Deep Purple искат само немска бира, Accept азиатска кухня на Midalidare

Вижте какво ще консумират звездите на рок феста край Стара Загора
31
Deep Purple искат само немска бира, Accept азиатска кухня на Midalidare

Седмица преди началото на феста, организаторите на Midalidare Rock In The Wine Valley са готови с всички изисквания на групите.

Тазгодишното издание ще се проведе между 12 и 14 юли, а музикантите по традиция си имат своите изисквания към организаторите.

"Прави особено впечатление, че почти всички групи искат да има пица след края на изпълнението им, така че подготвяме специална пещ, за да имаме винаги прясна и топла пица", споделят организаторите от Midalidare Rock In The Wine Valley.

Deep Purple държат да се избягва използването на пластмаса и очакват да има кофи за разделно изхвърляне на боклука. Важно за тях е първото им хранене за деня да е Английска закуска, а за бирата имат изискване да е само немска. Техният бар ще бъде допълнен още с бренди, водка, уиски, бяло и червено вино.

Другият хедлайнер Mr. Big имат специално седмично меню, което следват. За съботата, която ще прекарат в България, те очакват местни специалитети, а неделният им ден е отреден за паста. Бандата не иска твърд алкохол, Mr. Big наблягат на разнообразни вина, студени чайове и сода.

Немската машина Accept ще похапват суши и азиатски снаксове. Също така искат да има много плодове, зеленчуци и сурови ядки. Те също няма да пият твърд алкохол, но държат да има достатъчно вино и бира.

SAXON предпочитат сами да приготвят своите сандвичи, като очакват да има разнообразие от хляб, сирена, салами и други, подходящи за целта продукти. SAXON също така обръщат внимание на сладкото чрез голям избор от протеинови барчета и тъмен шоколад. Имат и специално изискване за марката чай, която консумират. Освен него, музикантите от бандата пият още вино, ром и джин.

Axel Rudi Pell наблягат на хлебните изделия, като искат да има много и различен по вид хляб. И те като Saxon обичат сами да приготвят сандвичите си. Имат специално изискване за конкретна марка вода, както и за достатъчно бира и уиски в гримьорните.

Hammerfall са фенове на виното, като държат в селекцията да присъства и пенливо. Очакват неограничено количество газирана вода и витамини, както и шоколад, дъвки и много лед.

Сред изискванията на Beast in Black правят впечатление многото и разнообразни варианти на енергийни напитки и енергийни барчета. Освен бира, вино и уиски, бандата очаква в нейния бар да има и саке.

Delain обръщат специално внимание на здравословната храна. Те очакват много и разнообразни супи и плодове, като имат забрана за всякакъв вид 'junk food’. В менюто им не трябва да присъства и нищо люто.

 

Сред останалите банди прави впечатление, че Stratovarius искат храната им да е без лук и гъби. The O'Reillys and the Paddyhats ще наблягат на енергийните напитки и бирата. PRIMAL FEAR, освен разнообразни салами и кашкавали, очакват да има и достатъчно количество шоколад, мармалад, мед, както и всякакви други видове сладки.

Rhapsody Of Fire са третата банда, която иска сама да приготвя сандвичите си, а Steel Panther задължително държат на топла супа, без гъби и без нищо люто. По време на фестивала те специално са поискали да опитат Новозеландския Совиньон блан на Midalidare.

Организаторите припомнят, че все още има билети за фестивала. Те са на цени:

-     Тридневен билет – 180 лв.

-     Еднодневен билет за 12 юли, с хедлайнер Accept – 120 лв.

-     Еднодневен билет за 13 юли, с хедлайнер Mr.Big – 120 лв.

-     Еднодневен билет за 14 юли, с хедлайнер Deep Purple – 120 лв.

Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна. Деца до 12 години влизат без билет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Прищевки големи за храната и като свърши турнето и се приберат вкъщи, пак чипс и дюнерите от кварталната дюнерджийница.
30
1
 
6
 
! Отговори
The priest преди 2 дни
10 ти какви точно яки групи има в Румъния, че не се сещам? Следя фестивалите по цял свят и изобщо не съм съгласен. И колко е як фестивала в градския парк в Букурещ? Като якия концерт на Рамщайн в Белград ли? Газихме кал като ***,а на следващия ден вонеше на обор щото бяха докарали сено от някакъв говедарник ? Организация и звук като на Мидалидаре има на много малко места, а групите са също ок. Все пак не е задължително, който иска ходи, който не иска си намира за какво да мрънка. Ай със здраве
29
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
ACCEPT ама без удо или с него ?
28
1
 
5
 
! Отговори
Младеж преди 2 дни
То в тия групи я има и един останал от оригиналният състав.Май само името е останало.
27
1
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 дни
Боже,"дийп пърпъл" още ли са живи?...Май наистина са "Чайлд ин тайм"...Лично аз съм им се наслушал до "откат"...Нема лошо да поработват по малко,но аз не съм в 1970-та..Във всеки случай:-Като нема риба,и ракът е риба...Като нема СЪВРЕМЕННИ свестни,и динозаврите са добре дошли..
26
0
 
13
 
! Отговори
СандУкан преди 2 дни
Колкото и да харесвам бандите, Ще ги пропусна!Организатора алчен и ограничава свободата на къмпингуващите, като определя висока цена за минимален парцел (като гроб) и никакво пространство и свобода - тази музика е за свободолюбиви люде, не за затворници. Фестивали бол в чужбина!Продадох билетО и с цялото снаряжение бЕгам на морски къмпинг...догодина хич нЕма и да помисля за този фестивал!
25
0
 
4
 
! Отговори
тТт преди 2 дни
До Анонимен 17, Ти остави Stratovarius, ами чичко Axel Rudi Pell как се е съгласил MR.BIG да са след него. Като съм чел с какъв чапат характер бил... :)
24
6
 
8
 
! Отговори
Справедлив преди 2 дни
Това са "демократичните" лигавщини. Да им дадат хляб сирене и чесън и кладенчова вода. Достатъчно им е .
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
747 Strangers in the night ми беше любима песен навремето.
22
0
 
13
 
! Отговори
До 17 преди 2 дни
Оня ден слушах радио и по едно време пуснаха някака мънкяща така наречена певица. Тя нотите не знае но е наше момиче и без да може да пее, без песента да има някаква музикална стойност го пуснали в национален ефир. Затова и нямаме стойностна *** музика а с такива безразборно пускане на глупави песни в младите се формира нискък праг на културни изисквания.
21
0
 
4
 
! Отговори
До 17 преди 2 дни
Затове не слушаме класации и не знам какво си, не ходим на измислени концерти на измислени певци. В Тубата има всичко.
20
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Старческите желсния трябва да се удовлетворяват. Все пак са нс преклонна възраст туристите-музиканти.
19
6
 
4
 
! Отговори
Пенка преди 2 дни
Яко шалга бате.
18
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Тия ако дойда у Перник, зад блоко да ми пеят пак нема да излезнем да ги гледам. Миле Китич Forever баце.
17
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До Анонимен 10Рока и метъла умряха. Всичко се крепи на старите групи.В момента да се вкара рок песен в чартовете е нещо много трудно.Проблема е че едно е да се продуцира рок група от 6 члена, а съвсем друго е да се продуцира поп песен изпят от един човек и с инструментал правен с fl studio. При едното разходите са минимално а при другото разходите са високи.
16
1
 
6
 
! Отговори
@@@ преди 2 дни
Mr Big хедлайнер, пък Stratovarius им подгряват?Че са добри музиканти ок, ама чак пък хедлайнъри, явно не са се навили други от големите
15
4
 
6
 
! Отговори
Джеймс преди 2 дни
Металика!!!! Тях чакаме!
14
0
 
4
 
! Отговори
бай Пешо преди 2 дни
и аз мисля като [#12] Анонимен относно обичането и запомнянето! Нека ВЕЛИКОТО да го запомним като ВЕЛИКО!
13
15
 
6
 
! Отговори
valq преди 2 дни
Kvi sa teq durti valzi brat mi pak 6te hodi da gi gleda kak viqt!
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Специално Пърпъл ги гледах в Каварна още прези 7-8 години, бяха изключително грохнали още тогава, сега не ми се мисли. Обичам ги, легенди са и искам да ги запомня такива, а не като старчоци без въздух. Тази година ще отида само на Accept. Хамърфол и Делаян. Принципно и Стративариус ги харесвам, ама няма да дам 120 кинта само заради тях за втори ден. Но миналата година фестът беше много добре организиран, дано нивото се запази!