таолетната изобщо и освен акмъни, да хвърля и нешо друго ...
47
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По-стряскащото е, че коментариите са на хора, стимулиращи насилието над деца, включително и учителката. Просто трябва да се отвлече вниманието на децата с нещо интересно за тях или в краен случай да го затвориш в някоя стая само, докато му мине или да го държиш , докато му премине и други хиляда начини има за укротяване, без насилие. Ако един от членовете на семейството(или групата) е насилник, това рефлектира негативно и върху останалите и те започват да проявяват насилие след време.
46
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Млада жена при врачка: - Преди пет години бях при теб и ти ми предсказа, че ще имам мъж и пет деца. - Е? - Ами наистина вече имам пет деца, сега кажи кога ще имам и мъжа?
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 47 - Ако не слуша ....
44
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Една майка изпадна в истерия, когато звънна на телефона на детето си и вдигна учителка. Дала на 6 годишното iphone 15. След като майката казала, че "да, да го счупи, то не е ваша работа", познай какво стана миналата седмица - освен iphone-a, мубизпезнал и iPad-a. И мама вече с адвокат иде. После се оказа, че 6 годишното изтървало iPadа, стреснало се и го беле скрило под един шкаф. Телефона го "подарило" на друго, което па го беше сложило в ранипката на трето ...
43
4
 
1
 
! Отговори
Истанбулец преди 1 месец
Да се изнесат само момиченцата в друга група, защото насилие над момчета НЯМА, просто не съществува!
42
3
 
5
 
! Отговори
. преди 1 месец
Трябва и на нея да й направят същото - да я скубят и понабият!
41
1
 
4
 
! Отговори
До без шамари преди 1 месец
Тръгнал си по най трудния път да забраняват.Най доброто в този случай е спокойния тон.Понякога моята дъщеря говори с моя внук уж спокойно.Казвам и да премахне раздразнителната нотка в гласа си и атмосферата ще се успокои.Така и става
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Баща взема детето от детската градина. Госпожата" - Но, господине, това не е Вашето дете! - Айде ако обичаш, не разпространявайте слухове за личния ми живот...
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Между учителки: - На Петрова детето е отвратително, няма никакво възпитание! - Ох, да.. понякога толкова съжалявам, че не е мое дете, такъв шамар бих му отвъртяла...
38
12
 
7
 
! Отговори
Учителка преди 1 месец
Ами гледайте си иззрродчетата тогава. Гледате да се отървете от тях и на 6 месеца ги пускате някой друг да ви ги гледа. Защо ги раждате тези деца като не искате да носите отговорност за тях?
37
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преди стотина години, преди Соца да изкорени българските селяни и да ги вкарат да работят на не своя земя и да развъждат, за без пари ромите до неузнаваемост, бащите са имали по 3,4,5, деца. Сега децата имат 3,4,5 бащи!

Спонсорирани публикации