Ћили »ванова уволни шофьора си, поискал й увеличение на заплатата

—ега фаворит на иконата е нейни€т мениджър Ќиколай Ќедеков
15 €ну 2024 10:41, ѕетър Ѕойчев
109
Ћили »ванова уволни шофьора си, поискал й увеличение на заплатата
—нимка Ѕ√Ќ≈—

Ћили »ванова е уволнила персонални€ си шофьор, който кара луксозни€ й джип, разкриват под секрет хора от близкото й обкръжение.

¬одачът получавал 2000 лева за общо взето малък километраж, но преценил, че това не му е достатъчно и поискал от примата да увеличи възнаграждението му. Ћили обаче категорично отказала и скоро след това го уволнила, пише "Ѕългари€ ƒнес". —ега фаворитът на иконата на българската поп музика е нейни€т мениджър и личен асистент Ќиколай Ќедеков. 36-годишни€т левент организира най-големите й из€ви на живо.

ќт колеги, допуснати до мезонета на примата на тузарската столична улица "ќборище", пък става €сно, че лични€т й асистент по Ќова година е сменил и визи€та си. ћлади€т приближен на Ћили, който досега се движеше със сресана назад черна коса, си е пуснал бретон и се е изрусил. “е обаче не уточн€ват дали импресариото е взел това решение сам, или топпевицата също е имала пръст в пром€ната на прическата му и превръщането му в блондин.

Ћили не прави и крачка извън дома си пеша и винаги е в компани€та на лични€ си асистент. "»злизат обикновено в ранни€ следобед и се качват веднага на джипа", описват ежедневието на примата нейни комшии. “е твърд€т, че на първи€ етаж на коопераци€та живеел бразилски дипломат, което също допринас€ло за строги€ режим на достъп до сградата. Ќа четвърти€ се ширел синът на предприемача ¬асил ¬асилев - —лави ¬асилев, който като наследник на богаташ също имал собствена охрана.

—ъседите на певица є1 на Ѕългари€ са изключително доволни, че заради Ћили »ванова цените на 300-квадратните жилища ударили тавана. Ќаскоро неин комши€ продал апартамента си за рекордните 600 000 евро.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


109
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
92
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
“олкова пари има тази жена още 500 лв. да плаща дали й е проблем?
91
0
 
1
 
! ќтговори
ћари преди 4 месеца
Ѕаба ти Ћили, не се спр€ ,
90
0
 
4
 
! ќтговори
Ѕайдън преди 4 месеца
Ќ€ма пари горката.
89
2
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
Ћили е строга, но справедлива. Ўофьорът й не се претоварва от работа. —инът на забогатели€ ¬асил ¬асилев, който се сдоби с предпри€ти€ при вандалската приватиз€ци€ на  остов, направи недоразумението в социологи€та —лави ƒвете кунки ¬асилев богаташ.
88
2
 
22
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
јко му плаща тези пари за 3-4 часа е нормално, но ако тр€бва да виси 8-10 часа е друго.
87
1
 
18
 
! ќтговори
ƒа допълн€... преди 4 месеца
ƒо –ом"с 94 Ќе е точно така. Ќепри€тно е да чакаш с часове ,какво ще скимне на дъртата кукувица.
86
1
 
14
 
! ќтговори
—ъвет преди 4 месеца
Ўофьорите в спешна помощ са с по високи заплати.“ърс€т шофьори.
85
6
 
6
 
! ќтговори
–ом"с преди 4 месеца
≈ми шофьора сега да отиде в градски€т и ще получава повече от 2000 лв,но там ще се труди по 10-12 часа,а тук се труди по 1-2 часа макс3-4 часа в ден,тъй че заплата му приравнена на градски€т по труд и интезивност се равн€ва 10-12 000 лева .«абел€звам ,че народа не иска да се труди ,а само да получава като онзи там ..той получава по 5 000 ...да ама той работи 7 пъти повече от теб и производителността му е 2 пъти от тво€та производителност.Ќещо нещата ми напомн€т –им преди разпадането му, а на ¬ас
84
3
 
6
 
! ќтговори
Ѕаба Ћили е скръндза преди 4 месеца
но си е в правото , като не му изнас€ напуска и толкова .
83
1
 
23
 
! ќтговори
отдаване! преди 4 месеца
ƒа се наемеш на тази служба означава,че си се прежалил изобщо.ѕо добре отшелник отколкото слуга при Ћили.«а тези пари е почти сигурно,че изпълн€ва всичко за което би могъл да се досети човек.ѕраво е момчето.ћоже да и търка гърба в бан€та,което си е предизвикателство.
82
4
 
26
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
ўо не вземе да се оттегли с почести ами става за резил
81
2
 
41
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
Ќа лила винаги до сега се е носила"славата"на алчна и много стисната особа!!! »зпокара се с всички,заради труда на които е известна! »стинските творци,които са написали най-хубавите текстове и прекрасна музика за песните и! “€ е много неблагодарен и зъл човек!
80
3
 
26
 
! ќтговори
»бн ебн јл камил преди 4 месеца
» аз преди 30 години е уволних.....300 лева за билет,за са ми блее 2 часа не давам.....гетдъфакаут мадафака на лил€нанчето
79
3
 
13
 
! ќтговори
¬ики преди 4 месеца
«ащо само леви се върт€т около Ћили?“ози Ќиколай пиши отвс€къде.ћъже н€ма ли или това е стратегически ход от нейна страна.
78
3
 
36
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
Ѕаси алчната бабка, къде ще си ги носи тези пари то шофер в градски€ взима повече, малко километри били хаха!
77
3
 
12
 
! ќтговори
–умбурак преди 4 месеца
600к евро за 300 м2 на ќборище.... абе € б€гайте от тука, поне милион е.
76
3
 
44
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
—рамно е, че така наречените големи певци , се изложиха много на на бъгарската коледа , защото там се пее без заплащане, от извесните се €виха само ¬еско ћаринов и още н€кой и ми се издигнаха в очите. Ћили, ¬аско кеца и всички други които са ми омръзнали да се лигават в ефирада се жалват , трудни пе€т без пари.
75
6
 
30
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
ќсобеностите на “елеца - алчни, стиснати, дребнави и отмъстителни.
74
5
 
28
 
! ќтговори
лешпер преди 4 месеца
от де да му вземе 2000 като пенси€та и е 800 ? :)
73
4
 
37
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
Ѕ€сна е,че ‘илип  иркоров не € поканиха на голата вечеринка в ћосква да се наслади на традиционни руски ценности и култура.