Пеевски за отказа на Радев да ни представлява пред НАТО: Обслужва чужди интереси!

Според председателя на ДПС президентът се опитва да дестабилизира държавата
27 юни 2024 18:12, Нели Христова
352
Пеевски за отказа на Радев да ни представлява пред НАТО: Обслужва чужди интереси!
Снимка: БГНЕС

Отказът на Румен Радев да поеме отговорността да оглави делегацията на България на Срещата на върха на НАТО е потвърждение на това, за което предупреждавах многократно - неговите позиции обслужват чужди, а не националните български интереси и са подчинени на зависимости и връзки на Изток, обратно на евроатлантическите ценности и принципи! Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски.

"С измисленото “различни виждания”, бягство в чужбина, когато НАТО заседава в София и още подобни примери, Радев играе двойна, лицемерна игра. Радев последоватлно и демонстративно се опитва да отклони България от нейните ангажименти и да я дестабилизира, прокарвайки руското влияние и пропаганда в този критичен за сигурността на Европа и света момент", подчерта Пеевски.

Той посочи, че последователната позиция на евроатлантическото мнозинство в предходните парламенти на страната в подкрепа за Украйна, срещу непредизвиканата агресия на Русия и лоялността на България към Алианса не може да бъде компрометирана, в името на лични интереси и политически амбиции. "Заиграването с картата на сигурността и внушаването на страхове у хората е крах за високата институция на президент и злоупотреба с доверието на хората", категоричен е Делян Пеевски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от Общество
Постижима ли е еврозоната без стабилно правителство?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Ноя е много силна конкуренция за образа на ШишоБакшишо.
196
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Грух! Грух! Грух! Грух! Грух! Грух! Грух!
195
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 189 - Началника ми каза , Той всичко знае .
194
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Дайте му малко манджа на този в паничката да похапне, че само грухти като гладно п р а с е
193
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 192. Дрън дрън ерина.
192
21
 
2
 
! Отговори
Василев преди 6 дни
Добре де, аз да не съм милионер за да плащам на некадърника Радев договора с Боташ???Аз да не ги печатам левовете, лесно му е на Радев да подписва геостратегически договори и после да се изнизва и ни лук ял ни мирисал, даже няма и истински журналисти да ги притиснат и да го питат , откъде накъде ще подписва такива договори за години напред в ущърб на българския народ и държава???Агент Лий Хейни!ЦРУ!!!
191
0
 
21
 
! Отговори
БОЙКО ОБАЧЕ МЕ КЕФИ преди 6 дни
12 години шапка на тояга, щракане с пръсти, обикаляне с жипката, пачки кюлчета и накрай, когато на всички ни дойде до гуша, он вика "вие не ме оставихте да ви вкарам в еврозоната" - ХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ
190
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 184 Така е. В днешно време в разговорния език тази думичка се използва като "сигнална" само от руските пропагандисти. Иначе се използва само в официални форуми на най-високо ниво в официална документация. Видя ли да се използва от някой в обикновен разговор, вече знам, че е путинистче. Тук не е изключение.
189
1
 
18
 
! Отговори
Каквото преди 6 дни
И да изгрухти това нещо вдига точките на Радев
188
0
 
7
 
! Отговори
Тежи Магнитски преди 6 дни
Но скоро няма да падне , колкото и да се преструва.Освен ако Тръмп не дойде
187
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До отец Нафърфорий 188. А ти откъде знаеш ?
186
10
 
4
 
! Отговори
отец Нафърфорий преди 6 дни
Борисов охраняват, този се пази , страхът е плъзнал навсякъде и има основание .Всички политически убиства у нас от Луканов до сега са дело на мацква . Без преувеличения. Забележете това се случва със страни които влизат в графата "братушки" .
185
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 185. Кви руснаци та бият по глъвътъ бе ?
184
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 180 Ц, г-н Христов е от пребоядисаните партийни секретари, които се правят на евроатлантици. Затова така добре познава тази категория. За негово съжаление отдавна е разкрит като яростен путинист и анти-демократичен.
183
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Формирането на редовно правителство ще е най-големия удар срещу ЧУЖДИ интереси! Защото в такъв кабинет няма да има място за руски "люспи". Ако не сега ,то след 3 месеца ще има мнозинство за такова правителство! А има ли,фантомния все още проект на Радев ,ще има да чака да дойде и неговото време..
182
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 178. Евроатлантизъмъ като определение ползвано за щяло е нещяло е пълна глупост. Тия които го ползват са пълни...сети се сам.
181
0
 
4
 
! Отговори
Това ви е преди 6 дни
Бащицата от много акъл по избори и мечти за 800 дни , европеец да стане ***-седейки и люпейки семки.
180
0
 
7
 
! Отговори
някой си преди 6 дни
До ТакаНе може да го каже по ред причини! Първо той трябва да спази секретния договор на парламента-там пише какво точно трябва да прави.Второ - ние не искаме да слушаме НАТО но НЕ Е НЕОБХОДИМО да го крещим пред целия свят.По деликатно трябва. И трето:Отидеш ли-задължително ще те натиснат да правиш нещо друго дето не трябва.
179
0
 
10
 
! Отговори
Пеевски преди 6 дни
Грух, грух, грух, грух..............
178
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Христо Христов 176. Той е от тия дето вече над 30 години реват "те сега ше видите вие" и после се скатава и чака да се случи нещо а той да се радва.