Трифонов: Киро, ти си патологичен лъжец със… странни гащи

"Кариерата му, благодарение на обстоятелствата беше зашеметителна, каквото е и падението му"
Обновена: 28 авг 2023 19:37 | 28 авг 2023 19:00, Йоана Цонева
149
Трифонов: Киро, ти си патологичен лъжец със… странни гащи
Снимка: БГНЕС

"И, факт е, че той е патологичен лъжец. Не спира да лъже и това е." Тоза заяви лидерът на ИТН Слави Трифонов в своя фейсбук профил.

"Когато Кирил Петков ми гостува в едно телевизионно предаване беше един ошмулен разпространител на пробиотици. Обаче, беше симпатичен. Симпатичен в своята безнадеждност. Даже лъжата му, че Опра Уинфри му е рекламно лице беше някак си… симпатична лъжа. Като лъжата на човек, който няма какво друго да направи освен първо да излъже. След това всички сме свидетели в скока на кариерата и лъжите на Кирил Петков."

"Кариерата му, благодарение на обстоятелствата беше зашеметителна, каквото е и падението му. И лъжите му вървяха ръка за ръка с кариерата. Зашеметително. Като на някакъв български, изроден вариант на барон фон Мюнхаузен. Гледам го днес, как се оплаква, че Бойко Борисов не му вдигал телефона. Той и от мен се оплакваше, по същия начин, че не му вдигам телефона. Опазил ме Господ да се сравнявам с Бойко Борисов, но явно всеки, който започне да си общува с Кирил Петков, по някакъв начин, в крайна сметка спира да си вдига телефона", допълва шоуменът.

 "Оня ден каза, че това, което е било проблем на предишния му кабинет, парите за пътищата, пак ще е най-голям проблем на сегашния кабинет. Киро, абе ти не помниш повече от три минути. Нали ти каза, че инхаус процедурите са най-голямата корупционна схема в държавата. Нали ти каза, че има четири бебета в строителните фирми, които смучат и цоцат от държавата. И сега ти, Киро, чрез Продължаваме Промяната, имаш цялата власт, с любезното съдействие на, уж най-големите ти врагове, ГЕРБ и ДПС. И ти Киро сега, чрез твоя министър на регионалното развитие не само, че възстанови инхаус процедурите и плати на хора, които не са свършили никаква работа, ами им плати и с 30% повече. Я кажи сега кой храни тези четири гладни бебета?! И имаш наглостта да лъжеш и да твърдиш, че някой друг ти е виновен. Точно за твоя случай, в Плевен има една поговорка, която ще ти кажа културно, защото си от жълтите павета, за да ме разбереш. Поговорката гласи : “Кой ми дефекира в долното бельо?!”

Такъв си ти, Киро. Лъжец. Патологичен лъжец със… странни гащи.

Виж какво – можех да бъда и по-любезен, но ти толкова много лъга за мен и за Капитан Андреево, и как съм ти се обадил да те питам къде е моят милиард, и какви ли не още гнусотии, че чак филм направи за мен пълен с лъжи, за да го използваш в предизборната си кампания, че наистина ми е трудно да бъда любезен, затова наричам нещата с истинските им имена", пише още в поста.

"И в крайна сметка кой е в коалиция с ГЕРБ и ДПС? Кой звъни на Бойко Борисов като изоставено гадже? Кой твърдеше, че ще унищожи “модела ГЕРБ”, а направи коалиция с тях, че и с ДПС? И сега плаче, че Бойко Борисов не му вдига телефона? Кой Киро, а?"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
5
 
13
 
! Отговори
Фройд Каназирев преди 8 месеца
Не бъркайте в сексуалния живот на Слави, защото ще настане хаос!!!
91
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Коцето от Плаза също е милионер на нивото на Слави, но не събужда съмнения, че има обратна резба. Защото той си има жена и май си има и деца. Или поне си прави някакви сторита с некви деца, предполагам са си неговите.
90
5
 
21
 
! Отговори
Твърде Странно преди 8 месеца
Някои *** нямат 5 лева в джоба, но имат 5 деца, а "велики" и "известни" нямат нито едно дете, въпреки че имат над 5 милиона лева. Не знам как да ви го кажа, но ако имаш милиони и нямаш деца, има нещо сбъркано в тебе. То е до желание, не е до пари. Но ако нямаш желание, няма да имаш и деца. Толкова е просто.
89
10
 
23
 
! Отговори
Имаме консенсус преди 8 месеца
Слави Трифонов е пeдераст и тpавестит, според обществото. Хората смятат, че тайно се преоблича като жена след шоуто си, което може да обясни липсата на семейство и поколение. Слави не е ялов, просто е LGBT под прикритие. Прикрива се, за да не го закачат руските му приятели, пред които се прави на успял мъжага... е... доста интересно как така един "мъжага" няма жена и деца и дори гадже. Нали. Очеваден въпрос.
88
9
 
22
 
! Отговори
Слави преди 8 месеца
Хора, какви неща пишете за мен тука! Стига! Ако бенда и Краси научат за тайната ми, ще ме спукат от бъзици. Пощадете ме. Може да съм хомосексуалист, но все пак пазете името ми. Моля ви!
87
9
 
21
 
! Отговори
Осъждан Педераст преди 8 месеца
Аз съм осъждан предерaст рецидивист от времето на комунизма и ги познавам колегите само по погледа. Тези като Слави по задание са педеpaсти, така ги избират от самото начало от ком-съвета. Васко Найденов, Емил Димитров, Азис, Слави. Всичките са избирани по един калъп. Въпроса е, че слави изтегли късата клечка и трябва да се прави на мъж, въпреки че вече лъсва от всякъде, че няма как да е хетеро, след като няма жена и деца на дърти години. Слави е просто хомосeксуалист. Няма нищо лошо де.
86
5
 
25
 
! Отговори
СЛАВИ ДА ГО ОБЯСНИ преди 8 месеца
СЛАВИ ДА ОБЯСНИ как преди се биеше в гърдите като пръв приятел на Джеймс Пардю (посланник от Козяк), а в момента се дистанцира от Мустафа и Мъртън. Това е много интересно и искам да разбера на какво се дължи.
85
7
 
21
 
! Отговори
Липса на Доверие преди 8 месеца
За съжаление ФАКТА, че Слави няма Жена и Деца и дори Гадже, събужда някои много основателни притеснения у всеки нормален човек. Кой знае какви тайни крие този объркан човек. За съжаление подозирам, че милионите са му промили мозъка и може би е правил някои прекалени крайности в сексуален аспект. Така, за да отпуши стреса от известността си. Не забравяйте, че имаше един канадски Генерал от НАТО, който командва военовъздушна база, хванат сериен убиец, сниман по женски прашки от жертвите си.
84
8
 
22
 
! Отговори
Патологичен Славчо преди 8 месеца
Да не кажа че има и една още по-мрачна версия, в която Слави не е пeдераст, ами е педофил и се възползва от децата, на които така тайно "помага". Според мен някой журналист трябва да се надигне и да се поразрови из патологиите на този МНОГО СЪМНИТЕЛЕН МЪЖ, който няма жена и деца на 60 години.... Няма ли някой истински журналист? Само Миcирки ли останаха?
83
2
 
25
 
! Отговори
КО СТАНА преди 8 месеца
НЕДЯЛКО И СЛАВИ в момента плуват в една лодка. Много любопитен факт. Тия двамата да не би верно да си го слагат???
82
4
 
19
 
! Отговори
Интимен Секс преди 8 месеца
Голата глава не е, че е мутра, ами по-добре може да си слага перуки. Професионално изкривяване, залитнало в сексуални преференции. Слави е гей с травеститски наклонности, разбирайте - той дава дyпе, на него не му дават.
81
2
 
11
 
! Отговори
Кеворк Кеворкян преди 8 месеца
Уви Слави остаря като Цъpвул, не като Катедрала.
80
7
 
24
 
! Отговори
Дърпай Боклук Смотан преди 8 месеца
Руския тpaвестит (в буквален смисъл) Слави, не ме интересува какво се е изцепил. Човека си лекува стреса с перуки и вибратори в самота, защо трябва да му влизаме в маргиналния тон на този тpaвестит?! Ако ще да има и 500 милиона печалби от тъпoто си шоу. Той и там не става за нищо. Ако не бе Краси Радков и КуКу Бенд да го издърпа, тоя провален човек, щеше да е умрял от самота и нещастие преди 5-10 години, когато угасна интереса по дейността му.
79
9
 
21
 
! Отговори
Украинците ви мразят преди 8 месеца
Докато има Боко, ще гласуваме за Кирчо и Христо Иванов. Така че, колкото и лакърдии да развивате, по-добре се насочете към собствените си грешки и проблеми и стига сте ни съдили, за това, че искаме демокрация и европейско развитие за България, което ГЕРБ не предлага дори мъничко. ГЕРБ са като Лукашенко. Тук не сме Беларус. Тук е Европейския Съюз. Ако това не ви харесва - хващайте влака към Москва. Най-вероятно няма да ви убият украинците, като минете от там.
78
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Само Боко да падне, всичко ще си дойде на мястото. Ама е силен - не се дава. Няма да се отпусне докато е жив. Да е жив и здрав дълги години, пожелавам му го, но вече достатъчно навреди на България. Може би е време да си ходи. А ако не иска сега, рано или късно ще си иде. Защо се е запънал толкова? Сега му е най-добрия момент. Няма как да се оттегли, като влезем в гражданска война с Румен Радев. Така че, най-добре да излиза в пенсия, шегоеба в дебeлака гнyсен...
77
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Гласувахме за него, да. Като не щем Боко лъжецца, ще гласуваме за квото падне. За това - спрете да подкрепяте лъжеца на републиката и го оставете да си излежи присъдите, това е най-големия бандит. Как може да се борим за демокрация, когато отгоре е най-големия лъжец, крадец и бандит? Я вие се опомнете малко. Ще гласуваме за Кирчовци и Славчовци, докато не падне Боко - ДО ОТКАТ! Помни ми думата. И се опомни! Глупакк!!!!!
76
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Слави трифонов си поддържа гола глава, за да може да си слага женски перуки, когато е насаме и го поема в дупето. Ако влезем във война с Русия, Слави няма да мине военна комисия, защото анaла му е широк като стотинка от Едно Евро.
75
3
 
18
 
! Отговори
залагам 50 лева преди 8 месеца
Залагам 50 лева, че Слави Трифонов има шкаф като на Боко Тиквата, но е пълен с розови бикини и перуки. Човека е руски гей. Малчик гей. Залагам 50 лв, че ако БОП-а му разбие мултимилионната квартира, ще открие скрити женски прашки, които Слави облича тайно. Това обяснява защо този няма деца и жена на дърти години. Освен това е обличал женски дрехи и перуки в шоуто си. СЛАВИ ТРИФОНОВ Е ПEДЕРАСТ ТРABЕСТИТ.
74
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кого се опитваш да манипулираш бе злобар? Имаме уши и чухме какво каза Кирил Петков, и пак ще гласуваме за него.
73
5
 
15
 
! Отговори
Стига Хвалби преди 8 месеца
Слави е само един дърт пeдеpacт - за да няма жена и деца на 60 години, какъв друг е според вас? Не, не! Кажете ми! Щом Славито не е дърт пeдeраст, какъв е? Мъж? Това ли е идеала за мъж? Да нямаш жена и деца на 60 години? Това ли ви е руската мъжка чест? Не... кажете го тука в прав текст, ако така разсъждавате!