Борисов: Няма да допуснем България да участва във военни действия в Украйна

Той отговори на предположения, направени от Тодор Тагарев
Обновена: 29 дек 2023 11:41 | 29 дек 2023 11:41, Нели Христова
470
Борисов: Няма да допуснем България да участва във военни действия в Украйна
Снимка: БГНЕС

Брюксел работи правилно, докато всичко не е договорено, нищо не е договорено.Тук младостта и опитът в управлението изиграха лоша шега и в България, и Румъния. Огромен труд на правителството и парламента, в момента е подложен на доза съмнение, дава се възможност да има негативни коментари. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора, предаде БГНЕС.

Да се надяваме днес до обед да получим документа, никога не се прави без документи. Ако не стане до днес, ще отидем през януари. Тогава е близо до изборите в Австрия, затова полагаме всички усилия. Зад сцената в Европа това се казва консултации, се провеждат страшно много консултации. Ние сме длъжни като искаш да си в Шенген да си пазиш границата, ако не можеш, имаш пасиви. Нищо не налагаше да се избързва с коментари, каза Борисов. В последните месеци хората на гранична полиция, митниците полагат огромни усилия и можем да възстановим това добро охраняване на границата, а по времето на Рашков границата беше разградена, положиха се огромни усилия да се плюе българската държава тогава, каза Борисов.

Попитан за войната в Украйна Борисов каза, че българският народ не желае да участва във военни действия, "и ние няма да допуснем България да участва във военни действия". Едно е да изпращаш като другите държави помощ, друго е да изпращаш военни части. Не мога да повярвам Тагарев какво говори. Българите трябва да знаят, че това няма да се случи, убеден е Борисов.

Коментирайки бюджета, Борисов заяви, че всички, които са взели участие в подкрепянето на бюджета могат да се похвалят. И ние, ПП, ДПС, ДБ и БСП. Упреците, че имало сделка между мене и Асен за нашите кметове, се оказа поредната неистинска новина. Постарали сме се, подчерта Борисов.

Дефицитът е към 2,5 в момента, ще останат около милиард за инфраструктурни проекти. С колегите от ПП-ДБ и другите има голям шанс над 90% да се случи пътят Търново-Русе, разширението на Хаинбоаз също, коментира Борисов. Можем да кажем и позитивни неща в края на годината, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


470
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
356
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
България е в НАТО . И имали обща мобилизация . С желание ще саитя Украйна . Тя ми е по близка на характера от Русия . Така , че руснаците не сели справят с диктатора си. С апаратчиците си от Кремъл . Всеки българин е длъжен да им помогне на изстрадалия обикновен руснак от режима.
355
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 372 Надали сме мишена, колкото и малко племе да сме, гъбаркането с нас е опасна работа :)))
354
0
 
19
 
! Отговори
тулупе тулупе преди 5 месеца
Като всеки уважаваш себе си бандит ти имаш два приоритета , да грабиш и да опазиш ограбеното , с това си изчерпан , а тук просто няма никакво , каквото и да е друго за допускане или недопускане . Да не мислиш , че минава в твоя случай онова за великите хора , които между себе си и обществото биха избрали обществото и принесли в жертва себе си .
353
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Понеже Б.Борисов е без нужното образование за м. председател. Един инженер с опит и ниска заплата да му пише. Ние вече сме мишена за Русия. Аз съм се учил от братушките и те няма да ни простят че такива кота теб нямат чест и достойнство!!!
352
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бойко Борисов,Тагарев - добро ченге, лошо ченге.
351
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да го пратим Тагарев да воюва с рашките, щом има такова желание :))) Те урките не могат да си намерят мъжете от 40 милиона население, Тагарчо тръгнал да изпраща български войници :)))
350
0
 
10
 
! Отговори
друг запознат преди 5 месеца
До запознат: Занзибар! Там може да се скриете!
349
1
 
13
 
! Отговори
Идеалист преди 5 месеца
До СКАНДАЛ Първи да е оння дътрт тсаредеп Академика!
348
2
 
11
 
! Отговори
запознат преди 5 месеца
Ще има и пета фаза на мобилизация при която успели да напуснат страната българи ще бъдат принудително върнати в страната и директно пращани на фронта!
347
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Като българин ще воювам срещу руснаците. Нито сами братя ни то ми са близки. От както се помня нищо добро не съм видел от СССР ОНД, и сега от РФ
346
1
 
10
 
! Отговори
запознат преди 5 месеца
При последната 4-та фаза ще се мобилизират останалите българи които нямат кредити и все още се намират на територията на страната. Тази фаза ще бъде "принудителна" и най вероятно ще се проведе след изборите за европейски парламент. Така, че хора! Българи! Теглете кредити от банките и дим да ви няма докато не са затворили границите и умната! Проучете с кои държави нямаме споразумения за депортация! Подсказвзам: Южна Африка! Има и други!
345
1
 
14
 
! Отговори
Идеалист преди 5 месеца
На този предател на всики и всико, изпечен лъжец , кой му вярва? Сутрин говори едно, привечер друго. А Галя какво ти каза?
344
1
 
15
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 месеца
Доставките на оръжие и боеприпаси,даже и безвъзмездно,май го забравяме с широко отворени очи,м?
343
1
 
7
 
! Отговори
запознат преди 5 месеца
При третата фаза на мобилизация, наречена "принудително-задължителна" ще се мобилизират тези които имат кредити, но не са пожелали доброзорно да идат на фронта. Веднага след като се стопира икономиката на тези българи които имат кредити ще им бъде отнето правото да напуснат страната. И забележете, че мобилизацията ще се отнася за всички мъже и жени на възраст от 18 до 60 години.
342
1
 
15
 
! Отговори
запознат преди 5 месеца
Мобилизацията на българите ще се състои на фази! При първата фаза ще се мобилизират доброволци срещу заплащане! Там очаквам да се включат джендъросаните и *** които са силно надъхани за борба с руснаците! Преди втората фаза ще се затвори икономиката, при което безработицата ще скочи до 99 %. При нея ще се разчита на т.н. доброзорна мобилизация при която щат не щат българите с кредити ще трябва да идат на фронта срещу заплащане!
341
1
 
15
 
! Отговори
Безсрамници!!! преди 5 месеца
Защо триете коментари??????? Защо нормални коментари, които ви обясняват защо "не са доволни" от "властта" се трият! Имаше коментар на един шофьор, който беше написал съвсем нормални неща! Защо триете? Явно не сте вярващи, иначе щяхте да знаете, че всичко се връща! А това, което правите от сайта е равносилно на СЪУЧАСТИЕ!
340
0
 
30
 
! Отговори
БОЙКООО преди 5 месеца
Бойко, не се прави на ударен! ТИ ГИ НАТРЕСЕ ТИЯ! ТИ можеше да ги спреш! ТИ и твойте бакии с магнитски, кюлчета и какво ли не - ненаяла се тттикво! ТИ и свиинята! ВИЕ! ВСИЧКИ до един - герб, сдс, пп, дб, дпс - ВСИЧКИ сте виновни за унищожението на България! Няма да ви бъде простено това с Конституцията (убийство на Българската Държава) и това с шенген (убийство на Бъгларския Народ) И турско сме преживели, защото оцеляхме като народ, сега унищожавате народа! ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИТЕ! ДО ЕДИН!
339
1
 
6
 
! Отговори
До 355 преди 5 месеца
И това е така ,прав сте!!!
338
1
 
20
 
! Отговори
До Доков преди 5 месеца
До Доков - "Пак гласувайте за тия мекотели и слуги на чужди господари" --- никой не гласува за тях! Най-голямата партия има около 20% при няма и 40% избирателна активност, което значи, че нямат 10% подкрепа. И това са ПЪРВАТА "сила", другите са надолу! И това е с фалшификации и принуда! Защо останалите не гласуват и позволяват 20% от населението (и то с принуда и фалшификации) да управлява против волята на останалите-хубав въпрос! Но по-важното е друго- фактите са налице! Време е за ВЕНДЕТА!
337
2
 
24
 
! Отговори
Доков преди 5 месеца
Пак гласувайте за тия мекотели и слуги на чужди господари !!!!!Тагарев когато и да го заплюя в сурата е късно ,долна гнида .червей такъв