Парламентарната група на "Величие" се разпада, 6 депутати я напускат

Така парламентарните групи в НС вече са 6
5 юли 2024 10:05, Елка Василева
233
Парламентарната група на "Величие" се разпада, 6 депутати я напускат
Снимка: архив, БГНЕС

Шестима депутати напускат парламентарната група на партия "Величие" и тя се разпада, защото остава под 10 души, предаде bTV.

Групата беше от 13 народни представители, а вече ще е от 7.

Още по темата
Така парламентарните групи в Народното събрание вече са 6, а независимите народни представители – 17.

Заявление за напускане са подали Красимира Катинчарова, Юлияна Матеева, Павлин Петров, Ирена Негинова, Лариса Савова и Росица Калинова.

По-рано днес председателят на парламентарната група Николай Марков обяви, че няма да напусне поста.

Централният съвет на партия "Величие" призова Марков да освободи поста на председател на парламентарната група, а Виктория Василева да напусне поста зам.-председател на парламента.

По думите на Марков на конференция на формацията той е бил избран за председател, но след това документите не са били внесени в съда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от Политика
Без съмнение предсрочните избори чукат на вратата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
0
 
0
 
! Отговори
пияница мистик преди 12 минути
Интересува ме Етиен Брейка защо е останал с групата, която не са напуснали. Жалко, мислех го за по-умен. А подполковника полковник генерал гаранция няма да си подаде оставката :)))
217
4
 
3
 
! Отговори
Излъганият преди 1 ден
20 години гласува за воеводите, но те ме призоваха да "не подкрепям никого". Есента гласувах за Ваня, но след като тя се събра с Мая ми се стори някак нечистоплътно. Излъгах се и гласувах за полковника. Това, което забелязах, но никой не го отбеляза, е че Члена разпространи смелите си предупреждения за гласуването с Герб - на следващия ден след като бе гласувано против Герб. Просто се търсеше оправдание за раздялата с прелестните депуттаки. Цялата работа е заради субсидията и други париииички!
216
2
 
8
 
! Отговори
обективен преди 1 ден
До Тук там:Фалшивия подполк.Мрънков излъга стотина хиляди ,излъга Ивелин ,излъга и мен.А как да наречем тези твари ,които са гласували за Тиквата ,Шишо ,Кирчу ,Асенка ,Ристо и гнома/ген. Танас?Уфсътъ е ценно животно , а далите гласа си за горните разбойници са просто излишен ***.
215
3
 
7
 
! Отговори
Приятел преди 1 ден
Подкрепям Ивелин и Величие , а подПолковника Свирков мразя безплатно!Ивелин е свястно и достойно момче ,което беше излъгано от патологичния лъжец с лоения тумбак.Човек винаги трябва да вярва ,че има изход и разбойниците от ГЕп-СДС-ДПС-ПП-ДП и менте полковника ,трябва и ще бъдат прогонени от властта.Ивелин е последна надежда на всички достойни българи!!!Последна!!!Вярвам в този млад и понякога наивен ,но суперточен истински мъж!!!
214
6
 
20
 
! Отговори
Тук там преди 2 дни
Подкрепилите величие са наричани тук овце, Ами тогава подкрепилите баце, който ни оправя с 200 всеки ден години наред как да ги наречем. А подкрепилите шиши, който пък с 300 ни оправя и той също години наред как да ги наречем.
213
3
 
15
 
! Отговори
Боби преди 2 дни
Да се разпадат, нищо не става от тях.
212
5
 
4
 
! Отговори
Алоо преди 2 дни
То се женуря бре.Кат ги затворили в свинарника и им взели телефоните да не могат да снимат кво ли са е случило.
211
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Можеше да стане кабинет само с мандата на ГЕРБ.Никой не иска правителство на ГЕРБ,защото щеше да проработи и останалите щяха видят власт през крив макарон.Парите от Европа щяха да тръгнат ,да съживят икономиката.Сега няма да ги получим благодарение на ПП и на президентчето .Което загрява зад тъч линията за предзидентска република.Ще си останете само с обещанията за десат моста и двайсет тунела ,а и завода за автомобили на Кирчо.
210
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Тия от Величие са най- забавни.То последните години превърнаха парламента в долнопробно шоу.По -лошо и от шоуто на Слави.Надпреварват се Кирета и Лени да ръсят простотии.Голяма конкуренция са си.
209
3
 
27
 
! Отговори
Е,бравос преди 2 дни
Ако Етиен Леви беше събрал певиците от група Трик,сигурно щяха да направят по-свястна парламентарна група.
208
2
 
32
 
! Отговори
Спеца преди 2 дни
"Величие" се оказа копие на българската държавност !
207
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Не знам защо ,но Баце ми изглежда порядъчно ВЕЛИК в сравнение с тези "величави" амеби ,чехълчета и еуглени..
206
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До 203: Ами вие, да не би да продължавате да им симпатизирате?
205
3
 
9
 
! Отговори
А бе преди 2 дни
Къде е великия химик-академик Денков? Да обясни разпада на Величие. На молекули ли е,на атоми ли е,каква е консистентността,има ли шанс за съединение,избухливо ли ще е или съставките са неразтворими?
204
4
 
18
 
! Отговори
Продължавам да се преди 2 дни
чудя,колко глупав,*** и *** трябва да е нашего брата-българина,като ония близо 100 хиляди повярвали и гласували за тия убитаци от Величие?!?То само,като го видиш "Подполковника",отвори устата и трябва да ти стане ясна работата!?!После се чудим и маем,защо пенсионерите мятали торбите с парите от терасите,ами те най-вероятно са родителите на гласувалите за Величие?!?Те обикновенно,каквито са родителите,такива са и децата!?!Тя,крушата ябълки не ражда!!!
203
6
 
12
 
! Отговори
do 199 преди 2 дни
Ми квото казват обърканите оФФФце на тиквуня, шиши, ниновица и останалите оФФце, ти от коя кошара си оФФцо.
202
5
 
11
 
! Отговори
Славчо преди 2 дни
Възбуждане и безличие са за една група хора без много акъл... добре че са малко... няма как след такива да тръгне народа
201
4
 
13
 
! Отговори
Кк преди 2 дни
Тикитокита, тубъри, брейкъри, чалгари, псевдопатреоти... много пада нивото
200
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Аз няма се учудя да краварите да очистят Марков. Те го създадоха с една единствена цел- да вземе гласове от Възраждане, а не са очаквали толкова бързо да се разпадне проекта им именно заради неговите изцепки.
199
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Какво казват сега онези сто хиляди объркани овце