Путин и Си: Преговори за Украйна без Русия са безсмислени

Двамата разговаряха в Астана
54
Путин и Си: Преговори за Украйна без Русия са безсмислени
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският президент Владимир Путин и президентът на Китай Си Дзинпин обсъдиха темата за Украйна и изразиха съгласие, че мирни преговори без участието на Русия са безсмислени, каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Ройтерс.

„В контекста на Украйна беше отбелязана безсмислеността на всякакви формати без руско участие“, заяви Песков.

Путин и Си разговаряха в рамките на свиканата в Астана среща на върха на Шанхайската организация за сътрудничество (ШОС), която за Москва и Китай е инструмент за противодействие на влиянието на САЩ и съюзниците им.

Путин каза на Си, че страните им действат, следвайки собствените си интереси, а не срещу други държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от Свят
Шолц: Германия няма да е част от войната в Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
0
 
! Отговори
А пък с Русия преди 2 дни
Са много "смислени" ли? Русия настоява да й се признаят за нейни завоюваните от Украйна територии безусловно, на което никоя държава в положението на Украйна няма да се съгласи! Никоя уважаваща себе си държава няма да се съгласи да съкрати армията си и да стане послушно кученце на Русия, което само да лае по нейна заповед.Това са налудничави мисли, бълнуване на болен мозък и НИКАКВИ конструктивни предложения!
44
0
 
2
 
! Отговори
Да преговарят за мир преди 2 дни
До Анонимен 49: Рано или късно Украйна ще трябва да преговаря за мир. И колкото по-рано започнат да преговарят, толкова по-малко ще загубят.
43
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
А с участието на Русия - още по-безсмислени!
42
1
 
4
 
! Отговори
БАНко преди 2 дни
НАТООВЦЕ , ПОСЛУШАЙТЕ КРЪЧМАРЯ !!! ПУТИН , ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА !!!
41
1
 
3
 
! Отговори
Абе преди 2 дни
До Га4е Много "православни" станахте. До оня ден комунистите разрушаваха църкви, а днес са най- набожните! Единия комунист от КГБ, другия комунист от БКП! Възпитаваха ни в атеизъм и вярност на партията, сега са вече набожни. Може и да не съм вярващ, но не съм и позьор, че да се правя на най- хрисимия! Тяхната религия пък са властта и парите и ако някой мисли, че е Бог, много бърка!
40
0
 
6
 
! Отговори
offf преди 2 дни
Действали за собствените си интереси , не срещу чужди държави, но когато интересът е друга държава , това си е интереса....
39
2
 
4
 
! Отговори
И преди 2 дни
До Кисел Какво си мислиш? Че от кисело ще ти стане сладко ли? И ти ще ядеш хурката, или си мислиш, че като се умилкваш на руснаците и им говориш, че си бил стях ще ти простят? Те прощават, когато имат интереси!
38
10
 
8
 
! Отговори
марчела преди 2 дни
Фашистът Шолц вдяна, че Германия, победена Хитлерова страна от Червената Армия във ВСВ,трябва да не участва с помощи за Бандеровска Фашитска Окраина.Ако го направи, Германия,този път ще беде ликвидирана да последния немец!
37
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ботоксовото кремълско джудже така и не му идва на акъла в просттата му тикква,че вече е васал на Китай и е пудела на Си.
36
12
 
7
 
! Отговори
Га4е преди 2 дни
За Православните България и Русия! За Президентите Румен Радев и Вл. Вл. Путин!!!Слава!!!
35
13
 
7
 
! Отговори
Кисел преди 2 дни
След ликвидацията на остатъците от Бандеровска Фашистка Окраина,на ред е ликвидация на съединените наркомански щати, и най-паче на предателска България,която про100Киро,кокорчо, Магарев, плъхоДенков, ГАРГАмел, Пуевски и предателя-комунист Бойко М. Борисовизтъргуваха с наркоманскте щати за 30 гроша.Нови избори! Президентска Република с Президент Румен Радев.А, в Парламента да има 80 дупутата.
34
15
 
8
 
! Отговори
Така е .. преди 2 дни
Да сравняваш Русия със САЩ е като да сравняваш магаре с кон. И когато магарето се опитва да захапе коня , получава мощен ритник.
33
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Да си мислиш, че може да воюваш с мечока и да го победиш на бойното поле и да го завърнеш обратно е синдром. И кой досега го е направил. Франсето и мустакатият са опитали някога и пак същото се е получило.
32
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До до 27...Суто не е 5то поколение...рашките си мислят чре е пето...да ама не..
31
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До до 27....Можеш ли да сравниш Мерцедес 1960 и Мерцедес 2024 год...все е Мерцедес нали само че разликата е от Небето до Земята....Ф16 от 1980 до 024 год има развитие което ТИ с промитият си мозък едва ли някога ще разбереш...
30
9
 
12
 
! Отговори
до 27 преди 2 дни
ефките бяха супер самолети през 80 г....сега са подходящи за скрап! СУ-57 пето поколение ги яде на закуска!
29
12
 
8
 
! Отговори
Барселона преди 2 дни
Собственият интерес на Русия е да заграбва нови територии...но....това не е насочено срещу други държави...как да го тълкуваш...
28
6
 
9
 
! Отговори
абе преди 2 дни
ако путин поиска китайски наемници - ще наводнят цяла украйна!
27
11
 
6
 
! Отговори
Хаха преди 2 дни
Едно джудже , може да казва , само в магазина
26
15
 
6
 
! Отговори
Паню Баирски преди 2 дни
Руските въшкарници не разбират от преговори, а само от бой по *** глави!