ƒани »лиева представи песента си "ўе целуна ли" в  итай

¬идеоклипът на песента е заснет в ѕариж
22 май 2024 18:00, »нна јнгелова
6

ћладата певица ƒани »лиева представ€ новата си песен “ўе целуна ли”.  липът към баладата е заснет през март в ѕариж. ¬ студиото на “Ѕългари€ сутрин” певицата сподели повече за песента.

"ћного дълго време исках да имам емоционална балада, ко€то да отговар€ на мо€ характер. јз съм много емоционална и много открита.  огато мо€т продуцент ≈втим „акъров ми пусна тази песен, направихме демото веднага, защото аз се влюбих в не€. ћузиката е на ≈втим „акъров от Studio RE, аранжиментът е на –осен ѕарлапанов, текстът е на »ван јнгелов", каза певицата.

ƒани »лиева сподели, че е поканена от ќбщина —ана на остров ’айнан в  итай да представи новата си авторска песен. —подели още, че за не€ това е гол€мо предизвикателство. “ќрганизаторите се б€ха подготвили много добре. «ад мен се по€виха 40 момичета от балета.  огато представих песента, вид€х сълзи в очите на хората. “ова ме кара да в€рвам още повече, че музиката е най-големи€т обединител", добави »лиева пред Bulgaria ON AIR.

" азахме си: " акво по хубаво от това да снимаме любовна песен в града на любовта". Ѕ€ха много интензивни дни на снимки, за да вкараме толкова кадри. ”сп€х да се наслад€ на красотата на ѕариж", разказва певицата за снимките на видеото.

 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


6
ќще от «везди
ƒобри гени: —инът на  евин  остнър е звезда в нови€ му филм
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
6
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
»згорени души, полужива била, щот смоттан€ккът € бил зар€зал ела ела, чакам те да се върн»шшш да ми набиеш още две крушшета може би? алоуу. јко това ви е великата песня и стихотворството, дълбаете дънажа. »ма да м€ука по темата и да депресира младежта с туй творение. ќсъзнай се момме. Ќе си тръгнала на погреббение, а да ∆»¬≈≈Ў и да “¬ќ–»Ў. ∆ивотаът е пред теб и екипът ти е за см€на. Ќе знам на каква субстанци€ са ти стихотворците и песнопейците, но не струват.
5
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
 аква любовна песен, поредни€ емоционален бълл воч. “екста е отвратата в кофата за бокк лук. “уй не е балада, нито позитивно, аффторът между две кристални пици ли € е изсътворил таз вайканица. “уй, че са € снимали в париж не значи, че става за нещо.  исс май ассс бъттт.
4
0
 
2
 
! ќтговори
тъъъъъъ преди 3 седмици
 ќя ?!
3
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
¬еднага ти отговар€м. Ќе в  итай н€ма да целунеш
2
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
 ј ¬ќ ў≈ ÷≈Ћ”Ќ≈Ў ƒјЌ»?? ЅЏƒ» ѕќ-я—Ќј,„≈ Ќ≈ –ј«Ѕ–ј’!!!
1
0
 
1
 
! ќтговори
а по ќ€ преди 3 седмици
не искали ме цуне