Къде в София спират водата на 28 май, вторник?

Причината са строително-ремонтни дейности
27 май 2024 10:09, Елка Василева
1
Къде в София спират водата на 28 май, вторник?
Снимка: "Софийска вода"

На 28 май (вторник) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Гео Милев“, ж.к. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

ул. „Гео Милев“ бл. 79, 31 СУЧЕМ „Иван Вазов“, ул. „Кочани“, ул. „Виница“. Карето между ул. „Плачковски манастир“, ул. „Петър Богдан“, ул. „Кобилино бранище“, ул. „Велчо Атанасов“, ул. „Боян Магесник“, ул. „Околчица“, ул. „Румен войвода“, ул. „Иван Щерев“ и ул. „Калиманци“, стадион „Академик“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „ Велчо Атансов“ № 33.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Софийска вода
Още от София
Терзиев: Парковете трябва да отговарят на нуждите на жителите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари