Диана Русинова: Банда престъпници са превзели Столична община

Тя поиска оставката на Васил Терзиев
Обновена: 23 юни 2024 15:45 | 23 юни 2024 15:12, Нели Христова
247
Диана Русинова: Банда престъпници са превзели Столична община
Снимка: БГНЕС

"Разбирачите" от общината пренебрегнаха разпореждането на съда и си продължават с ремонта по бул. "П. Евтимий", ул. "Ф. Нансен" и бул. "Витоша". Това заяви Диана Русинова чрез пост във Facebook по повод поредните скандали със Столична община и реорганизацията на движението в центъра на София.

Ето какво още казва в поста си Русинова:

До вчера бях склонна да вярвам, че случилото се на "П. Евтимий" е плод на неразбиране, незнание на правилата и нормите и желание да се случи един конкретен проект, макар и по незаконен начин.

От тази сутрин съм на мнение, че става дума за една банда престъпници, които са превзели Столична община и на всяка цена са решили да си правят каквото си поискат. Тук не само демокрацията няма никаква стойност, не само законите бяха нарушени, а става дума за хора, които НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ РАЗПОРЕЖДАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ СЪД!!!

До вчера не смятах, че оставката на кмета Васил Терзиев ще реши даден проблем, но днес съм убедена, че прокуратурата трябва да се намеси и незабавно да отстрани този човек от поста му. Управляващите в общината са банда престъпници, които не зачитат законите и се питам нима техните съпартийци от Да, България не бяха онези, които застават зад върховенството на закона? Къде са те сега и подкрепят ли действията на Терзиев и Спаси София? Това ли Ви е т. нар. промян? Припомням, че само фашистите и комунистите променяха по този начин каквото си решат - строяха паметници и убиваха нашите баби и дядовци без съд и присъда.

Настоявам прокуратурата незабавно да отстрани от поста му лицето Васил Терзиев, а още в понеделник ще заведем ново поредно дело срещу временните и постоянните им организации и всякакви други измислици, които са НЕЗАКОННИ!!!

Колкото до това, че Генералния план за организация на движението (ГПОД) бил "кутията на Пандора", подобно изказване показва само колко невежи, некомпетентни и неподготвени са едни млади момчета с амбиции да управляват. За управлението на селската тоалетна не се изсиква ГПОД, но за столицата - определено се изисква такъв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
банда престъпници отдавна управлява България, гроб/прасеевски/кирчовцикокорчовци.
144
0
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 3 месеца
Съдът срещу Общината - присмял се хърбел на щърбел..
143
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Фризьора на тази госпожа, да си скъса дипломата веднага!
142
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колко дупки измери от космоса кажи, за 10 милиона. Остави другите тъпутии
141
17
 
13
 
! Отговори
Станимир преди 3 месеца
не Русинова,банда престъпници я бяха превзели последните 12 години и повече,скрии се някъде и не си показвай грозната физиономия повече
140
0
 
13
 
! Отговори
Кака Кера преди 3 месеца
Нали точно от Софийска Община се скъса разследването за Нутариуса.Какво ви учудва? Всички там са до гушата във ,,черноморска вода".Бойко махне ли се,и светлините ще ги ударят.Но най-ги е страх от смяната на Глав. Прокурор на България,защото се знае всичко.Няма и как.Толкова години едни и същи схеми с едни и същи хора ....няма и как.
139
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този батко е откровена лезбиянка... Този батко опровергава тезата на *** умните потинизди, че човек се ражда или мъж, или жена. Гледайте и се учете, тьпигьози-защитници на традиционното семейство, че нещата не са черно-бели. Ако Господин Русинова имаше опция да си избере пола, щеше да си ходи с панталони с тиранти, да пуши пура и да сие бе секретарката, а нямаше от фрустрация да ръси глупости, заради които може да и скъсат ГЗа от обезщетения.
138
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не е само в общината, а в цялата страна е пълно с бандити и е анархия!!!
137
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Броя на агенциите за пътна безопасност е правопропорционален на броя на лошите пътища и броя на многото катастрофи. Повече такива агенции повече лоши пътища и повече катастрофи.
136
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Диана Русинова е пич.
135
6
 
17
 
! Отговори
Тази е Герберка преди 3 месеца
Тази гербаджийка с прическа на калпак, която се е самопровъзгласила за "пътен експерт" и години наред усвоява европейски пари с помощта на герб, по цял ден ни обяснява как Спаси София били престъпници, а дума не обелва всъщност какво точно е казал съда - а именно, че от 2017та всеки ремонт и промяна на уличната регулация е незаконна.
134
3
 
20
 
! Отговори
Добре преди 3 месеца
Втори месец камион обикаля вечер и мете щателно улиците в Младост. Всяка вечер! Без пропуск. Аз такова нещо по Бойково и Фандъково време не съм виждал! И да дори балконът ми е по-чист в следствие по-малкия прахоляк по булеварда! Ако това е самоуправство - евала, Терзиев!! Давай само така!
133
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ппдебилският троляк не спира да църка глупости.
132
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А възрожденските копейки кога ще определят пола на това нещо от снимката
131
9
 
18
 
! Отговори
Свилен преди 3 месеца
Диана, прекалила си с хормоните отново! Иначе, лицето ти е прекрасно избръснато. Баце за награда ще те щипне по пухкавите бузи.
130
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Лельо, лельо гербава
129
19
 
15
 
! Отговори
Libre comme air преди 3 месеца
Браво!!! Някой трябваше да каже че Терзиев хептен ще разруши София с простотиите си...нищо че е милионер!!!
128
5
 
2
 
! Отговори
От Тоалетната преди 3 месеца
ДС агент Васе, пусни Борко с меките си китки да омае този охранен юнак. Така ще си спасиш кожата.
127
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тези всичките си мислят, че са над закона. Дори не се опитват скрито да го заобикалят, а съвсем целенасочено и без задръжки. Това е диктатурата на красивите.
126
12
 
8
 
! Отговори
ПП преди 3 месеца
Момчето от снимката очевидно е от шайката на Банкята, голямо плюване пада по нашето ДС-отроче. Е, малко е ни е некадърен и със задни мисли, но финансираше партията с официален кеш и наш Кирчо го направи кмет. Тате, му направил фирма с ДС другарите и забогатял. Въпреки че, цялата му ДС рода е извършала репресии върху български граждани. За ГЕРБ знаем, че са тотално некадърници и пълни крадци-криминали. Момче, намери си приятелка, да отпуснеш малко.