Борисов: Няма да допуснем България да участва във военни действия в Украйна

Той отговори на предположения, направени от Тодор Тагарев
Обновена: 29 дек 2023 11:41 | 29 дек 2023 11:41, Нели Христова
470
Борисов: Няма да допуснем България да участва във военни действия в Украйна
Снимка: БГНЕС

Брюксел работи правилно, докато всичко не е договорено, нищо не е договорено.Тук младостта и опитът в управлението изиграха лоша шега и в България, и Румъния. Огромен труд на правителството и парламента, в момента е подложен на доза съмнение, дава се възможност да има негативни коментари. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора, предаде БГНЕС.

Да се надяваме днес до обед да получим документа, никога не се прави без документи. Ако не стане до днес, ще отидем през януари. Тогава е близо до изборите в Австрия, затова полагаме всички усилия. Зад сцената в Европа това се казва консултации, се провеждат страшно много консултации. Ние сме длъжни като искаш да си в Шенген да си пазиш границата, ако не можеш, имаш пасиви. Нищо не налагаше да се избързва с коментари, каза Борисов. В последните месеци хората на гранична полиция, митниците полагат огромни усилия и можем да възстановим това добро охраняване на границата, а по времето на Рашков границата беше разградена, положиха се огромни усилия да се плюе българската държава тогава, каза Борисов.

Попитан за войната в Украйна Борисов каза, че българският народ не желае да участва във военни действия, "и ние няма да допуснем България да участва във военни действия". Едно е да изпращаш като другите държави помощ, друго е да изпращаш военни части. Не мога да повярвам Тагарев какво говори. Българите трябва да знаят, че това няма да се случи, убеден е Борисов.

Коментирайки бюджета, Борисов заяви, че всички, които са взели участие в подкрепянето на бюджета могат да се похвалят. И ние, ПП, ДПС, ДБ и БСП. Упреците, че имало сделка между мене и Асен за нашите кметове, се оказа поредната неистинска новина. Постарали сме се, подчерта Борисов.

Дефицитът е към 2,5 в момента, ще останат около милиард за инфраструктурни проекти. С колегите от ПП-ДБ и другите има голям шанс над 90% да се случи пътят Търново-Русе, разширението на Хаинбоаз също, коментира Борисов. Можем да кажем и позитивни неща в края на годината, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


470
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
396
2
 
25
 
! Отговори
българка преди 5 месеца
Всички желаещи, водени от тагарев, бойкикиев, кирето, асенчо, отряд розови дантелени гащички - бегом към украйна - на предна линия! Пример трябва! Аз съм за - да видим колко ще се съберат. Ще треперят руснаците пред такъв отряд!
395
8
 
0
 
! Отговори
Украйна ти е освобо- преди 5 месеца
--дителка ! Защото по стар тертип те са най здраво мобилизирани и повечето бойци са украйнци -- има стари тефтери оди ги чети и после се изхождай по въпроста ! Плюс това *** утрпаха цар освободител заедно със семейството му зверски !
394
7
 
0
 
! Отговори
Като видя ЧЕ .... преди 5 месеца
Запада е решил найстина да помага на Украйна тогава отивам наемник на нейна страна ! Аз не знам защо Запада дава предимство на Русия уж без да иска на война по неините възможности със постоянно бомбене и въздушно превъзходство Без самолети ти остава само да лежи по очи във тинята и да се молиш снаряда да падне другаде . Как Украйна ще воюва без самолети и без ракети със голям обсег война на изтощение ,друго си е да нанася и тя удари по руските заводи ЖП-възли ,язовири и ЕЛ централи и прочие !
393
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това да даваш пари и оръжие на една държава, която воюва с твоята Освободителка е национален позор!
392
0
 
18
 
! Отговори
Гошо преди 5 месеца
До автора: кога Борисов какво е казал? Той мени мнението си четири пъти на ден, а през ноща е с Мата Хари....
391
0
 
16
 
! Отговори
Не на нас тия преди 5 месеца
Днес бе-гето е спонсориран от американското посолство. Тук можеш да разбереш как действа пропагандната машина на сащ. Дежурните прислужници са впечатляващо политически коректни за такива двойкаджии и нехранимайковци и хулигани.
390
0
 
18
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 месеца
Ама знае какво да каже да сгрее душичките на лелките. Иначе си гласува тихо и кротко с продажниците
389
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
БОРИСОВ,ПЕТКОВ, ВАСИЛЕВ,ТАГАРЕВ,ЛОРЕР,АТАНАСОВ,ХРИСТО, ЗАКОПАХТЕ БЪЛГАРИЯ. ТОВА НЕ СА ПОЛИТИЦИ, А ПРОДАЖНИЦИ!
388
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До сега Тагарев говори за български военен контингент в Косово , Босна и на други места . Както и Евентуално за ЧЕРВЕНО море. А Борисов говори за Черно море. Иска с нещо да ни впечатлява
387
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Така говори защото го е страх. Сигурно е предупреден от руското посолство. Да не се бърка във войната. Не , че руснаците са му братушки .
386
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Всички негласували мъже от 18 до 50 години да бъдат привикани в казармата
385
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Че ви вече я допуснахте, Путин е много ядосан с вашите подкрепи за Укрите и Байдънов.Това да ви е ясно Вагнитски
384
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако питате Магаренко, той веднага ще вкара БГ във война с Русия. Вече са му обещали сигурно местенце по островите...
383
3
 
14
 
! Отговори
Мобилизацията преди 5 месеца
Започва записването на доброволци за попълване на загубите в Украйна! Юнаци, записвайте се! Киро вече е записал половината гей парад! Пеевски и Асенчо ще ви командват! Тагарев ще ви осигурява с наставления!
382
0
 
13
 
! Отговори
СТРАХЛИВЕЦ преди 5 месеца
СТРАХ ГО Е ДА РАЗДАДЕ НА НАРОДА ОРЪЖИЕ ДА НЕ ГО ГРЪМНЕ НЯКОЙ
381
1
 
12
 
! Отговори
Почна се преди 5 месеца
Почнат ли итричанията нешаа са ясни вече е наредено да се пращат "доброволци"
380
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Борисоф схваща ли каква глупост казва?..България е част от НАТО.ще тече , че тези решения не се взимат от него.И ако трябва да разсъждаваме трезво, а не като тоя шизофреник, България трябва да спазва нарежданията от НАТО..А не на тоя провален политик.На когото вече Европа не вярва
379
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Голяма лъжа изпусна тоя хроничен лъжец и измамник...Първо, никъде в централите на НАТО не са и помисляли , че ще се пращат НАТОвси войници в Украйна.От къде му дойде на Борисоф това.Щом от НАТО не са взимали такова решение, и споменали, от къде на къде пък Борисоф ще ,,допуща".Или май популизма още го тресе....Според мене ,отдавна тоя е за лекуване и на специален режим..
378
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А за своето изпиране ,нищо не казва..Както винаги , Борисоф вижда всичко на около.Обаче никога себе си.Особено е критичен към останалите.По навик , никой не пише за Борисоф.Страх ги тресе още ,,мисирките".Голям страх е да кажеш , че по негово управление , страната ни затъна на последните места .Корупцията и шуробаджанащината достигна грандиозни мащаби.А загубите за милиони от загубени дела и легалните кражби по проекти са направо чудовищни.Дамо от ,,Еко такси " губим
377
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Откъде го намерихте този пишман-професор по кибернетика в БАН, където е бил 3 години 1995-98, и го назначихте за министър на МО? Тагарев ви избърса военните складове и предаде безплатно оръжието, включително ракети С-400, на Зеленски. Сега и във война ще ви вкара! Махнете го този бивш инженер по поддръжка на самолети МИГ и Су от 80-90-те години! Един милиционер рожба на соцрежима от 80-те години и един бивш прокурор от същите години, сега генерал на не знам си какво, ни стигат!