Майка и син избиха зъбите на шофьор на "паяк"

Зачестявали случаите на насилие над общински служители
24 юли 2024 08:40, Петър Бойчев
109
Майка и син избиха зъбите на шофьор на "паяк"
Снимка БГНЕС

Майка и 16-годишният й син пребиха общински служител, докато вдигал колата им. Мъжът твърди, че бил нападнат от непълнолетен младеж, докато репатрирал излязъл от движение автомобил. Впоследствие дошла и майка му и се стигнало до бой. Общинарят е с наранявания по лицето и тялото, и с избити зъби.

"Когато отидохме да вдигнем автомобила, дойде една жена, която каза, че е собственик, заплаши колегата ми, че ще го бие, напсува го няколко пъти. След това заплаши и другите колеги от паяка. Казах им да спрат репатрирането и колегата да се обади в 9-о Районно. След 10-тина минути дойде синът на тази госпожа и попита защо искаме да вдигнем колата", спомня си жертвата на побоя. Патрулна кола е дошла след 10 минути, твърдят от NOVA. Потърпевшият обаче отрече и подчерта, че полицаите дошли след около 25 минути от обаждането.

Служителят обяснил на тийнейджъра, че колата няма ГТП от 2019 г. и има заповед на кмета тя да бъде преместена. Това трябвало да се случи преди година, но собствениците скрили колата. "Той ми каза да не я вдигаме и ми нанесе удар в слепоочието. След това се сбихме, а майка му и още една жена ме хванаха за кръста и започнаха да ме дърпат. Паднахме и при ставането младежът ме удари и ми изби зъбите", допълва потърпевшият, който пожела да остане анонимен.

Собственичката на колата и синът продължили с обидите, псувните и заплахите. "Казваха, че ще ни убият, че ще ни унищожат", твърди мъжът. След като дошли полицаите, дошла и дъщерята на собственичката. По думите на бития тя, без нищо да каже, се опитала да го ритне между краката.

Кметът на район "Люлин" инж. Георги Тодоров отбеляза, че подобни случаи зачестяват. Наскоро служители в озеленяването били нападнати при опит да косят трева. И напуснали. "Сега колегата е със средна телесна повреда. Настоявам полицията и прокуратурата да си свършат работата", каза той.

Автомобилът е бил преместен от собствениците му, въпреки че е спрян от движение за неминат преглед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
2
 
2
 
! Отговори
Libre comme air преди 1 месец
Заради липса но гтп репатриране!!!Да се радва че се отървал само с избити зъби...Това са мутри които трябва да се избиват!!!
80
1
 
0
 
! Отговори
Арууен преди 1 месец
Спазили са етикета в Mopдop , голяма работа сега за един 2-3 зъба проблем ще го правите Нали е жи.
79
0
 
4
 
! Отговори
Рамадан преди 1 месец
Куде са полицаито с пищовите ба.д а окаушат тез двамата казълбаши?
78
0
 
4
 
! Отговори
Що преди 1 месец
Що изтрихте,че не трябва да се възпроизвеждат някои индивиди
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нормално ежедневие в Люли
76
0
 
3
 
! Отговори
София не е джунгла преди 1 месец
Не е възможно да се предоставят безплатни паркинг за паметници на колела-това означава от всеки един от нас да се вземат едни пари за да се подсигури комфорт на безхаберници.Никъде и никога не е имало такова нещо и няма да има.Що се касае до дивашката криминална проява-очевидно следва да се проведе наказателно преследване и съдът да наложи съответните наказания.София не е джунгла, нито сметище
75
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До Аз Но и никой не е длъжен всяко празно място да го превръща в многоетажен блок, всяка еднофамилна къща- също. Само до преди 10-15 години в София беше в пъти по- спокойно. Не е нужно цяла България да се изсипва тук. Едва ли в останалия свят всеки собственик на автомобил разполага с гараж. Тези с таралясниците, които нямат преглед или минават фиктивен такъв трябва да се разкарат, това е ясно. Както и цялата столица да стане зона, с 150лв абонамент за живущите и по 2лв на час за останалите.
74
0
 
5
 
! Отговори
Lmaooo преди 1 месец
Люлииин :D :D :D
73
3
 
7
 
! Отговори
До Аз преди 1 месец
Никой не ти е длъжен да ти изглажда безплатен паркинг, както и никой не ти е длъжен да ти дава безплатен апартамент. Купи си гараж или си наеми. Също не е нужно да живееш в столицата. Можеш да отидеш в Благоевград и да идваш на работа в София.
72
8
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 месец
Какво е това ограбване на народа?Като няма преглед си има глоба ако се движи ама се плащат данъци нали значи ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ Е НЕПРИКОСНОВЕНА!!!Това са МУТРИ ВЪВ ВЛАСТТА ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ?
71
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре че и бабата не се е намесила
70
3
 
14
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
По принцип действията са дивашки, но е поредно доказателство, че е време да започнат да се изграждат паркинги и гаражи в София!
69
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разбрали са се като мъже :)))
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 68 "Ох моля те! Спри!" Що бе, натоварвам ли те нещо? Реалността не ти понася ли?
67
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
гербав електорат.
66
0
 
8
 
! Отговори
Мара преди 1 месец
От материала не става ясно дали процедурата за вдигането на автомобила е била проведена както трябва. По принцип заповедите на кмета са обжалваем акт, като преди това имаме констативен протокол, наказателно постановление, тогава е заповедта, следва покана за доброволно изпълнение и накрая е принудително изпълнение. Във всеки етап се уведомява собственика. Ако всичко е както трябва, тези хора са за съда.
65
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"А истината е, че ако са искали да намерят хората, щяха да ги намерят." - Не е така. Ако те призовава съд или прокуратура, то могат да оратят полицията "да те намери". Но ако е общината - пускат се едни писма, звънят се едни телефони и ако на гражданинът не му е удобно, просто игнорира всичко. А когато се стигне до действия, масово казват "Но вие не ме потърсихте". Един мухлярник, така имаше снимка във FB, как вхърля всички писна от общината в коша, ама после ревеше, че не са се свързали.
64
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 73 - За какво говориш?????????? Ти си невменяем! Свърът съм си редил ... Олеле! Фактит са следните - жена и син нападат общински служител, в ороцес на саморазправа нанасят лека до средна телесна повреда (това ще го разберем след време), за да защитят имуществото си, от "преместване". То не им е било отнето, имало е спазен административен ред и са нямали никакво основание, да действат така, както са действали. Сега ще си понесат последиците.
63
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 72 - Ох моля те! Спри! Тук не говорим, да са били неправомерно арестувани или натикани в конц. лагери, така че ми соести детинщините и препратките към нацизма. Ако ще говорим в абсолютизми, къде е грануцата? Тая и исбът и избиват зъби! Че утре може и нож да извади на някок по-едър. Пак ли ще е оправдано? Имам чувството, че говоря със студенти на "хапчета за концентрация" в тоя сайт ... Нервни, крайни и неразумни.
62
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 69 "Просто спри с тея глуписти и поезии" Ти си поетът, бе пич! Вярваш, че всичко е станало по човешки и както трябва, защото така се чувстваш по-добре. А аз знам, че никога нищо не се прави както трябва, просто защото хората ги мързи. Кое според теб е по-близко до реалността?