Защо Холивуд е пълен със звезди, чийто деца са транс или небинарни?

И дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарднър се представя за „Фин“
20 апр 2024 22:00, Теодора Драгоева
159
Защо Холивуд е пълен със звезди, чийто деца са транс или небинарни?
Шайло Джоли Пит; Снимка: Getty Images

След като преди около седмица дъщерята на Бен Афлек и бившата му жена Дженифър Гарнър се представи като Фин на погребението на дядо си, се запитахме защо толкова много деца на топ знаменитости са транс и небинарни? Мода ли е, природа ли е, въпрос на възпитание ли е, или пък е опасна тенденция?

По време на възпоменателна служба по-рано този месец за бащата на Гарнър в Чарлстън, Западна Вирджиния, средното, 15-годишно дете на бившата двойка публично обяви новата си самоличност.

Дъщерята на Бен и Джен, кръстена Серафина Роуз, сега се нарича Фин и използва местоимението „те“. Тя се появи облечена в тъмен костюм и вратовръзка и с подчертано неженствена прическа.

Т. нар. Фин Афлек, разбира се, е потомък на две филмови звезди, които са постигнали известността си, въплъщавайки традиционните полови стереотипи – Афлек като мъжкар в главни роли във филми като „Армагедон“ и „Пърл Харбър“, и Гарнър като елегантна дама и сладурана в хитове като „Събудих се на 30“ и „Призраци на бивши гаджета“.

Фамилия Афлек – сред които са братът и сестрата на Фин – Вайълет и Самуел – със сигурност не са изключение, когато имат транссексуален член в семейството в Холивуд. В света на известните и богатите има доста горди родители на транс и небинарни потомци – факт, за който тези майки и татковци – звезди, често с удоволствие говорят.

В разширеният клан Афлек вече има и доведена сестра на Фин – 16-годишната Еме, която е небинарното дете на Дженифър Лопес, която сега е съпруга на Бен. Еме е от брака на латино дивата с певеца Марк Антъни.

Лопес за първи път нарече Еме „те“ преди две години, когато ги покани на сцената да пеят с нея на бейзболна благотворителна гала.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от Звезди
Зендая предизвика фурор с рокля с тенис топка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
0
 
! Отговори
религия,курви,педали преди 2 часа
Бъдете умни и се освободете от религиозните окови, за да правите секс като нормални хора с противоположния пол, а не да ставате травестити и какви ли не транс сексуални...Религията е създала само ***...Първо те потискат с предразсъдъци, а после те правят травестит...В Холивуд са силиконови *** и ***...
119
0
 
3
 
! Отговори
Димо преди 1 седмица
Пише се чиито деца,а не чийто деца...
118
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Поне не убиват други хора, като Владимир Путин.
117
0
 
3
 
! Отговори
Димо преди 1 седмица
Звезди,чиито деца...
116
0
 
1
 
! Отговори
Това се лекува ! преди 1 седмица
Със здрав буй и кютек и некое друго кило хапчета във психото !Кат го набримчат ще му дойде правилната ориентация .
115
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
,,...чийто деца са транс или небинарни?.." защо не пишете ,,нефелни" или ,,нечитави",или просто както ги пишехте на времето ,,от ония другите".?? Те такива винаги са съществували,само че до сега тенденцията не бе точно те да са създателите на бъдещите поколение хора.Хора с объркани гени са това.Така пише в Библията.Четете Библията и Корана,няма да сбъркате.Не се осланяйте на Църквата,и Тя е в Играта.Там зад църковните врати,виждате какво се случва.И това е само малкото което се знае.Грешнициии!
114
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
слава Русия.....че иначе тези еврейски баклуци ще ни превземат
113
1
 
5
 
! Отговори
Тодор Николов преди 1 седмица
Добре е, че тази cгaн деградира. Това е ярък контраст между нас - хората от руската шир до Балканите и тези *** от запада и щатите, които са сложили начало на края си.
112
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Богатите растат изолирани от бедните и се мислат за извънземни.
111
0
 
14
 
! Отговори
Руя преди 1 седмица
От много глезене и задоволяване и много пари това е резултата.Поначало САЩ като цяло са откачалки.
110
0
 
17
 
! Отговори
Vs преди 1 седмица
Радвам се. че няма да съм жив много дълго още да доживея срама на дискриминацията на нормалните хетеросексуални хора и надмощието на извращенията! Истински се радвам, че живях в нормални времена, когато по отношеие на половете всичко си беше нормално, или поне привидно беше така!
109
2
 
15
 
! Отговори
До 115 преди 1 седмица
За съжаление четох коментари в Ютуб и има квоти за 'нетрадиционни ' полови определения и сред някои компании в САЩ и Канада. Например ти си инженер, но си хетеросексуален, определяш се като мъж. А има две свободни места за инженери, но едно - за небинарен, едно за нещо друго нетрадиционно (например транссексуален). Няма да те вземат на работа, а ще чакат да се появи някой от другите. Чиста дискриминация.
108
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Щяха да се срамуват от родителите си, ако не се отдаваха на масовата психоза. Не знам колко като мен обичат научната фантастика, бях голям фен и на американските научно фантастични сериали, но вече не мога да ги гледам. Липсват ми, но не мога. Всички са тъпкани с гейове, причината е "уок"-ът, течение подобно нашия жълтопаваж, който обхвана и културата, има си задължителна квота на герои: черен, гей, не-знам-какъв. Пълно партийно поръчение. Децата да не се гнусят вярват в каузата. ***, ***...
107
0
 
5
 
! Отговори
Оня преди 1 седмица
Ооооо ! - то и изчезване на Коментари !Задунаистизъмъ Е заболяване. Летално.
106
0
 
7
 
! Отговори
Гордия афлек преди 1 седмица
Баща и се кефи, че не си ляга с африкански патлаци ами с ученички .
105
1
 
24
 
! Отговори
Всъщност... преди 1 седмица
защото те не са истински транс или хомо, а са едни разглезени дечица с високо самочувствие, лесен достъп до много пари, още по-лесен достъп до наркотици и от малки вече са оттегчени от живота. Опитали са от всичко. Пили са от всичко. Шмъркали са от всичко. За много такива с все още детска неукрепнала психики побъркването е едниственото което им остава. А смяната на пола или самоопределянето е твърде популярно в техните среди. ТЕ СА НА ТОЗИ СВЯТ ЕДИНСТВЕНО ЗА ДА ПРОПИЛЕЯТ ПАРИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ.
104
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе какво се случва бе? Народа изкукурига! Няма ли някой да се мисли за извънземно все още?
103
0
 
8
 
! Отговори
. преди 1 седмица
Ами болни и психопати. Трябва да се лекуват. Някой им казал, че има повече от 2 пола и те полудели. Все едно някой да има рак и те да го убеждават, че това е нормално и по-добре да си седи така.
102
1
 
10
 
! Отговори
Hellwood преди 1 седмица
Не го правят от скука, а заради влизането в "Клуба". Входната "такса" е или жертва на първородната рожба, или смяната на пола й, която в окултен аспект е като смърт, защото след смяната на пола, вече се счита за друг човек.
101
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защо сте сложили подвеждаща измамническа снимка ?