’ристо »ванов: ƒѕ— искат да са скрит партньор на √≈–Ѕ

ѕеевски се самовзрив€ва с поредната фойерверка от безвкусни пошлости, отбел€за той
81
’ристо »ванов: ƒѕ— искат да са скрит партньор на √≈–Ѕ
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

—ъпредседател€т на ѕѕ-ƒЅ ’ристо »ванов отговори на критиките на председател€ на ѕ√ на ƒѕ— ƒел€н ѕеевски с коментира, че ƒѕ— иска да бъде скрит партньор на √≈–Ѕ в регулаторите и не иска има €сни правила и регламент с политическа отговорност между двете политически формации, които нос€т отговорност за управлението - √≈–Ѕ-—ƒ— и ѕѕ-ƒЅ.

"Ќие се опитваме да разговар€ме с √≈–Ѕ за наистина важна тема като реформите, регулаторите и борбата с корупци€та и изведнъж господин ѕеевски се самовзрив€ва с поредната фойерверка от безвкусни пошлости", посочи той.

—поред »ванов път€т е към преговори, а не към извънредни избори.

ќще по темата
"“ака че да про€вим хладнокръвие и разум и да разговар€ме", призова той и отсече, че н€ма да коментира изказването на ѕеевски, който по-рано го обвини, че иска да контролира прокуратурата.

"ƒа, темата са регулаторите, да, темата е главни€т прокурор. јко главен прокурор като »ван √ешев беше избран по мое време, аз бих си мълчал", каза ’ристо »ванов.

—поред него дори да се стигне до нови избори темите, засегнати в меморандума на ѕѕ-ƒЅ, отново ще бъдат на дневен ред.

“ой призна, че с ƒѕ— е имало много разговори, след като ѕеевски каза, че с »ванов са пили турско кафе в кабинета му около промените в  онституци€та.

"Ќима това, че ние сме разговар€ли с ƒѕ— е новина? ƒѕ— имат обективен интерес да се опитат да си промен€т позиционирането – и вътрешнополитически, и в международен план, подкреп€щи реформата в  онституци€та. ѕеевски обаче е на път да изгори този капитал, защото сдържаността не му е силна черта", коментира ’ристо »ванов.

“ой добави, че очаква оставката на премиера Ќиколай ƒенков да бъде подадена на 6 март, но да не бъде гласувана би било абсурден сценарий.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


81
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
71
0
 
0
 
! ќтговори
јноним преди 1 месец
Ѕезсрамник алчен заблуждава просто се чуд€ кой му в€рва ¬ън от парламента
70
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
’ристо »ванов и Ќаьо “ицин са говорители на неграмотни€ пишман-политик  иро просто. » двамата са гола вода.
69
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
’айде, да не припомн€ме на какво дередже б€ха ƒЅ. ѕърво се прилепиха до √≈–Ѕ, за да се поотлеп€т от дъното, после с ѕѕ алабала с президента. —ега са патерица на червените некадърници от ѕѕ. √≈–Ѕ като първа политическа сила са в правото си, да си подбират кадри от ко€то искат парти€, но кадри които могат и зна€т как се управл€ва. ƒѕ— е стара парти€ с гол€м политически опит, представена в ≈вропарламента. „ленка на ≈вропейски€ либерален съюз. Ќикой не споменава ѕѕ,ƒЅ в ≈ѕ.
68
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕѕ от началото на мандата си е направила едно гол€мо нищо и продължава само да рекетира, пълен провал вижте какво става по улиците, √абриел е добър пример за добро и последователно политическо управление.
67
0
 
3
 
! ќтговори
ƒќЋ”ѕЏѕЏЅЏ ЁѕЏƒЁЅЁ преди 1 месец
Ўарлатани оставка ¬ън от парламента добрахте се до властта с ала бала с машините б€хте много гладни и грабите бързо жадни €вно кой гласува за вас отсега нататък
66
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ќставка и избори. »ли се страхувате от избори защото н€ма да влезете в следващи€ парламент другарю »ванов.
65
1
 
2
 
! ќтговори
иванов преди 1 месец
√осподин »ванов, ѕеевски вече може да говори всичко, вкл. и "безвкусни пошлости", и да, пошлости са. » да, бесен е, защото е пренебрегнат. Ќо... вие му позволихте всичко, практически ¬—»„ ќ. Ќа него и на Ѕорисов. —ъгласете се, че безвкусна пошлост е јтанасова в  —ъд. Ќо вие не се погнусихте и подписахте, както и € прегръщахте и поздрав€вахте. » вие лично. —ега си сърбайте попарата.
64
0
 
3
 
! ќтговори
хаха преди 1 месец
¬секи път като вид€ физиономи€та на ’ристо »ванов, ще си го представ€м в скута на ѕеевски с мазно турско кафе
63
0
 
2
 
! ќтговори
јнгелина преди 1 месец
"√ол€м умник " си ’р. »ванов- те б€ха "твой скрит партньор" преди ,иначе с √≈–Ѕ винаги са били "открит - скит партньор" по време на ц€лото управление на √≈–Ѕ ,макар и да б€ха "уж невидими" ,като при теб преди "сглобката. Ќ€ма по- големи *** в Ќ— от теб ,јтанас јтанасов и "÷ончо" от ¬ъзраждане ,които сте на "показ" . »наче и достатъчно безмозъчни представители на ќѕ√ от —еверозападна Ѕългари€ тип "чехълче" от средите на мафи€та. .
62
0
 
2
 
! ќтговори
ј те в момента преди 1 месец
са открит партньор, в€рно. » какво ще им попречи да го направ€т?
61
0
 
2
 
! ќтговори
—ами си ги избрахте преди 1 месец
—ами си ги избрахте за коалиционни партньори. “умба-лумба, евроатлантизъм, грантове от ѕосолството.  аквото си постелеш, на това ще легнеш.
60
1
 
2
 
! ќтговори
Ќищо ново преди 1 месец
ƒѕ— винаги са били скрити€т партьор на √≈–Ѕ. ¬ъщност изобщо не е скрит, но така се казва. Ќе искат министерски постове, задовол€ват се със зам. министри и зам. областни управители, но си получават своето. ƒокато управл€ваше Ѕойко винаги са гласували за бюджета на √≈–Ѕ. » ’ристо »ванов това го знае. —ега вече направха с ѕѕ-ƒЅ-√≈–Ѕ евроатлантическаат сглобка. Ќ'агъл е ƒел€н ѕеевски, но знае, че без него не можете.
59
1
 
4
 
! ќтговори
Ѕј„ ј“ќ– преди 1 месец
’р.»ванов е виновен ƒѕ— да участват активно във властта.“ой искаше т€хното участие,за да се приемат изменени€та в  онституци€та.ƒѕ— усп€ да прокора да могат хора с двойно гражданство(разбирай от “урци€)да участват във властта.јко това не е предателство,здраве му кажи. огато ’р.»в.говореше за пром€на никъде не се споменаваше за такава пром€на.—ега да реве е безсмислено.ƒа не би да не знаеше,че с мутри не може да заиграваш.
58
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќа то€ ще му се пръсн ризата от евтините кюфтета
57
0
 
5
 
! ќтговори
ƒќЋ”ѕЏѕЏЅЏ ЁѕЏƒЁЅЁ преди 1 месец
ћного нагъл станал лодкар€ забрави ли че с дпс гласувахте промените в конституци€та тогава какво беше н€ма ден трудов стаж този кои гласуват за тези шарлатани позор сте разрушихте държавата за обогатиге себе си
56
0
 
5
 
! ќтговори
Ѕг. преди 1 месец
Ћодкарьо,времето се оправ€ так че качвай се на н€ко€ ладийка , навивай панталоните и си е б. јвай майката,а като те гледам как наддаваш телесна маса скоро ще надминеш Ўиши
55
0
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
«апада не ви иска вече. –азкрихте корупционно-измамнически€ си политически характер. —лугувате и се унижавате навън, за да ви остав€т да овладеете корупци€та и регулаторите.
54
1
 
12
 
! ќтговори
3737 преди 1 месец
–истьо що бре сте толкоз нагли? явно и √ал€ вече ви обърна гръб. √абриел вчера след срещата с посланиците беше доста наперена. Ѕързо дойде кра€т ви –истьо.
53
0
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
–истооо , отивате в Ќ≈ Ѕ»“»≈“ќ !
52
0
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕрав е ѕрезидента :Ўј–Ћј“јЌ» !