»нджов: √≈–Ѕ във всеки момент може да дръпне килимчето на кабинета

Ќеудачна номинаци€
30 окт 2023 10:51, –осен —тойчев
27
»нджов: √≈–Ѕ във всеки момент може да дръпне килимчето на кабинета
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

–екордната ниска избирателна активност е необ€снима на фона на недоволството на хората и за€в€ваното желание за пром€на в средата на живот и в управлението по места.

"ѕри активност от под 38% вол€та за пром€на и за корекции в местните политики ми се губ€т", коментира пред ЅЌ– »во »нджов, експерт по политически комуникации. ќт друга страна той сам об€сни, че ако допреди е имало разделителни линии между участниците в „сглобката“, сегашното им общо управление е демотивирало част от техните привърженици.

—лабото представ€не на кандидатът за кмет на —офи€ от √≈–Ѕ се дължи и на неудачната номинаци€ – изненадваща и извадена в последни€ момент.

ќще по темата

—поред »нджов, балотажът в —офи€ изглежда предрешен, за разлика от патовата ситуаци€ във ¬арна.

„ ато че има две Ѕългарии: —офи€ и провинци€та. “ова е сериозен проблем както за политиците, които биха желали да прав€т реформи, така и за политолозите, които биха се заели с анализи. »зборите ще отшум€т и правителството ще продължи сво€та работа. “о има нелоши идеи, но въпросът е как ще ги реализира. √≈–Ѕ и ƒѕ— са в силни властови позиции и във всеки един момент могат да дръпнат килимчето под краката на правителството“, допълни »во »нджов.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


27
ќще по темата: мандативо инджов
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
18
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
¬ —офи€ има комунизъм, държавата дава пари, а хората се мисл€т за десни. ¬ ѕровинци€та има див капитализъм, а хората са леви и тр€бва да се бор€т с диви€ капитализъм.
17
4
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
» как ще стане това, фашистче?? Ќали знаеш, че гаргата на Ѕорисов чака да седне в гнездото... това означава Ѕуци € прострел€ в крака.. “ова правителство е бетон след тези избори!
16
2
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
ќбщо взето народа не иска Ѕойко, но от посолството го налагат...
15
0
 
3
 
! ќтговори
√ошо преди 3 месеца
Ѕойко овреме тр€бва се измъква от това правителство ,защото го чака съдбата на —идеров и  аракачанов
14
2
 
2
 
! ќтговори
≈? преди 3 месеца
ќбщи взето-народа си иска Ѕойко,но от посолството не дават...
13
1
 
3
 
! ќтговори
«а 16-ти поред преди 3 месеца
√олеми обиди и глупави разсъждени€.ўе ти се връща.Ќищо ,че си анонимен. ќтгоре “ќ… си знае работата.
12
3
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
банк€нски€ комунист е в клещите на американците и ще прави това което кажат а плюнченето е пред народа за наивниците- това е скъпи краваристански индианци - сами си го правите- първи€ резерват в европа
11
1
 
3
 
! ќтговори
ƒнесчето преди 3 месеца
ѕращам им съобщени€, а те - килимчето, та килимчето
10
2
 
4
 
! ќтговори
gogo преди 3 месеца
 илимът е хубаво нещо, повръщаш и изпираш повръщането. јма ако ми го дръпнеш - дупе да ти е €ко
9
1
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
Ќе може.  иро държи бибитко в джоба си и го вади когато си поиска. јко оттегли подкрепата, ≈— ще поеме тиквин и ще му се случат много непри€тни неща.
8
0
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
ћќ∆≈ Ќќ —јћќ √≈–Ѕ ў≈ ѕќ—“–јƒј ќ“ “ќ¬ј
7
2
 
8
 
! ќтговори
’а ха преди 3 месеца
...менкаджиите още се над€ват, н€кой н€кого да натисне, че отново да до€т Ѕългари€! Ќезависимо от вота на избирателите! —амо че ћустафата вече е н€ма,а √≈–Ѕ като си оттегл€т подкрепата, ти€ със сигурност ще се на'акат! Ќомерът, че ако не са  ики и  око, щели да дойдат  опейките, не минава!
6
1
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
≈дин път и този променлив јЌјЋизатор да каже нещо безпристрастно и в€рно.
5
3
 
7
 
! ќтговори
... преди 3 месеца
Ќ€ма никой да дръпне килими или чаршафи, защото, както Ѕуци и Ўиши са на мушката на јмерика и јнгли€ а те имат сериозни бизнеси в тези страни, та ще си тра€т и само от време на време ще цвил€т като мишоци пред медиите ..
4
4
 
4
 
! ќтговори
герб зал€зват преди 3 месеца
герб са в низход€щ тренд. ѕри загуба на ключови градове като —офи€ , ¬арна , ѕлевен , ¬елико “ърново , Ѕлагоевград там ще потънат още при парламентарни избори. Ќ€мат изгода да махат правителството. в√Џ3ражданe се оказаха много по-слаби отколко н€кои се опас€ваха. ƒните на  орнели€ са преброени , ¬анчето май ще € измести. »“Ќ имат 2% от вота и без помощта на ƒѕ— са аут.
3
0
 
1
 
! ќтговори
е този е умен мъж . преди 3 месеца
но по толкова много теми и прозорливостта не е безгранична . ѕо скоро стачките са враг на чергата . Ќ€ма лошо и той да не иска 80 процента от кметските столове . за първи път .
2
2
 
13
 
! ќтговори
Ќаблюдател преди 3 месеца
ƒърпането на "килимчето" всъщност ще е следващи€т ход на √≈–Ѕ! «а ћенкаджиите "ротаци€" е да смен€т само ƒенков и √абриел ,да си запаз€т всички соито са назначили ,и да изолират изц€ло √≈–Ѕ от управлението! “е са си нагли и безкрупулни! —лед което Ѕорисов ще си изтегли сво€ министър, и ще ги остани сами да се оправ€т,без подкрепа в ѕарламента! Ћъжците не тр€бва да се толерират! Ќовите избори се пекат!
1
6
 
11
 
! ќтговори
’ах преди 3 месеца
 во килимче ще дръпне бе ей умник? √роб са пътници, за т€х гласуват тези дето са на хранилката и купените индианци!