"Величие" ще опита да изключи Марков и Василева

Идеологът Михайлов осуетявал саботаж
4 юли 2024 07:20, Петър Бойчев
32

Ние искаме полковник Николай Марков и Виктория Василева да бъдат изключени от организацията на партия "Величие". Това заяви идеологът на "Величие" Ивелин Михайлов снощи на среща в Разград.

Той обясни, че парламентарната група ще направи опит да изключи от редиците си председателя си Николай Марков и зам.-председателката Виктория Василева. Предложи още след срещата, продължила почти 2 часа, да бъде пусната петиция.

"Когато председателят на партията извършва саботажни действия, цялото звено следва заповедите му. И сега утре или го махаме командира, или разпадаме групата, за да може да извършваме някаква дейност", обясни той.

По думите му, ако не успеят в начинанието, то групата ще се разпусне и депутатите й ще останат независими.

"Ние сме предприели мерки, те ми се обадиха тези, които спазват това, което сме обещали на хората. Ако утре не успеят да махнат полковник Марков и Виктория Василева, ще разпуснат групата, за да могат да работят като независими депутати, защото можем да свършим работа. Иначе всичко се забива", заяви Михайлов.

"България страда от тази липса на справедливост. Малко хора го осъзнават, защото не обичат да четат история. Но тя показва, че винаги, когато хората се чувстват в безпомощност или има революция, или има разпад", поясни Михайлов.

По думите му управляващите ни са хора с нисък интелект. "Човек, който има държава, не би я разрушил по този начин и да я продаде на безценица".

"В парламента няма независими депутати. Всичко това е цирк. Ако имаше други опозиционни партии, нямаше ли някой да се присъедини към нас? Това, което се случи е, че нашите депутати отидоха в една супер враждебна среда. От "Възраждане" ги обиждаха, казваха им въшльовци, нещастници".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: михайловмарковВеличие
Още от Политика
Популизмът е един от големите рискове пред бизнеса у нас
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
ПП Величие преди 2 дни
Няма какво да се "опитваме" прави се общо събрание на ПП Величие и се гласува изключване на предателите от партията с мнозинство на гласовете, шут в дебелия гас на Марков шут в селския гас на Василева. Точка *** е извърлен
24
0
 
1
 
! Отговори
И т.н. и т.н.... преди 2 дни
Политиката е изкуство на лъжата, а Ивелин се опитва нескопосано да казва истината.На селско-религиозните комунари от "Исторически парк" им трябваше партия и строителите Виктория и Марков, с помощта на Киро Брейка...И т.н. и т.н...
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Какви доказателства има Морков? Осветителя какво освети? Само празни приказки и нищоправене, само дърдорене. Айде сега да излезе да обясни всичко. Вън!
22
3
 
5
 
! Отговори
Смешка преди 2 дни
Величие се показа като поредната скоротечна, смешно-тъжна политическа гротеска и фарс.
21
2
 
12
 
! Отговори
Хейт преди 2 дни
Мнооого си глупав, Ивелине! Ако искаше да си в политиката, трябваше да станеш депутат! Хем нямаше да те преследват, хем щеше да следиш всичко от кухнята. А ти си въобразяваше, че ще си като Сокола? От парка ще командваш всички? Щом си избрал Марков за лидер, трябваше да изчакаш няколко месеца и да му се довериш. И без това парламентът ще е кратък. А ти омаза всичко с глупостите ти още в началото.
20
5
 
7
 
! Отговори
Капитанът преди 2 дни
Това момченце Ивелинчо уж е със средно образование, но аз се чудя дали не е с основно, съдейки по изказа му , на продавач на дини.
19
6
 
3
 
! Отговори
Политкоректен преди 2 дни
Това, което виждам до тук е, че Марков не говори лошо срещу никого, действа си по задачите, изпълнява си обещанията и си има доказателства. А едни други хора истиричничат и го плюят, вадят записи и компромати изпод масата, ровят му дори в интимното бельо. На кого според вас ще повярвам? Аз не бих желал някой да постъпи така с мен.
18
0
 
4
 
! Отговори
788 преди 2 дни
Те това са искали да влязат на хранилката и после хоп независими.Няма независими .Да се махат. Превърнаха се на цветарки .
17
1
 
2
 
! Отговори
на кого ни оставяш!? преди 2 дни
Марков напъваше за европарламента,ама не стана!А ТУК ДАЛАВЕРА НЯМА!
16
0
 
4
 
! Отговори
Щом преди 2 дни
Катинчарова напуска партията, значи са се продали.
15
0
 
9
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 2 дни
а василева избрала ли е вече към коя друга партия ше се закачи :)
14
0
 
9
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 дни
Ще ги изключат, но немогат да ги изгонят от народното събрание, докато не падне.
13
3
 
7
 
! Отговори
Банкеръ преди 2 дни
Г-н Михайлов поне нещо е направил в живота си.Такива хора,като Марков са служили в МВР и само са смукали от държавата.Всеки плюещ по тоя или оня да се погледне и да прецени от кои е.Ще се окаже,че в Парламента хора направили нещо в живота си за държавата липсват.Такива са фактите.
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Такива циркаджии наистина се срещат рядко.
11
1
 
9
 
! Отговори
онуфри преди 2 дни
Слагайте киро брейка за председател
10
3
 
11
 
! Отговори
дедо ви преди 2 дни
изтекоха им петте минути слава , айде сега да се връщат на полето .
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Дойде новата мода на изключването и сваляне на доверие от депутати.
8
1
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 2 дни
Пастор Ивелин пак ще проси дарения. Пък дебелият подполковник съвсем откачи :)))))))))))))))))))))) Слаб му е ангела... и отзад халката :)))))))))))))))))))
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
тези двамата са като уоръл и харди. хвани единия удари другия. единият, ченгесарин, подпухнал, с торби по очите, човек не го знае с българия ли е, с русия ли е, с нато ли е, едно предаване така, другото онака, градил бил, организации, връзки, офцете чули недочули, се идентифицират с него, малки селски тарикатчета дето само копанката ги интересува. другият някакъв фараон, пере пари, дължи пари, лъже хората..... и накрая тетята де води четята. смърди на активно мероприятие.
6
3
 
7
 
! Отговори
до Сър Пичук преди 2 дни
"Величие" са за ЕС и НАТО и са сциентолози.