"Ролан Гарос" спира алкохола на трибуните

Целта е да сложат край на необузданото поведение на феновете
30 май 2024 20:07, Стела Стоянова
10
"Ролан Гарос" спира алкохола на трибуните
Снимка БГНЕС

Откритото първенство на Франция спира феновете да пият алкохол по трибуните в опит да се сложи край на необузданото поведение на феновете, съобщи директорът на турнира Амели Моресмо.

Това се случва, след като белгиецът Давид Гофен беше наплют с дъвка по време на мач срещу французина Джовани Мпетеши Перикард.

В сряда пък защитаващата титлата при жените Ига Швьонтек помоли феновете да пазят тишина по време на точките и да не крещят като луди.

„На първо място, щастливи сме, че хората са много ентусиазирани да гледат тенис и да бъдат част от мачовете, показвайки чувства и емоции", каза Моресмо.

„Но определено има граници, които не трябва да се прекрачват. Няколко неща трябва да бъдат поставени на място." Тя добави: „Алкохолът беше разрешен досега на трибуните – но това приключва."

Въпреки че алкохолът ще бъде забранен на трибуните, той ще продължи да се предлага в залите и около терена. Освен забраната за алкохол на трибуните, Моресмо каза, че съдиите на столовете ще бъдат по-стриктни в изискването за уважение „към играчите и към играта".

Мерките за сигурност са засилени, а нарушителите ще бъдат установявани и предупреждавани да се успокоят, пише "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: алкохолролан гарос
Още от Тенис
Григор Димитров запазва мястото си в топ 10 в света
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Трябва да сте наясно че 90% от парижани са супер бедни.Средната нетна заплата в Париж е 2.5 К ойро. С такива пари там си хипер-мЕзерник.Тея като доста в София и часовника им се завърта наобратно.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Когато пуснеш селяни на тенис мач или в операта става това. Алкохола не е виновен. Проблема е в селяните!! Навсякъде ги има и няма спасение. София, Париж, Ню Йорк все тая. И на Марс да се скриеш и там ще допълзят.
7
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Лоша новина за пияницата Сърджан Джокович.
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 5 Кое му е време ве, смееешник? Франсетата и да са трезвени се държат като пияници. Най-отвратителната нация. Само като им погледнеш порнотo и ти става въпрос за всичко. Аз не съм гледал нормално френско порнo. Всичко е извратено там!
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Време беше!
4
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
що направо не забраните публиката?
3
2
 
1
 
! Отговори
ужасТ преди 2 седмици
баси ква драма сътворява Морезмо :)
2
1
 
12
 
! Отговори
Добро същество преди 2 седмици
Да вземат да спрат и дрогата сред директорите и ще е като по песен на Богдана Карадочева.
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Buнaru cъм ce чyguл зaщo тoлkoз мнoro xopa kuбuчaт там c чacoвe...