Григор Димитров – тенисистът с голямото сърце

Българинът спря мача с Нишикори, за да помогне на момиче
Обновена: 24 мар 2014 14:24 | 24 мар 2014 13:18,
56
Григор Димитров – тенисистът с голямото сърце
Снимка: YouTube

Макар и Григор Димитров да не успя да победи Кей Нишикори в Маями, тенисистът ни "взриви" публиката на тенис корта, след като показа другото си лице, чисто човешкото.

Младият ни тенис талант захвърли ракетата и помогна на момиче, което подава топките, след като тя замалко не колабира на корта.

Случката се разигра във втория сет на мача с японеца, когато хасковлията поиска хавлията си от момичето. Виждайки, че тя се олюлява, Гришо приближи до нея, хвана я за ръка и я изведе извън корта при медицинското лице. Всичко това се разигра пред смаяната публика на трибуните.

Тенисистът ни помогна на момичето да легне, докато лекарят на турнира я прегледа. Точно в този момент благородната постъпка на Димитров взриви трибуните в Маями, които започнаха да скандират неговото име, а горди българи, развяха родния трибагреник.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: Григор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
5
 
0
 
! Отговори
Alov преди 10 години
Ami az si znaeh , che samo za sanitar stava .
45
0
 
5
 
! Отговори
Стефан преди 10 години
Анонимен # 46, имам претенциите, че съм човек с богат речник и развита фантазия. Но нито речникът ми нито фантазията ми могат да те осветлят какво недоразумение си! Прибирай стърчащата слама от джобовете си и не се занимавай с тенис коментари! Може би освен ако не става въпрос за джобен тенис!
44
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хахаха 0:30 ко няма да помага, и вода от кладенеца ще и донесе, че да избяга от серията на Нишикори. Колко сте елементарни и лесно впечатляващи се- нищо чудно, че ви манипулират така! *** му набиха канчето- това е най-важното, който си е мислил че от него става нещо повече от "Достойно загубил" и "Героично осрал се" ще има да чакате като онзи ден дето Слънцето огря и кучия ... когато би Джоко- всеки си има такива дни, някои симулират контузии да избягат от срама- други ходят да помагат- хах!
43
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Едно голямо БРАВО за Григор !!!P.s. No comment за идиотските коментари на някой индивиди по долу.
42
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
44Има хейтъри защото има такива виртуални толерасти като теб.Такива са и всички бг политици.На думи - едно НОооо в реалният живот съвсем друго.Ето това МРАЗЯТ хората и с право.Серена Уилямс нарича *** - каменното сърце.Отговори си сам защо ако това на раменете ти не е само за окачалка на шапка ( съмнявам се).Това *** сте мнооо ***.И ти си един от тях.
41
4
 
14
 
! Отговори
Ivo преди 10 години
Много хейтъри много нещо ... Големи сте мишки,даже нямате право да коментирате!Направили ли сте нещо повече от него?Дават ли ви там?Не,нали?В такъв случай си стойте *** пред клавиатурата и недейте много да се напрягате и потите,че да не вземе да ви чукне някой инфаркт, нещастници такива!
40
4
 
14
 
! Отговори
kolio99 преди 10 години
като чета коментарите, тва българите сме много *** народ! не ,че открих топлата вода!
39
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гришу е голяма душа и помогна и на Нишикори да го бие.
38
4
 
59
 
! Отговори
Крито преди 10 години
Че това си е най-голямата победа на Гришо! Никой друг не забеляза че детето е пред термошок! При такова напрежение да забележиш неволята на друг човек! Браво Гришо!
37
67
 
5
 
! Отговори
БЕ КО ИСКАТЕ СЯ!? преди 10 години
Украйната си имаше там една манекенка -Курникова, БГ-то си има *** - манекена! Все е нещо, я!
36
34
 
7
 
! Отговори
а-хъм! преди 10 години
при 0:30 и 7:6 в първия сет и аз щях да "помагам", даже и масажче там на ...девойката!
35
31
 
3
 
! Отговори
Дам ... преди 10 години
Ама за да беше НАИСТИНА благородна постъпката Гришата трябваше и да бие оризарчето. А то така малко на почивка излиза работата...
34
0
 
7
 
! Отговори
ne4o преди 10 години
bravo grijka..hubava postapka.....ama molq te napravi nai posle nee6to zapomnq6to se v tezi golemi tyrniri kato tozi...na 22 si sega ti e vremeto..pojelavam ti ot nasetne da biej i da igraej golqm tenis...moje i da ne si obarnal vnimanie ama kam teb se o4akva mnogo
33
60
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е толкова невероятна постъпка за българин, че наистина публиката се удиви, все едно А.Джоли да пръдне. Ама наистина си е хитрец, видя че яде бой и чакай да си поема въздух, па може и да разконцентрирам противника- ей, добре, че не реши масаж да и направи. В спорта по време на мач, докато те бъхтят, да вдигнеш ръка и да кажеш: "Чакай-там в публиката един приятел иска да се видим". Можеше да каже на някой да я придружи и да си продължи мача ама не- абе хасковлия, кво да говорим *** евтин
32
2
 
29
 
! Отговори
Българин преди 10 години
До Анонимен 30 Това, че от него става тенисист го показват фактите, както и мненията на световните капацитети. А кагато фактите говорят, казват и боговети мълчали. И да бе човек ти Анонимен 30 да би го разбрал, ама не си. За разлика от Гришо.
31
0
 
48
 
! Отговори
Ro преди 10 години
Ами до това сме се докарали, че вече човешкото отношение, е новина. Миналата седмица едно сляпо момче до СУ се опитваше да влезе в двора, но не можеше, защото се удряше в стената и въртеше в кръг. Гледката беше много тъжна, но най-страшното беше, че го подминаха минимум 10 души, докато с колежката не се спряхме и не му помогнахме. Какво да ви кажа...
30
3
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГОРДОСТ БЪЛГАРСКА Е ГРИГОР--А на някой тук от кометиращите ,злобата е по голяма от сърцето
29
93
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оставете хората от трибуните.Кажете как Нишикори му го натопори!Третикръг Неминалов пак отпадна "достойно".
28
116
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тенисист не става от него ама поне е лицемер и ползва момента да си вземе въздух, че голям бой яде - евала, хитрец! Добре че на боксови и ММА мачове не правят така...
27
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Донка Казиска/4Теб май те е яд, че е налазил друга !