ћитрофанова за Ќавални: »зобщо н€маме никакъв интерес от смъртта му

«а не€ факта, че Ѕългари€ не опазва руските паметници, е печален
22 фев 2024 17:00, Ќели ’ристова
212
ћитрофанова за Ќавални: »зобщо н€маме никакъв интерес от смъртта му
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

"ƒа, разбира се, има разрешение за нашето меропри€тие". “ака посланикът на –уската федераци€ в Ѕългари€ Ќ. ѕр. ≈леонора ћитрофанова коментира има ли забрана от кмета на —толична община за честване на ƒен€ на —ъветската арми€.

ѕопитана как ще коментира смъртта на опозиционера јлексей Ќавални, руската посланичка за€ви: "«асега н€ма никакви официални коментари по този повод – нито какво се е случило, нито защо, затова не можем да коментираме. ћожем да кажем, че всичко, което е имало до момента, са само евтини спекулации по въпроса."

ѕо думите й, Ќавални е бил сериозно охран€ван. "»зобщо н€маме никакъв интерес от смъртта му", категорична е ћитрофанова.

ќще по темата
ѕо повод обвинени€та, отправени от съпругата на руски€ опозиционен лидер – ёли€ Ќавална€, ко€то във видеообръщение директно обвини за смъртта на јлексей Ќавални президентът ¬ладимир ѕутин, ћитрофанова за€ви, че Ќавални е бил агент на ÷–”, както и съпругата му. "јко забел€захте, 10 минути след смъртта му, т€ вече е обвинила наши€ президент в това, че той бил убил Ќавални. –азбирате, че това не може да се прави, когато н€ма никакви данни", подчерта т€.

ћитрофанова отбел€за и че е много печален фактът, че не се спазва споразумението между Ѕългари€ и –уси€ за опазване на взаимните паметници на култура и истори€.

“ази сутрин пред —толичната община граждани протестираха заради разрешението, дадено от кмета ¬асил “ерзиев на руското посолство да чества официално днес ƒен€ на съветската арми€ на „ѕаметника-костница“ в жк. „Ћозенец“. Ќедоволните скандираха "¬ън –уси€ от Ѕългари€", "¬ън ћитрофанова и руските агенти от Ѕългари€", "–уси€ е импери€ на злото".

ѕо-рано тази сутрин съветниците от ѕѕ-ƒЅ-—паси —офи€ също изл€зоха с деклараци€ и призоваха кмета ¬асил “ерзиев "да наложи забрана на този триумф на смъртта, наречен честване на „ƒен€ на защитниците на отечеството“ или ден на съветската арми€".

ќт началото на войната на –уси€ в ”крайна ћосква определи Ѕългари€ като "непри€телска държава".

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


212
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
166
0
 
0
 
! ќтговори
преди 1 месец
÷€лата опозици€ или в затвора или на он€ св€т. —лучайно мисл€ ще да е понеже иначе н€ма как да е!
165
2
 
4
 
! ќтговори
«озо преди 1 месец
ј кой има интерес, баба ми ли? »нтерес има точно пpъдливoтo джудже в  ремъл.
164
4
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
—мешни българчета не разбират че скоро ромчеата ще ги дерат живи , тръгнали световната политика да бистр€т хахахахохохохихихи това е кра€ робииии
163
2
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
—кот –итър: Ќавални изпълн€ваше поръчка на ÷–” и ћI6 за свал€нето на ѕутин.÷–”, ƒържавни€т департамент и британското разузнаване се опитаха да създадат опозици€, ко€то да го замени. ѕрез 2007 г. те се опитаха да организират цветна революци€.Ќавални беше част от плана той стана част от тази младежка активна група. “р€бваше да повтор€т случилото се в ”крайна по време на ќранжевата революци€, но нищо не се получи. —лед това Ќавални навлезе в сво€та фаза, ко€то уж разобличава корупци€та.
162
1
 
1
 
! ќтговори
ћда преди 1 месец
¬ова Ўаломович и неговите при€тели руските олигарси јвен,„орни,ћилер,–отенберг, јбрамович,ћикелсон,ƒерипаска, ћордашов и ‘ридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистически€ българин!
161
4
 
4
 
! ќтговори
българин преди 1 месец
ѕроблема не е че руснаците са ни определили като непри€телска страна, а че ние много късно осъзнахме че руси€ ¬»Ќј√» е била непри€телска страна!
160
1
 
0
 
! ќтговори
rambaldievskievich преди 1 месец
ƒо јнонимен 150: ƒори и през т. н. монархофашизъм (парексаланс оксиморон) съветското посолство е действало в Ѕългари€ ('баси какъв монархофашизъм е бил тогава, 'наси! —ъветско посолство функционира в монархофашистка държава!). ј пл€скайте минуси, сега!
159
1
 
0
 
! ќтговори
rambaldievskievich преди 1 месец
ƒо јнонимен 160: Ќе лъжи! Ћиквидирани са били нелегалните (най-вече комунисти), шумкарите, €таците, почти всички от които са служили на чужда държава (най-вече ссср) в ущърб на Ѕългари€.
158
2
 
2
 
! ќтговори
rambaldievskievich преди 1 месец
"ћитрофанова за Ќавални: »зобщо н€маме никакъв интерес от смъртта му" «начи имат.
157
1
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
"Ѕлагодарни€т български народ" събори монумента на съветските окупатори и убийци!
156
5
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
јко съветската арми€ не беше влезла, фашистите щ€ха да продължат да избиват български€ народ. “ова че арми€та влиза и тоталитарни€т режим се разпада, напуснат от народа си, б€гат като мишки, е чиста победа с нокаут над българските фашистчета. ј днешни€т контектк не е необходимо да се намесва. »стори€та си е такава каквато е.
155
0
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“о и от атаката на —еверен поток н€мате никакъв интерес, ама ви € приписаха, всичко ви приписват, щото сте будали, доказателството е, че ћитрофанова ви е посланик. “олкова ли н€мате н€кой човек с дар слово.
154
2
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
*** ви гони ! √олем страх!! ƒори и погребението не му разрешихте! ѕфу!
153
1
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ќкупатори!!
152
3
 
7
 
! ќтговори
путин убиец преди 1 месец
—ъвецката арми€ агресор!
151
2
 
3
 
! ќтговори
 око преди 1 месец
¬ладолф прекърши Ќевални в момента преди изборите за да може “ръмпутин да се оплаква пред хората, че е американски€ Ќевални. –азбрали са се като пред 2016
150
1
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
‘лоберката е готова за теб , ковро , скоро и жужето
149
3
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕенсиите - русофили заспаха с кокошките и оставиха ћитрофанова сама на амбразурата
148
8
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќещо не разбрах защо се казва "паметник костница". Ќ€ма как да има кости на съветски войници, защото в Ѕългари€ са умрели 3-4 войничета от препиване.
147
4
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
’а ха. ћитрофанова н€ма никога да напусне Ѕългари€ по собствено жеелание. Ќ€ма толкова луд чокек да се махне от Ѕългари€ и да отиде в –уси€.