Петков зове: Край на емоцията, време е да свършим работа

Ако от ГЕРБ не харесвали меморандума, да предложели друг текст
185
Петков зове: Край на емоцията, време е да свършим работа
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков призова ГЕРБ да седнат на масата на преговорите и да се намери изход от създалата се ситуация и напрежението около предложения от коалицията меморандум.

Още по темата
"Край на емоцията, време е да вършим работа", настоя той. Според него няма нужда от поредни избори.

"Трябва да направим крачка напред в промяната на всички тези институции, за които всички българи искат отдавна. Нека да творим този меморандум или просто от ГЕРБ да предложат друг текст", коментира той.

Петков предложи ПП-ДБ и ГЕРБ да излъчат екипи, които да преработят текста.

"Аз съм готов по всяко време да седнем на преговори и да излъчим екипи. Нека да седнем за важните неща. Темата кой е външен министър на фона на всички приоритети е с много по-малка важност", призна той.

Петков отново обясни, че меморандумът е публична позиция, с която да приканят ГЕРБ на преговори и да предложат корекции по документа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още по темата: ГЕРБкирил петковПП-ДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
3
 
! Отговори
:) преди 6 месеца
В смисъл "работа" като кражба ле?
140
0
 
3
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 6 месеца
До 128 ти кога брои кога видя беше ли свидетел защо Лъжеш защо обиждаш защо мразиш държавата си Докога едни и същи лъжи едни и същи драскачи едно и също 3 год потъване че има такива като 128 да лъжат да обиждат българите които виждат реалността ние живеем тук и сега и можем да преценим 128 слепи човече
139
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Е сега вече започваме да вършим работа. До сега само си пилехме ноктите, сега обаче, вече......аусралия
138
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 120 Вицът на годината:Явно маймуни с трици може да хванеш в България. "Явно ще се окаже, че при ГЕРБ най-малко се е крадяло" са думи на един от най-големите критици на ББ и ГЕРБ. Ректорът на Юридически факултет на Софийския университет. Да видя на една снимка с"кюлчетата"спалното бельо да се същото със снимките на които се е проснал ББ? Само това! Къде са 8милиарда дето е крал ГЕРБ годишно? А Спеца по вицове? Сега с шмекерии докарва едва едва дефицита 3%! Щото спряха кражбите! Муууухааааа!
137
0
 
4
 
! Отговори
?!? преди 6 месеца
Болен е! Бърнав е в главата.
136
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ПП ИЗЧЕГЪРТА ГЮБРЕТО БОРИСОВ
135
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кире, ами ти вчера повтаряше Меморандум, или отиваме на избори 2 в 1 , бе чадо.
134
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Боже, кога най-после Кирил ще се махне от медиите? Като му видя как виси долната устна когато говори както на оран гута ните ми се повдига. Да се махат тези лъжци Кирил, Асен, Лорер, Лена, че ми дойде до гуша. Борисов, Радев и Плевнелиев ги вкараха в политиката, като повярваха на приказките им. Имам усещането, че Кирил не е завършил нищо и използва чуждо име на друг човек съвпадащо с неговото. Няма ли кой да провери дали е завършил Оксфордския /Колумбийския/ университет?
133
0
 
3
 
! Отговори
рей делио преди 6 месеца
има нужда драги измамници. Вие сте поредните спасители, които мястото им е на бунището на историята. След такива нагли лъжци и лицемери озурпаторът ББ ми става все по-симпатичен. И ако продължите в същия дух с отвръщение бих си дал гласа за него....
132
0
 
4
 
! Отговори
Не можеш да мисли преди 6 месеца
До Анонимен 1292013-2014 с колко ни загробиха и с колко години върнаха назад? Или ти трябва гинкобилоба? 2021-2023 с колко ни загробиха и с колко години ни върнаха назад. Със сигурност не ме бива да мисля. Особенно като Ви казвах:"внимавайте какво, с какво сменяте". Тъй като едни 80%сте мислители, едва ли скоро ще"случим"на политици и управници. Не мода да не призная, че определенията и констатациите много Ви бива.
131
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Каза Киро и подкара Лена да вършат работа по парапети и тавански стаички.
130
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя като уличен песс. Пусне се с настървен *** в гръб на човек. И човека като се обърне. Изскимти и подвие опашка. Е, пробва с "момурандома". Сега е друго.
129
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 126 Явно мисленето ти е непознат процес, който не си го усвоил, ама хич!
128
5
 
1
 
! Отговори
Вицът на годината: преди 6 месеца
"Мисля. Не ме кефи Бат Бойко с дебещината. Но най-малко краде...." Абе слепи човече, моля те да ме осветлиш как се събират кюлчета за рожден ден в размер повече от милион и пачки, които "всъщност ги е нямало", защото това било фотошоп, хем кюлчетата си имат номера и се намери, че са истински??? Бедна ти е фантазията кой какво и колко краде
127
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 124 Ще разбереш скоро, готвят ни поредния четвъртит въртелив и бързо ще усетиш като почнат да вършат "работата"
126
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 117 Анонимен Пропусна Нинова? Случайно ли? Мисля. Не ме кефи Бат Бойко с дебещината. Но най-малко краде. И при него се прави нещо. Нови пътища. Ремонт и поддръжка на старата инфраструктура. Стабилни финанси. Бяхме и регионален играч. Само Тръм му се изкубна, не успя да го млясне. Зор си беше. Сега нито пари, нито нова инфраструктура, нито подръжка на старата. Иначе заемите растят. Спряха тунела под Шипка. Спряха Русе Бяла. С 2 год забавиха Мездра Ботевград. Ихтиман Самоков така оставиха!
125
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До До Граматик 106 Мутрорандум, но понеже Българския му е труден (все пак, родна му е Канада, после Англия и България е само опитно поле, където сее, жъне и мъкне каквото докопа в родината си). Иска да каже, че и той барабар Петко с мъжете иска да е мутра, като Тиквата и наравно да си делкат гепеното.
124
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
кога? къде?
123
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Петков зове: Край на емоцията, време е да свършим работа... А?!? Тоя счита за нужно отново да ни изработят, както те си знаят?
122
0
 
5
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 6 месеца
ДО 119 ДА ТИ КАЖА ТЕЗИ КОИТО ТИ ОБИЖДАШ ЧЕ СМЕ ПРОТИВ ТВОИТЕ ШАРЛАТАНИ СА ОБИКНОВЕНИ БЪЛГАРИ ПЛАЩАМЕ СИ ДАНЪЦИТЕ РАБОТИМ И ИСКАМЕ СПОКОЙНА УСПЕШНА ЗАКОННА ДЪРЖАВА 3 ГОД ЛЪЖИ 3 ГОД РАЗРУХА 3 ГОД САБОТАЖИ 3 ГОД ПОТЪВАНЕ И ЕДНИ КОИТО ДЪРЖАТ ВЛАСТТА ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ЗА СЕБЕ СИ ЯВНО ВИДНО БЕЗСРАМНО