Отвратително или иновативно? Учителка скубе и бие малки деца в детска градина

Случаят се разиграва във Велинград
Обновена: 30 май 2024 09:19 | 30 май 2024 09:18, Нели Христова
175
Отвратително или иновативно? Учителка скубе и бие малки деца в детска градина
Снимка: Pixabay/ponce_photography

Скандал в Иновативна детска градина "Фантазия" във Велинград. На няколко клипа, качени в социалните мрежи късно снощи, се вижда учителка, която скубе, бие и малтретира деца от детската градина.

Родители вече разпознаха жената от клипа - по думите им това е една от възпитателките. Петър Томанов, баща на едно от малтретираните в клипа деца, разказа пред БНТ, че на няколко пъти синът му се е прибирал с белези по лицето или тялото.

"Казах на леличката, която е там, но те само отричат. Казват, че между децата си стават тези спорове и накрая получих клипа, който сте гледали. Детето ми не е толкова голямо и не е от разговорливите, но на няколко пъти обяснява, че щял да слуша, защото "леля Нели нямало да го затваря в тоалетната".

На няколко пъти бащата търсил директорката на детската градина, но кабинетът ѝ постоянно бил заключен.

"Все отсъства някъде по работа. Аз искам да си изместя детето в друга група, но не мога да го направя, защото постоянно я няма. Други родители също са се оплаквали, казват, че и те са откривали белези по телата на децата си и все са им казвали, че децата се бият".

Велинградчани са силно възмутени и призовават институциите да вземат мерки. За днес е планиран протест на родители не само от въпросната детска градина, а и от други детски заведения в града.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
1
 
! Отговори
Мама Миа преди 1 месец
разлигаааааавени деца то това водят...бой може и да е нямало,но в тоалетната да го затворят не е голяма беля...
135
2
 
0
 
! Отговори
КАТО преди 1 месец
ГЛЕДАМ ТАКОВА НАСИЛИЕ НАД ДЕТЕ МЕ ЛОВЯТ КАРАСТАНЧОВИТЕ,ТАЯ АКО Я ПИПНА
134
2
 
0
 
! Отговори
М преди 1 месец
До АнонименТи от къде знаеш? Може пък да съм маратонка ;)
133
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голям Учител на Бялото Братство и могъщ ясновеидец, Боян Магът знае добре какво очаква него и братята Богомили. Но знае също и своята мисия и как да я изпълни. След 900 г. Отново прозвучават думите на Великия учител Христос към неговите ученици: "Каквото ви говоря в тъмнината, кажете го на видело... не се бойте от онези, които убиват тялото, а душата не могат, но се бойте от онзи, който може и душа и тяло да погуби в пъкъла..." (Ев М 10:28).
132
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С 26 хлапета събра ме Съдбата и започна нашата приказка богата. А възходи и падения като всяка история, написахме я и на практика, и на теория. Мили мои ученици, историята завърши. Всеки от вас има Ин и Ян и никой полет не бива да бъде спрян. Най-щастлива ще бъда аз, ако съм оставила следа във вашите души и сърца. Пожелавам на всички - в каквото и да се насочите, без умора да работите. С креативност и талант ще сбъднете своя блян! Обичам ви!
131
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НЕ РОДИТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА ОСЪДЯТ УЧИТЕЛКАТА- А УЧИТЕЛКАТА ДА ГИ ОСЪДИ, ЧЕ ТЕХНИЯТ ЮНАК Я ДОКАРАЛ ДА ГО ХВАНЕ ЗА РЪКАТА И ДА ГО ИЗВЕДЕ ОТ ЛЕГЛОТО ЗА ДА МОГАТ ДРУГИТЕ 30+ ДА ЗАСПЯТ!
130
8
 
4
 
! Отговори
Ром'с преди 1 месец
Възпитателката е затова да възпитава непослушните и разглезени деца от родители и баби и дядовци ,а по какъв метод ,то Това е прерогатива на самата вьзпитателка) ,едни шамари ,други в тоалетната ,трети в ъгъла...да не пречат на другите деца да спят ,да се занимават с нещо ..а то ще пораснали и ще мислят ,че всичко им е позволено ...тати ще ги влачи с колата ..а аз ще стана *** арогантен Като порасна и в у-ще ще се държа ***,щото мама и тати казаха ,че имам права и никакви задължения.(
129
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Учителка показва Цицораните си на деца в час по физическо възпитание и ги пита: -Знаете ли как със цицораните се правят упражнения? Всички деца скачат и крещят: Да, знаеме, ние сме ги смукали - това е място за производство на мляко и упражнения за устата, как да ги смукаме! Учителката раздава на всяко дете по една чаша и им казва да се изпикаят в нея. Учителката се изпикава в чаша и показва на всички как се пие с думите "Наздраве! Чаши Горе!", за да се обучат да пият в бъдеще "Бира, Вино и Ракия
128
8
 
9
 
! Отговори
М преди 1 месец
Ако дадена учителка пипне детето ми, няма да има статии и репортажи за това! ЩЕ има репортажи за това как съм я обесил и влачил по пътя с колата! Ще ми се размине с условна...а съда даже ще неофициално ще ме поздрави за решението! Не уволнения, а трепане им трябва на такива! Като не й изнася да е учителка, да ходи на нивата, а не да си го изкарва на беззащитни деца! А тия дето обясняват как като деца са яли шамари, съгласни ли са сега да им пердашат децата, защото на някой му е крив света?
127
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Синът ми играеше навремето някаква видеоигра. Казваше се страшната учителка или нещо такова.
126
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЕДИН ИНОВАТИВЕН ЯВНО Е ОТ ВИСОКАТА КАЛ ЖЪЛТОПАВЕТНА(ТАМ ДЕТО СЕ СБРАЛИ СТО СЕЛА И СТАНАЛО СТОЛИЦА!!!) СИПЕ СУПЕРЛАТИВИ КАКЪВ БИЛ П*Р*О*С*Т*А*К И СЕЛСКИ Д*И*В*А*К(цензура,ако се чудите) С ВНОСНА"ИНОВАТИВНОСТ"...
125
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ТОЛКОВА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ САМО В ТБП-ДОЛИНАТА ИМА: СЯКАШ,ЧЕ ВСИЧКИ GSM-и НЯМАТ IMEI И СА НЕЗНАЙКО-ЗНАЙКОВЦИ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА УСТАНОВИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА...ВСИЧКО МОЖЕ ДА БЪДЕ УСТАНОВЕНО С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ ПО ЗАКОН НА ОПЕРАТОРИТЕ!!!...КОЙ,КОГА,КАК,ЗАЩО,НА КОГО И ХОП ЗАЯКЪТ ОТ ЦИЛИНДЪРА...
124
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Там са само вашливи ронки и помачни.
123
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Детето ми не е толкова голямо и не е от разговорливите, но на няколко пъти обяснява, че щял да слуша, защото "леля *** нямало да го затваря в тоалетната"." - Значи слуша ...
122
9
 
10
 
! Отговори
Имамълдъая преди 1 месец
Боят изгражда! Ако беше толкова лесно, нямаше да бъдат измислени възпитателните шамари. Не защитавам тази изветряла лелка, видно се прекалява, но и родителите си разглезиха брутално децата. Мятат ги по баби, дядовци, таблети в ръцете за да не мрънкат. Нас си ни бъхтеха в детските градини, родителите ни ги бъхтиха и в училище дори. Сега детето ти получава слаба оценка, а класната се извинява, че не го е подготвила достатъчно добре и следващия път ще се справи по-добре. КЪВ Е ТОЯ АБСРД БЕ ХОРА?
121
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Учителката показва Цицораните си на децата в час по физическо възпитание и ги пита: -Знаете ли как със цицораните се правят упражненя ? Всички деца скачат гласно и крещят: Да, знаеме, ние сме ги смукали - това е място за производство на мляко и упражнения за устата, как да ги смукаме!
120
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Децата плюс това са и доста бойни, възпитавани доста в агресия от родителите си и от примера им и цял ден с 50 такива да си, как да не изтрещиш?
119
7
 
2
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 1 месец
направете й заплатата не 2500, а 4500............
118
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То да е само там... насред София в едно училище директорката направо тръгва да ги бие...нещо не е наред, но явно е връзкарка и безгръбначните крепостни, с които се е оградила, я държат на поста.
117
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Учителката в клас проверява адреса на Иванчо и го пита: - Какъв ти е адреса Иванчо? Иванчо от страх да не му удари Плесница, ако збърка адреса си и отговаря: На улица Лисица, номер Плесница...... Другарко!

Спонсорирани публикации