Трифонов: Киро, ти си патологичен лъжец със… странни гащи

"Кариерата му, благодарение на обстоятелствата беше зашеметителна, каквото е и падението му"
Обновена: 28 авг 2023 19:37 | 28 авг 2023 19:00, Йоана Цонева
149
Трифонов: Киро, ти си патологичен лъжец със… странни гащи
Снимка: БГНЕС

"И, факт е, че той е патологичен лъжец. Не спира да лъже и това е." Тоза заяви лидерът на ИТН Слави Трифонов в своя фейсбук профил.

"Когато Кирил Петков ми гостува в едно телевизионно предаване беше един ошмулен разпространител на пробиотици. Обаче, беше симпатичен. Симпатичен в своята безнадеждност. Даже лъжата му, че Опра Уинфри му е рекламно лице беше някак си… симпатична лъжа. Като лъжата на човек, който няма какво друго да направи освен първо да излъже. След това всички сме свидетели в скока на кариерата и лъжите на Кирил Петков."

"Кариерата му, благодарение на обстоятелствата беше зашеметителна, каквото е и падението му. И лъжите му вървяха ръка за ръка с кариерата. Зашеметително. Като на някакъв български, изроден вариант на барон фон Мюнхаузен. Гледам го днес, как се оплаква, че Бойко Борисов не му вдигал телефона. Той и от мен се оплакваше, по същия начин, че не му вдигам телефона. Опазил ме Господ да се сравнявам с Бойко Борисов, но явно всеки, който започне да си общува с Кирил Петков, по някакъв начин, в крайна сметка спира да си вдига телефона", допълва шоуменът.

 "Оня ден каза, че това, което е било проблем на предишния му кабинет, парите за пътищата, пак ще е най-голям проблем на сегашния кабинет. Киро, абе ти не помниш повече от три минути. Нали ти каза, че инхаус процедурите са най-голямата корупционна схема в държавата. Нали ти каза, че има четири бебета в строителните фирми, които смучат и цоцат от държавата. И сега ти, Киро, чрез Продължаваме Промяната, имаш цялата власт, с любезното съдействие на, уж най-големите ти врагове, ГЕРБ и ДПС. И ти Киро сега, чрез твоя министър на регионалното развитие не само, че възстанови инхаус процедурите и плати на хора, които не са свършили никаква работа, ами им плати и с 30% повече. Я кажи сега кой храни тези четири гладни бебета?! И имаш наглостта да лъжеш и да твърдиш, че някой друг ти е виновен. Точно за твоя случай, в Плевен има една поговорка, която ще ти кажа културно, защото си от жълтите павета, за да ме разбереш. Поговорката гласи : “Кой ми дефекира в долното бельо?!”

Такъв си ти, Киро. Лъжец. Патологичен лъжец със… странни гащи.

Виж какво – можех да бъда и по-любезен, но ти толкова много лъга за мен и за Капитан Андреево, и как съм ти се обадил да те питам къде е моят милиард, и какви ли не още гнусотии, че чак филм направи за мен пълен с лъжи, за да го използваш в предизборната си кампания, че наистина ми е трудно да бъда любезен, затова наричам нещата с истинските им имена", пише още в поста.

"И в крайна сметка кой е в коалиция с ГЕРБ и ДПС? Кой звъни на Бойко Борисов като изоставено гадже? Кой твърдеше, че ще унищожи “модела ГЕРБ”, а направи коалиция с тях, че и с ДПС? И сега плаче, че Бойко Борисов не му вдига телефона? Кой Киро, а?"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
13
 
7
 
! Отговори
Браво преди 8 месеца
Петков е пьлен *** - слуга на бойко и пеевскиЕвала слави разката този льжец , който измами дори избирателите си
51
5
 
20
 
! Отговори
Заеко преди 8 месеца
Диванен мрънкач, озлобен, че си пропусна шанса в политиката, който не би спечелил избори и за клозетен хигиенист отново пусна лайномета. КП поне прави нещо, бори се, бачка хубаво или лошо ще се види накрая. Гушкай си 20 те милиона и си гледай телевизийката.
50
12
 
11
 
! Отговори
Кики е Нащо Послушно преди 8 месеца
Момче, Кики за Пари и Власт и Майка си на посолствоТО ще Продаде!
49
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Писна ни от тоя маркуч.
48
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Фейсбук политик, никой никога не го е виждал, само виждаме мозъчните му диapии и мириши лошу.
47
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Казва го случайника с мартениците.То за него се отнася казаното от този човек.Вижте го на какво мяза.
46
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
A какво става с контранастъплението?
45
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тия руски копчета, бутони и бушони още не могат да преживеят, че има правителство и се движим напред. Така ще е чалга-нарковци, свиквайте.
44
4
 
24
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 месеца
А...гъдулар Трифонов е вакло ягне на...росна ливада. Два пъти...излъга хората,като спечели избори партийката му и какво,торпилира ги в интерес на банкянската тиква,а трети път,провали правителство...антитиква. Сега много...морален и раздава морални оценки,все едно че е на...кастинг за морални...политици
43
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А Слафчу пък е сакат наркоман със странна глава, предпочитам Киро.
42
1
 
22
 
! Отговори
? преди 8 месеца
Този счупи две правителства..или три.Таки Маки руски рубли... Слави е чалгаджия,не политик Всеки може да плюе. Аз също. Но Слави НЕ МОЖЕ да управлява каквото и да е.
41
6
 
29
 
! Отговори
Слави е един озлобен преди 8 месеца
М.хл.ьо ! Що не влезе в парламента ? Що направи цяла партия и като доган и дърпа конците от диванчето ? Лесно е отстрани да плюеш . Нека да влезе в политиката и да го видим . Като спечелиха пълно мнозинство и аз гласувах за тях . И бях предаден . Не си и мръднаха пръста да съставят правителство . Тая партия точно като Възраждане е платена бухалка . Те не целят властта а да клатят държавата за нечии интереси !
40
4
 
10
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
Ние българите ще сапортваме Юкрейн колкото е неохбодимо каквото и да ни струват това.
39
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
За съжаление след юмрука на резидента, божков изплуваха случайници като слави, кирчо и кокорчо и българия потъва.
38
12
 
27
 
! Отговори
ИТН=малкото ДПС преди 8 месеца
Славчо, ти нали си "свърши работата" като даваше властта на Радев. Ясно е защо каквото и да говориш избягваш да споменаваш името му, когато се "чудиш" защо ПП/ДБ трябваше да се коалират с ГЕРБерите. За да спрат пълзящата диктатура на рузкия чорап, ЗАТОВА. Ти го знаеш най-добре, защото ти му помагаше по инструкции.
37
15
 
9
 
! Отговори
да преди 8 месеца
ТЪЩАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ПЛЪХ ВЕЧЕ ИМА ВИЛА В ЕГИПЕТ ЗА 5 МЛН.....добре се усвояват помощите на глу-пака Бай Пън!
36
5
 
5
 
! Отговори
И ко речи преди 8 месеца
Галя от посолството за чалгата?
35
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Любезности" между селендури в БГполитиката.... смех на "Централните хали!
34
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Като ПростоКиро е патологичен лъжец, а в цялата им сглобка са патологично некомпетентни и некадърни индивиди, не мога да разбера, как още има хора, които гласуват за тях. Ето затова ще продължим до копаем дъното.
33
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вървим към Предсрочни избори!!!!